Παιδια καλησπέρα . Πρώτη φορά κάτοχος mi τηλεφώνου και πραγματικά ενθουσιαμένος με το κινητό αλλά και την ελληνική κοινότητα . Το πρόβλημα μου είναι το εξής έχω δημιοργήσει λογαριασμό στο mi cloud στο pc και έκανα προσπάθεια να τον συγχρονίσω με το λογαριασμό στο κινητό αλλά μου λέει ότι έχω αλλάξει τις sim και πρέπει να ξανασυχρονίσω το mi cloud όμως όταν πάω να μπώ με ους κωδικούς μου κανονικά στο κινητό δεν με σέχεται μου λεει λάθος κωδικός ενώ στο pcμε δέχεται κανονικά με τον κωδικό . Ξέρει κανείς τι ακριβώς γίνεται γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τπτ .
Προβλημα με το συγχρονισμό του mi λογαριασμού
-
-
Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => Mi-Cloud => Καθαρισμός δεδομένων και ξαναδοκίμασε.
-
Διαπιστωσα ότι έχω άλλο λογαριασμό στο κινητό κ άλλο στο mi cloud όταν μπαίνω από το pc γι αυτό δεν συγχρονίζονται . Τώρα πώς μπορώ να τους διαγραψω και τους δύο και να ψτιαξω έναν καινούργιο από το κινητό ?
-
Δεν χρειάζεται να κάνεις και 3ο λογαριασμό όταν έχεις ήδη δύο. Απλά θα χρησιμοποιείς τον ένα από τους δύο παντού ..
-
Δεν χρειάζεται να φτιάξεις 3ο λογαριασμό, κράτα έναν από τους δύο που έχεις.
Λογικά ο ένας έχει γίνει με email και ο άλλος με αριθμό κινητού ?
@Bodai Με πρόλαβες -
Επίσης για να διαγράψεις τον ένα λογαριασμό πρέπει να στείλεις email στο en.miui να το δούνε...άστο δεν θα γίνει ποτέ! Καλύτερα κάνε αυτό που σου έχουν ήδη πει.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Πως μπορω να βάλω στο κινητο τον λογαριασμο που έκανα με το e mail γιατί με αυτόν μπορώ να συνδεθώ . Με τον άλλο στο κινητό πατάω αλλάζω τον κωδικό (μέσα απο εκεί που λέει ξέχασα τον κωδικό ) μετά βάζω τον καινούργιο αλλά και πάλι δεν μπαίνει . Το μπέρδεμα είναι ότι και στους δύο λογαριασμούς έχω βάλει κοινά στοιχεία e mail - αριθμό κινητού και γι αυτό δεν μπορώ να το συγχρονίσω με τπτ .
-
Ο/H panospat88 έγραψε:
Πως μπορω να βάλω στο κινητο τον λογαριασμο που έκανα με το e mail γιατί με αυτόν μπορώ να συνδεθώ . Με τον άλλο στο κινητό πατάω αλλάζω τον κωδικό (μέσα απο εκεί που λέει ξέχασα τον κωδικό ) μετά βάζω τον καινούργιο αλλά και πάλι δεν μπαίνει . Το μπέρδεμα είναι ότι και στους δύο λογαριασμούς έχω βάλει κοινά στοιχεία e mail - αριθμό κινητού και γι αυτό δεν μπορώ να το συγχρονίσω με τπτ .
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ούτε αυτό έπιασε . Σκέφτομαι να το ξανα σετάρω απο την αρχή γιατί ήθελα να αλλάξω απο την ελληνική stable σε dev αν κάνω αυτή τη διαδικασία δεν θα μπορώ μετά να βάλω σαν λογαριασμό αυτόν που συνδέομαι μέσω pc στο mi account ??
-
Ο/H panospat88 έγραψε:
Ούτε αυτό έπιασε . Σκέφτομαι να το ξανα σετάρω απο την αρχή γιατί ήθελα να αλλάξω απο την ελληνική stable σε dev αν κάνω αυτή τη διαδικασία δεν θα μπορώ μετά να βάλω σαν λογαριασμό αυτόν που συνδέομαι μέσω pc στο mi account ??
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Παιδιά ευχαριστώ θα δοκιμάσω το μεσημερι να κάνω την αλλαγή απο stable σε dev και μετά στο σετάρισμα να περάσω τον λογαριασμό με τον οποίον μπορώ και μπαίνω μέσα απο το pc .
-
Παιδιά πέρασα την ρομ την dev τη τελευταία και όλα καλά μέχρι εκεί . Όταν ξεκίνησα το σετάρισμα με έφτασε σε ένα σημείο που μου λέει οτι η συσκευή έχει συσχετιστεί με ένα λογαριασμό mi με ένα αριθμό και να πατήσω τον κωδικό τον οποίο δεν τον θυμ΄μαι και δεν μου δίνει καμία άλη επιλογή υπάρχει κάποια λύση σε αυτό το σημείο ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα