Διαφήμιση

Πρωτες εντυπωσεις απο mi router 3

• Πρωτες εντυπωσεις απο mi router 3

Απο ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλο, λεπτο, ελαφρυ και καλοφτιαγμενο.
      Mε τα πολλα καταφερα να το συνδεσω και να παιξει...
      Με τρελανε η αρχικη οθονη οπου ειναι γεματη 'κινεζιες'.
      Τελικα (και παντοντας και κανα δυο κουμπια στην ΄τυχη') με εβαλε στο μενου οπου ηταν τα περισσοτερα στα αγγλικα.
      Το σεταρισμα εγινε μεσω της εφαρμογης για ios.
      Η τελευταια stable για το router 3 ειναι η 2.10.16. Την βρηκε αμεσως και εκανε περιπου 10λεπτα για να ολοκληρωση την αναβαθμιση.
      Στην λειτουργια του τωρα δειχνει σταθεροτατο.
      Στην μπαντα των 2.5ghz εχει πολυ μεγαλη εμβελια και καλυπτει ολο το χωρο ανετα (διοροφο σπιτι).
      Στα 5ghz εχουμε ενα 'θεματακι' οτι δεν ειναι τοσο δυνατο... Βασικα με το τηλεφωνο στο πανω οροφο δυσκολευεται να κλειδωσει..γυριζει σχεδον αμεσως στα 2.4.
      Πιθανον και να ειναι θεμα λογισμικου μια και ειναι πολυ καινουριο μηχανημα.

Παντως οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικοτατες με μονη αρνητικη παρατηρηση την αχρειαστη ταλαιπωρια των αρχικων κινεζικων ρυθμισεων οπου θα μπορουσαν ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ.
      Περιμενω και τις δικες σας εντυπωσεις και οδηγιες...
    • Περιμένω και εγώ να μου έρθει από Geekbuying, οπότε όταν έρθει θέλω να δοκιμάσω να το σετάρω σαν μοντεμ/ρούτερ, αλλιώς θα τραβήξω φωτό το όλο σετάρισμα από την αρχή, να φτιάξω παρουσίαση + οδηγό, όπως έχω κάνει και στο mini.
    • Μεταφέρθηκε στο κατάλληλο Forum. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H leonkoum έγραψε:

Απο ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλο, λεπτο, ελαφρυ και καλοφτιαγμενο.
      Το σεταρισμα εγινε μεσω της εφαρμογης για ios.Η τελευταια stable για το router 3 ειναι η 2.10.16. Την βρηκε αμεσως και εκανε περιπου 10λεπτα για να ολοκληρωση την αναβαθμιση.
      Στην λειτουργια του τωρα δειχνει σταθεροτατο.
      Στην μπαντα των 2.5ghz εχει πολυ μεγαλη εμβελια και καλυπτει ολο το χωρο ανετα (διοροφο σπιτι).
      Στα 5ghz εχουμε ενα 'θεματακι' οτι δεν ειναι τοσο δυνατο... Βασικα με το τηλεφωνο στο πανω οροφο δυσκολευεται να κλειδωσει..γυριζει σχεδον αμεσως στα 2.4.
      Πιθανον και να ειναι θεμα λογισμικου μια και ειναι πολυ καινουριο μηχανημα.
      Το παρέλαβα σήμερα και το σετάρισα ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ, μέσω όμως της international Android App που μου πρότεινε - ήταν εξ ολοκλήρου στ Αγγλικά
      Αναβάθμιστηκε ευκολα στην 2.10.16 που αναφέρεις και δείχνει εξαιρετικό προς το παρόν

Περίπου $30 από GearBest, ήρθε σε 10 μέρες...!
    • Παρέλαβα και εγώ το Mi Router 3.
      Το σήμα δεν το βρήκα ΤΟΣΟ δυνατό όσο περίμενα από αυτά που διάβαζα. (ψιλοαπογοητευτικό)
      Συγκριτικά με το ΖΤΕ otenet, 8+ χρόνων, είναι ΛΙΓΟ πιο δυνατό το σήμα! ! ! (σαφώς και δεν περίμενα ΛΙΓΟ !)

Σε εμφάνιση ναι είναι πολύ ωραίο.
      Κάποιος ανάφερε πως έπιανε σήμα 3 ορόφους κάτω!
      εγώ όχι στις σκάλες στο 2 σβήνει τελείως...

Συνολικά...
      ωραίο.. ΑΛΛΑ... όχι τόσο όσο το περίμενα...
      Mi Max 3, Xiaomi Redmi Note 5 / Pro, Xiaomi Redmi 5A, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Global Version (Kate), Xiaomi Router 3, Mi Band 2, Mi Band 3, Xiaomi Smart Lamp 2, η λίστα συνεχώς μεγαλώνει ! ! !