Διαφήμιση

Redmi note 3 pro

• 3ftw έχεις σκεφτεί φίλε μου ότι κάποιοι είναι η πρώτη μας φορά που πέρνουμε κινητό απ έξω ??
      Στην τελική γι αυτό κ γράφτηκα στο forum για τυχών βοήθεια κ όταν με το καλό αποκτήσω κ εγώ εμπειρίες με xiaomi θα τις μοιραστώ με άλλους. Έτσι πάει αν χαλιέσαι τόσο πολύ μην απαντάς.
    • Ο/H 3ftw έγραψε:

Γιατί σας πιάνει πανικός ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω. Βλέπω σε φόρουμς μια παράνοια όσον αφορά τις αποστολές. Ο άλλος έγραψε ότι έφτασε Ελλάδα και πήρε τηλ να δει θαρρείς με το πατάει Ελλάδα οι υπάλληλοι τρέχουν να σκαναρουν τα πάντα. Χαλαρά πάνε. Όσοι φτασανε Ελλάδα θα παραλάβουν το αργότερο σε δύο εβδομάδες. Μην κάνετε σαν μικρά παιδιά.
      Αν δεν θέλει και λίγο να σε πιάσει πανικός αν βλέπεις ότι το δέμα σου πάει Ιαπωνία αντί για Ελλάδα όπως με τον φίλο @sardelisp
      (εκ παραδρομής έβαλα τον φίλο @Nikozzz35 ότι το δέμα του πάει Ιαπωνία...)

Γενικά υπάρχουν πολλά παιδιά που τώρα ξεκινούν αγορές από Κίνα και δεν έχουν συνηθίσει την όλη διαδικασία :)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H 3ftw έγραψε:

Γιατί σας πιάνει πανικός ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω. Βλέπω σε φόρουμς μια παράνοια όσον αφορά τις αποστολές. Ο άλλος έγραψε ότι έφτασε Ελλάδα και πήρε τηλ να δει θαρρείς με το πατάει Ελλάδα οι υπάλληλοι τρέχουν να σκαναρουν τα πάντα. Χαλαρά πάνε. Όσοι φτασανε Ελλάδα θα παραλάβουν το αργότερο σε δύο εβδομάδες. Μην κάνετε σαν μικρά παιδιά.
      Αν δεν θέλει και λίγο να σε πιάσει πανικός αν βλέπεις ότι το δέμα σου πάει Ιαπωνία αντί για Ελλάδα όπως με τον φίλο @sardelisp
      (εκ παραδρομής έβαλα τον φίλο @Nikozzz35 ότι το δέμα του πάει Ιαπωνία...)

Γενικά υπάρχουν πολλά παιδιά που τώρα ξεκινούν αγορές από Κίνα και δεν έχουν συνηθίσει την όλη διαδικασία :)

Για τον σαρδελη συμφωνώ. Αλλά τώρα να σε πιάνει πανικός όταν ένα δέμα φτάνει Ελλάδα και δεν έχει απλά ανοιχτεί ο σακος.
    • Πραγματικά δεν μπορώ να καταλαβω τι ζόρι τραβάς ?
      Εγω οπως προείπα ειναι η πρώτη φορά που περνω κινητο απ έξω κ δεν ξέρω την διαδικασία. Εσυ που είσαι πιο έμπειρος ανοιξε ενα topic να μας το εξηγησεις. Αυτό ομως δεν σού δίνει το δικαιωμα να κραζεις τους άλλους.
    • Ο/H Nikozzz35 έγραψε:

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλαβω τι ζόρι τραβάς ?
      Εγω οπως προείπα ειναι η πρώτη φορά που περνω κινητο απ έξω κ δεν ξέρω την διαδικασία. Εσυ που είσαι πιο έμπειρος ανοιξε ενα topic να μας το εξηγησεις. Αυτό ομως δεν σού δίνει το δικαιωμα να κραζεις τους άλλους.

Ξέρεις πιο είναι το θέμα; ότι μπορείς να ανοίξεις θέμα για το πρόβλημα σου και όχι να offtopicαρεις σε άλλα θέματα.
    • Διαφήμιση
    • Συγγνώμη αν εκανα λάθος δεν ειμαι εξικοιωμενος με τα forum αν κανω κάπου λάθος να με διορθώνεται.
    • Ο/H Nikozzz35 έγραψε:

Συγγνώμη αν εκανα λάθος δεν ειμαι εξικοιωμενος με τα forum αν κανω κάπου λάθος να με διορθώνεται.

Ναι απλά να ξέρεις για μελλοντικά. Οποιαδήποτε παραγγελία έρθει νωρίτερα από τις 20 μέρες σύνολο είναι κέρδος. Λεφτά δεν πρόκειται να χάσεις. Μόνο χρόνο.
    • Οκ ευχαριστώ. Απλά έκανα χαρά οτι θα το πάρω πολύ γρήγορα μίας και το δείχνει Ελλάδα. Υπομονή λοιπόν
    • Ο/H Nikozzz35 έγραψε:

Οκ ευχαριστώ. Απλά έκανα χαρά οτι θα το πάρω πολύ γρήγορα μίας και το δείχνει Ελλάδα. Υπομονή λοιπόν

Η παραγγελία απέξω είναι για στόμα με γερά στομάχια. Θα δεις στην επόμενη θα είσαι πιο χαλαρός. Το θέμα είναι να έρθει και ας έρθει και σε ένα μήνα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H 3ftw έγραψε:

Αν δεν θέλει και λίγο να σε πιάσει πανικός αν βλέπεις ότι το δέμα σου πάει Ιαπωνία αντί για Ελλάδα όπως με τον φίλο @sardelisp(εκ παραδρομής έβαλα τον φίλο @Nikozzz35 ότι το δέμα του πάει Ιαπωνία...)

Ο/H 3ftw έγραψε:

Ο/H Nikozzz35 έγραψε:

Οκ ευχαριστώ. Απλά έκανα χαρά οτι θα το πάρω πολύ γρήγορα μίας και το δείχνει Ελλάδα. Υπομονή λοιπόν
      Η παραγγελία απέξω είναι για στόμα με γερά στομάχια. Θα δεις στην επόμενη θα είσαι πιο χαλαρός. Το θέμα είναι να έρθει και ας έρθει και σε ένα μήνα.
      επειδη ο αδερφος μου ειχε παραγγειλει το ιδιο κινητο απο το ιδιο καταστημα κ του ηρθε σε 10 μερες απο τις πρωτες μερες αρχισα να το ψαχνω.
      με μονη διαφορα οτι εγω δεν προσεξα οτι στο ευρωπαικο warehouse δεν υπηρχε αποθεμα κ οτι το δικο μου θα ξεκιναγε απο κινα. του αδερφου μου εφυγε με royal mail κ ηρθε σε 7 εργασιμες. μπαμ μπαμ.
      ειμαι αρκετα εξοικειωμένος με αγορες απο εξωτερικο, αλλα δεν ηξερα ποτε τοοοσες λεπτομεριες. επθσης ποτε μα ποτε δεν εψαχνα δεματα με τρακινγκ ναμπερ. τελικα αυτο μονο αγχος σου προκαλει. Αλλα στη τελικη περιπτωση αυτη τη φορα μου βγηκε σε καλο μαλλον.
      παντως ειναι ενα θεμα οι αγορες απ εξω κ ειδικα για πολλα λεφτα
      Android flashaholic