[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
Ο/H ronin13 έγραψε:
Την εχει βαλει καποιος σε Mi2S να μας πει εντυπωσεις? Να το τολμησω ή θα ερθει συντομα η beta εκδοση που θα ειναι και πιο σταθερη?
θα έρθει σύντομα. δεν αξίζει να χαλαστείς
Sent from my MI 2S using Tapatalk -
@ronin13
Εδώ είναι τρεις alfa beta της συσκευής σου Miui8 κράτα και κανένα back up.
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…6-8-Xiaomi-MI-2-2S/#files -
Παιδιά καλημέρα, έχει πάνω από μήνα που ολες σχεδόν οι ενημερώσεις έχουν θέμα με τα "δικαιώματα", δεν δείχνει όλες τις εφαρμογές όπως ήταν πριν, ξέρετε αν θα στρώσει αυτό κάποια στιγμή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Καλημέρα παιδιά ....
Κάτοχος Mi4c και βλέπω ότι δεν έχουμε πάρει ακόμη ούτε Marshmallow ..... Γιατί συμβαίνει αυτό? Είναι μια καινούργια σχετικά συσκευή, εδώ το παίρνει η Mi3 γιατί όχι εμείς?
Αν ήξερα τα Χριστούγεννα που το πήρα και ήταν στα ΤΟP της Xiaomi σαν καινούργια συσκευή, ότι θα σταματούσε η όποια εξέλιξη μέσα σε 2 μήνες ΔΕΝ θα την έπερνα. Τώρα θα μου πείτε "και εμένα τι με νοιάζει ρε φίλε", απλά το θεωρώ πολύ παράξενο και όχι τόσο "επαγγελματικό".... -
-
Θα ενοχλησω για τελευταια φορα.Πριν μερες εκανα hide τα στοιχεια /κωδικους στο σημειωματαριο μου χρησιμοποιωντας εναν κωδικο
Τωρα ειναι αδυνατον νο βρω κατι στο σημειωματαριο ουτε εχει επιλογη για επαναφορα
καποια βοηθεια
ευχαριστω -
@Modechristos Chris δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, και το Mi4c θα πάρει κανονικά 8άρα MIUI. Λίγη υπομονή θέλει..
@verfot33 το σημειωματάριο το βλέπεις? Απλά δεν βλέπεις τα κρυφά στοιχεία μέσα στο σημειωματαριο? Αν κατάλαβα καλα? -
Ο/H verfot33 έγραψε:
Θα ενοχλησω για τελευταια φορα.Πριν μερες εκανα hide τα στοιχεια /κωδικους στο σημειωματαριο μου χρησιμοποιωντας εναν κωδικο
Τωρα ειναι αδυνατον νο βρω κατι στο σημειωματαριο ουτε εχει επιλογη για επαναφορα
καποια βοηθεια
ευχαριστω
Τώρα το βρήκα, πας εκεί που σου δείχνει όλες τοις σημειώσεις σου και το κρατάς προς τα κάτω.
Τα κατάφερες?
Envoyé de mon MI NOTE LTE en utilisant Tapatalk -
Ο/H Bodai έγραψε:
@Modechristos Chris δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, και το Mi4c θα πάρει κανονικά 8άρα MIUI. Λίγη υπομονή θέλει..
@verfot33 το σημειωματάριο το βλέπεις? Απλά δεν βλέπεις τα κρυφά στοιχεία μέσα στο σημειωματαριο? Αν κατάλαβα καλα?
Envoyé de mon MI NOTE LTE en utilisant Tapatalk -
Ο/H ronin13 έγραψε:
Την εχει βαλει καποιος σε Mi2S να μας πει εντυπωσεις? Να το τολμησω ή θα ερθει συντομα η beta εκδοση που θα ειναι και πιο σταθερη?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα