Μολις περασα Fastboot 7.2.8 σε Mi4 και μολις το ακοιξα δεν συνδεεται... μου βγαζει activate device.... τι να κανω???? δεν λειτουργει το τηλεφωνο....!!!! εχω τρελαθει!!!
εχω το ιδιο προβλημα .. με την μονη διαφορα οτι η μπαρα ενημερωσεων δεν κατεβαινει κατω κ δεν μπορω να ενεργοποιησω το wifi !!δεν μπορω βασικα να κανω τπτ!!ειναι μονο η οθονη που ανεβασα κ βλεπεται!
φυσικα η καρτα δεν ειναι ενεργοποιημένη γτ δεν μπορω ουτε να βαλω το pin της!!
μπηκα ωστόσο κ απο τον λογαριασμο μου στο χιαομι κ στο icloud!! τι να κανω ??
να σας πω οτι η συσκευη ηταν κλειδωμενη κ την ξεκλειδωσα με το xiaomi unlock!!περιμενα 10 μερες κ μου εδωσαν το οκ απο τα κεντρικα κινας με sms κ ολα οκ! τωρα απο εδω κ περα δεν ξσερω τι γινεται!!
καμμια βοηθεια παιδες ??
το εχω βαλει!!αυτο που μαλλον δεν ειδες ισως ειναι το οτι δεν εχω την δυνατοτητα να ενεργοποιησω το wifi ουτε τα δεδομενα !!!
ειναι σε αυτην την οθονη χωρις να μπορω ν κανω κατι αλλ.
καμμια αλλη προταση ??
απο την αρχη μολις εκανε ,μετα το ξεκλειδωμα με το mi unlock k to sms, την εγκατασταση κ μπηκα κανονικα στο κινητο ,δεν ειχα την δυνατοτητα να κατεβασω την μπαρα κατω!! σαν να μην ειχε μπαρα!κδεν μου εκοψε γμτ να μπω απο ρυθμισεις να συνεθω απο εκει στο wifi!!τεσπα.
απο την αρχη δεν εχω μπαρα ενημερωσεων!! καθολου!! σαν να μην υπαρχει!
ισως πεπει να κανω παλι με το mi flash την κινηση απο την αρχη κ τοτε να μπω απο ρυθμισειθς να κανωσυνδεση!δεν βλεπω αλλη λυση!
εκτος αν υπαρχει καποιος να μου πει τι να κανω απο εδω που ειμαι τωρα!
στην φωτο που εβαλα τωρα ειναι που καταχωρω το κωδικο ...κ δεν μπρω να κανω κατι αλλο!
Το έκανα κ με πάει καπακι στο λογαριασμό στην κλειδωμένη οθόνη... Θα κάνω αυτό που σου είπα ... Mi flash κ από την αρχή fastboot ROM...
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
=============== Φεβ 5th 2017, 11:22am ===============
καλημερααααααααααα, ολα οκ!! το εκανα απο την αρχη κ οκ!! ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον κ την aμμεση απαντηση .
ειδικα τον #stefanos1985