Μετά την εγκατάσταση μου εμφάνιζε μηνύματα λάθους,έκανα επαναφορά και τώρα όταν ανοίξει με συνδέει σε ένα άγνωστο λογαριασμό και μου ζητάει το pass του mi account που φυσικά δεν είναι το δικό μου,τι μπορώ να κάνω για να ξεπεράσω το πρόβλημα;
Πρόβλημα με το Password στο Mi-Account μου.
-
-
Πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις τον κωδικό του Account που σου ζητάει, διαφορετικά θα μείνεις με κλειδωμένη συσκευή.
-
Μου βγάζει ένα user id mi Account (157***701)που είναι τελείως άσχετα με το δικό μου έτσι όταν βάζω το κανονικό μου pass μου βγάζει μήνυμα "invalid username or password" και δεν μου δίνει δικαίωμα να βάλω τα σωστά
-
Και που βρέθηκε το συγκεκριμένο Account στην συσκευή σου ?
Αγόρασες την συσκευή από 2ο χέρι ?
Αν ναι θα πρέπει να πάρεις τα στοιχεία του προηγούμενου κατόχου γιατί προφανώς δεν αποδέσμευσε την συσκευή από το Account του και θεωρείται ακόμη ο κύριος κάτοχός της. -
@stamos153 ακόμα και account με email να είχες κάνει αυτό το account αντιστοιχίστηκε αυτόματα με κάποιο μακρυνάρι του τύπου 157****701. Αλλά αν εχεις πάρει την συσκευή μεταχειρισμένη πρέπει να επικοινωνήσεις με τον πωλητή να σου δώσει τον κωδικο ... ή να δώσεις την συσκευή στον πωλητή για να αφαιρέσει τον λογαριασμό του ...
Δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο ... -
Την συσκευή την είχα πάρει καινούρια και μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα με τις αναβαθμίσεις μέχρι χθες που πήγε κάτι στραβά και την πήρε η κάτω βόλτα,το κακό είναι ότι αδυνατώ να συνδεθώ με τον λογαριασμό μου αν και έκανα μέχρι και επαναφορά καινούριου κωδικού,οπότε δεν ξέρω πιά τι άλλο να κάνω μάλλον με βλέπω για αγορά κάποιου άλλου κινητού αν δεν μπορέσουμε να δώσουμε μια λύση.
-
@stamos153 Τι απελπισία σας πιάνει αν κάτι πάει στραβά ρε παιδιά;;;;; Πες μας τι πρόβλημα εχεις να δώσουμε λύση...........ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
@stamos153
Μάλλον είχες 2 λογαριασμούς...είτε με 2 διαφορετικά εμαιλ είτε με εμαιλ και αριθμό κινητού...όπως και να έχει πρέπει να βρεις τον λογαριασμό... -
Έχω δύο λογαριασμούς όντος ,έχω δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς που θα μπορούσα να έχω βάλει και το νούμερο του τηλεφώνου αλλά τίποτα έχει μουλαρώσει
δεν δέχεται τίποτα καμιά άλλη λύση υπάρχει?????? -
@stamos153 ψυχραιμία και θα βρεθεί ή λύση. Προσπάθησε να μπεις στο λογαριασμό από pc. Εκεί σου ζητάει πρώτα χώρα και μετά αρ. Τηλεφώνου και μετά password. Αν δεν τα θυμάσαι δες μήπως λειτουργήσει το forgot password.
Edit
Δεν ζητάει τηλ αλλά email
Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0 by gkalen -
Μπαίνω και από το pc αλλάζω τους κωδικούς όταν τους βάζω στο τηλέφωνο δεν τους δέχεται
-
Ο/H stamos153 έγραψε:
Μπαίνω και από το pc αλλάζω τους κωδικούς όταν τους βάζω στο τηλέφωνο δεν τους δέχεται
Βλέπεις δηλ στο pc τα δεδομένα του τηλ επαφές,κλήσεις κλπ;
Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0 by gkalen
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες