ρε παιδιά έχω ένα m3 και έβαλα κάτι φώτο στην επιλογή που έλεγε ιδιωτικό και δεν μπορώ να τις βρω τώρα, κάποιος για βοήθεια? Συγνώμη αν ποντάρω σε λάθος φορουμ
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
@crusifiro τραβάς προς τα κάτω τις φωτογραφίες με ένα δάχτυλο και ακόμη περισσότερο με το άλλο.
Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0 by gkalen -
-
παιδια χιλια ευχαριστω
στραβωσα τα δαχτυλα μου αλλα τελικα ηρθε το πολυποθητο
ευχαριστω ολους -
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Εγώ γύρισα στην 6.6.4 και ηρέμησα. Ελπίζω να βάλουν και τη ρύθμιση για την καταστολή θορύβου από 2, σε 1 μικρόφωνο γιατί παραπονιούνται όσοι με παίρνουν τηλέφωνο ότι δεν ακούγομαι καλά.
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H vaggelis xania έγραψε:
Καλημέρα φίλε!!! Προς τι η απαξίωση του Mi3? Χαχαχα... Πλάκα κάνω!!! Εγώ το χω δύο χρόνια και απ ότι κατάλαβα πρέπει να ναι το πειραματοζωο τους καθώς ήταν η πρώτη ναυαρχίδα τής xiaomi. Συνεπώς όσοι τα χουμε μάλλον είμαστε τυχεροί!!!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρώτη ναυαρχίδα όταν υπάρχει το Mi2 ;;; Προσβολή... Mi2 το καλύτερο και ανθεκτικότερο πειραματόζωο MIUI, 4 χρόνια συσκευή και γλεντάμε το Mi4.. Αγάπη μόνο
Sent from my MI 2S using Tapatalk -
Άστο τουλάχιστον για μία ώρα πριν το πειράξεις.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Ο/H nightheron έγραψε:
Καλημέρα φίλε!!! Προς τι η απαξίωση του Mi3? Χαχαχα... Πλάκα κάνω!!! Εγώ το χω δύο χρόνια και απ ότι κατάλαβα πρέπει να ναι το πειραματοζωο τους καθώς ήταν η πρώτη ναυαρχίδα τής xiaomi. Συνεπώς όσοι τα χουμε μάλλον είμαστε τυχεροί!!!
Πρώτη ναυαρχίδα όταν υπάρχει το Mi2 ;;; Προσβολή... Mi2 το καλύτερο και ανθεκτικότερο πειραματόζωο MIUI, 4 χρόνια συσκευή και γλεντάμε το Mi4.. Αγάπη μόνο
Sent from my MI 2S using Tapatalk
Εγω βλέπω ότι παίζει πρώτο με mm και miui8.. Και στο XDA άπειρες ROM απ τους developers... Αλλα ας κλείσουμε εδώ το θέμα... ΓΤ θα παρεμβει ο bodai και θα μας πει για το redmi 1s...
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H nightheron έγραψε:
Sent from my MI 2S using Tapatalk
Εγω βλέπω ότι παίζει πρώτο με mm και miui8.. Και στο XDA άπειρες ROM απ τους developers... Αλλα ας κλείσουμε εδώ το θέμα... ΓΤ θα παρεμβει ο bodai και θα μας πει για το redmi 1s...
Πρώτο Lollipop σε MIUI , πρώτο Marshmallow σε AOSP .. Βέβαια οφείλεται στη προγραμματιστική ομοιότητα με το nexus 4... Χα χα οκ, αγάπη μόνο
Sent from my MI 2S using Tapatalk -
Σε Xiaomi Mi5 έχω βάλει την MIUI 8 (6.6.7)μετά απο unlock του bootloader.Βεβαια έχασα twrp και root, το κινητό δουλευει αψογα σε ολα.
Έχω δοκιμάσει βέβαια να φλασάρω twrp αλλά παρότι λέει successful, οταν προσπαθω να μπώ εμφανίζεται η μαυρη οθόνη που βλέπετε στο link.
(Unlock-Redmi-Note-3-Bootloader.jpg)
Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω η να περιμένω μεχρι να βγει η developer έκδοση στις 17/6 ώστε να έχει βγεί custom recovery που να μην δημιουργεί αυτό το θέμα;
Ευχαριστώ. -
δες τον οδηγό όπου έχω φτιάξει!!! Μόνο με fastboot command μπορείς να βάλεις!!!Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα