Γειά σας φίλοι και φίλες.Ευχαριστημένος απο το redmi note 2 μέχρι τώρα.3 μήνες στην κατοχή μου.Δύο πραγματάκια με απασχολούν.Το πρώτο η δυσκολία σύνδεσης με Bluetooth συσκευές,όπως ένα hands free SONY που έχω.Υπάρχει στις νεότερες εκδόσεις rom καλυτέρευση;Το δεύτερο θέμα είναι αρκετά spam μήνύματα που πετάγονται στην πλοήγηση απο τον πλοηγό της rom που έβαλα και είναι αξιόλογη ομολογουμένως..Πως τα απενεργοποιούμε;Ξέρει κανείς.Έχω την GTV 6.3.3 .ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ..
Bluetooth και spam στον Browser
-
-
Καλησπέρα,
1. Bluetooth: Σε καταλαβαίνω απόλυτα, υπάρχει καιρό τώρα πρόβλημα με το bluetooth στο redmi note 2
Τελευταία έχω δοκιμάσει την ρομ του @gkalen και μπορώ να σου πω ότι έχει καλύτερη συμπεριφορά στο bluetooth, μπορείς να δοκιμάσεις
( [ROM- gkalen] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM )
2. Σπαμ: Ο μαμά browser δεν έχει σπαμ...από τον Νοέμβριο του 2015 μέχρι τώρα δεν μου έχει εμφανίσει τίποτα.
Εξαίρεση όταν έβαλα μία εφαρμογή και άρχισε να πετάει μηνύματα για ιους και να κατεβάσω διάφορα antivirus.
Το έλυσα:
1. κλείνοντας την πρόσβαση στο ίντερνετ (δεδομένα - wifi).
2. Διαγράφοντας cache-data όλων των browser's που είχα (το δοκίμασα και έναν-έναν αλά συνέχιζε)
3. Επανεκκίνηση και ενεργοποίηση δεδομένων - wifi
Απλά, στο τέλος χρειάστηκε να περάσω πάλι κάποιες ρυθμίσεις και αγαπημένα στους browser, μιας και τα είχα σβήσει όλα -
Ευχαριστώ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0