Καλημερα παιδια και συγνωμη αν το ποστ ειναι ακαταληλο για το εδω θεμα αλλα δεν ηξερα που να το βαλω.Εχω το redmi note 2 me thn developer βαλμ,ενη την ελληνικη απο εδω αλλα πριν απο αυτο ειχα το elephone p3000s που μου εκανε συνεχεια νερα ζεσταινοτανε ξαφνικα κολουσε και μετα εσβηνε και δεν ξανανοιγε.το εστειλα δυο φορες κινα το φτιαχνανε μαλλον περνωντας παλι το προγραμμα και το στελνανε . Τωρα ειναι φτιαγμενο αλλα εχει βγει πλεον εκτος εγγυησης και δεν το εχω δουλεψει ακομη απλα βρηκα σε ενα βιντεο πως καποιος εβαλε και σε εκεινο μεσα την miui και θελω να ρωτησω αν μπορω να το κανω και να βαλω μεσα την ιδια ελληνικη με το redmi note 2 ποια και πως δηλ με το ιδιο τροπο που την εβαλα και σε εκεινο? Γιατι τωρα ανα κανω κατιο λαθος και μπρλοκαριστει αχρηστευεται εντελως.Απλα θελω να το κανω μην και τυχον εκεινο μπλοκαριζε απο το λογισμικο της elephone και με το λογισμικο της miui στρωσει.Ευχαριστω....
Εγκατάσταση MIUI σε elephone p3000s
-
-
ROM MIUI V7 Multi-Language | [Custom] add the 11/02/2015 on Needrom
Μην επιχειρήσεις να βάλεις gtv του φόρουμ, θα το μπρικάρεις. Αναγκαστικά πας σε custom rom.
Δεν το είχα ποτέ το κινητό, και δεν μπορώ να σου πω εάν δουλεύει απροβλημάτιστα.
Θα αναγνωρίζει μόνο μια sim, διάβασα τώρα.
Μόνο xiaomi δουλεύουν official και unofficial miui roms, καθώς και custom. Όλα τα άλλα δουλεύουν μόνο custom rom miui και αυτό μισερά. -
Δημιούργησα ένα νέα θέμα με το ερώτημά σου για να υπάρχει και για επόμενους χρήστες που τυχών θέλουν να κάνουν το ίδιο
-
Ευχαριστω Μακη για το λινκ απο οτι βλεπω ομως δεν λεει να το κανω γιατι ακυρωνεται αν μη τι αλλο η δευτερη σιμ
DESCRIPTION
Install in CWM/TWR
Work: All functions, except SIM 2
bugs:
SIM 2 not Work (message: Not Service), only SIM 1 work
Initial Setting work only in English. after setings you can change language in settings.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες