καλησπέρα και απο εμενα. παρελαβα και εγω πριν 3 ημερες το redmi3 pro. μου ηρθε με miui global 7.2/stable 7.2.7.0.0(LHPCNDB). εχει ελληνικη γλωσσα για επιλογη και ειχε εγκατεστημενο play store. μεχρι τωρα δεν ειχα καποιο προβλημα. φανταζομαι οτι αυτη την εκδοση μου την εβαλε το καταστημα γιατι το ζητησα με multilanguage. κινεζικες εφαρμογες δεν εχει. μεχρι τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το κινητο.η μπαταρια ειναι απαιχτη παντως. θα εχω επισημες ενημερωσεις ?
redmi 3 pro.
-
-
Καλησπέρα και καλωσήρθες!
Όχι δε θα έχεις επίσημες ενημερώσεις (κατα 99%) καθώς η rom που έχει η συσκευή σου είναι "πειραγμένη" απο το κατάστημα γιαυτό και βλέπεις ελληνικά σαν γλώσσα και playstore.
Οι επίσημες εκδόσεις δεν έχουν ούτε ελληνικά ούτε PlayStore.
Λέω κατα 99% καθώς βλέπω πως στον αριθμό της rom υπάρχει ένα παραπάνω μηδενικό (7.2.7.0.0 ενώ είναι η 7.2.7.0). Αυτό σημαίνει οτι δε μπορεί να σου έρθει OTA update.
Προς το παρόν για να έχεις επίσημες ενημερώσεις (OTA updates) πρέπει να έχεις Official Rom που σημαίνει ΟΥΤΕ ελληνικά ΟΥΤΕ google playstore.
Δες πως θα πάει η συσκευή και βλέπεις τι κάνεις στην πορεία. Εγώ θα πρότεινα clean install βέβαια καθώς δεν ξέρεις τι σαβούρα μπορεί να έχει εγκαταστήσει το μαγαζί(παράξενη συμπεριφορά πχ θα οφείλεται σε κάτι τέτοιο και όχι σε πρόβλημα της συσκευής).
Μεγειά σου! -
Ευχαριστώ πολυ. Θα το κρατήσω λίγο έτσι να δω πως θα τα πάει. Πάντως για την σαβουρα που λες δεν δείχνει να έχει τιποτα παράξενες extra εφαρμογές .δα δείξει. Πάντως ότι και να γίνει η βοήθεια από εδώ είναι μεγάλη με τους αναλυτικός οδηγούς. Μπράβο σας. Συνεχίστε έτσι !!!!
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ναι, είναι unofficial, δεν έχει καθόλου update, εκτός και αν βγάλει το κατάστημα, πράγμα εξαιρετικά σπάνιο.
Όποτε δεις όταν αρχίζει και έχει προβλήματα να πας σε official και εάν θες ελληνική
Καλός ήρθες στην παρέα μας -
-
Όχι φίλε μου δε χρειάζεται να κάνεις κάτι. Το fast charge πρέπει εκτός του κινητού να το υποστηρίζει και ο φορτιστής όπως σωστά ανέφερες. Και ο δικός του, το υποστηρίζει. Δε χρειάζεται-πρέπει να κάνεις κάτι άλλο εσύ.
Συγκεκριμένα εγώ που το δοκίμασα(το μέτρησα σε μετρητή), έδινε συνεχόμενα 1,95 Ampere μέχρι το 60% και απο εκεί και πέρα έπεφτε σταδιακά πχ 1,50 μέχρι το 80% κτλ κτλ. -
-
Καλησπέρα και πάλι. Μπαίνω μέσα στο φόρουμ συχνά πυκνά και διαβάζω κάποια ποστ για bugs στο κινητό, αυτά που έχουν unofficial rom. Εγώ το κινητό το έχω περίπου 2.5 μήνες και δεν έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο. Διαβάζω επίσης ότι υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή το κινητό μπορεί να τα φτυσει ξαφνικά κ.λ.π. Είμαι συνέχεια στην σκέψη να κάνω όλη την διαδικασία για να περάσω official και στην συνέχεια την ελληνική που υπάρχει εδώ αλλά δεν βρίσκω κανένα λόγο να το κάνω προς το παρόν γιατί λειτουργεί άψογα τουλάχιστον για εμένα. Όταν λέτε ότι έχει διαφορα bugs τι εννοείτε? Έχει συμβεί σε κάποιον να τα φτυσει το κινητό ξαφνικά ?
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Εάν θέλεις και τη δική μου άποψη, ξεκινα τη διαδικασία περάσματος official ROM για να είσαι σίγουρος ότι η συσκευή σου θα είναι μία χαρά. Τουλάχιστον εάν πάθει κάτι, μπορείς να το "ρίξεις" στην Xiaomi. Έτσι μόνο θα είσαι ήσυχος από τη μεριά σου.
Και πέρα από όλα αυτά, πιστεύω ότι με τη διαδικασία όλη, θα μάθεις και θα απομυθοποιήσεις πολλά πράγματα γύρω από το φλασαρισμα κτλ κτλ.
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
καλημερα. σημερα ξεκινησα την διαδικασια να περασω την ελληνικη ρομ. οταν παω να απενεργοποιησω ομως το check των driver δεν δουλευει. με την πρωτη μεθοδο των εντολων δεν δεχεται την δευτερη καΙ απο το boot ενω την επιλεγω την εντολη, ξεκινα αλλα κατω δεξια δεν εχω το μηνυμα test mode. καποια βοηθεια?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0