Redmi 3 Pro New
-
-
Αν δεν σου έγραψαν ακριβώς ποια δεν μπορώ να ξέρω για σίγουρα. Το ιδανικό για σένα θα ήταν να έρθει με Official Developer Rom. Αν έρθει με Stable ίσως και να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις άμεσα αλλά ίσως να πρέπει πρώτα να περάσεις developer rom και μετά να ξεκλειδώσεις. Αλλά αυτά θα τα πούμε με το καλό όταν παραλάβεις και αν χρειαστεί!
-
-
Λογικά όχι..Αλλά ντάξει μην σε αγχώνει..Ας έρθει ότι έρθει και με τους οδηγούς θα κάνεις παπάδες!!
-
Τέλεια! μολις εκανα και αιτηση για ξεκλειδωμα!
-
παιδια καλησπερα, νεος στο φορουμ και στην xiaomi. πριν κατι μερες μου ηρθε το redmi 3 pro με 7.3.2.0(LHPCNDD) official stable. Δεν με ενδιαφερουν τα ελληνικα και γι αυτο το πηρα με chinese english ,το μονο που με ενδιαφερει ειναι να ρολαρει καλα το κινητο και γι αυτο δεν το εχω πειραξει ακομα.
Τι μου προτεινετε εφοσον δεν καιγομαι για ελληνικα. Μονο να τρεχει καλα θελω. Να το αφησω ετσι οπως ειναι και να περιμενω να μου βγαλει αναβαθμιση η να το πειραξω και να βαζω τος ελληνικες απο εδω μεσα;;
Θα βγει αναβαθμιση stable συντομα με miui 8 τι λετε;; να περιμενω? -
Αφού δεν σε ενδιαφέρουν τα ελληνικά μείνει εκεί που είσαι.
-
Μαγκες μια βοηθεια γιατι παρα το διαβασμα τα βρηκα σκουρα και πολυ μαλιστα
Το παρελαβα με αυτη την εκδοση:
Ακολουθησα τον οδηγο για να τσεκαρω αν ο bootloader ειναι κλειδωμενος η οχι αφου εγκατεστησα το pc suite και τους drivers που βρηκα στο ιντερνετ αλλα μου γραφει: fastboot is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. Τι κανω τωρα;
Για το αν ειναι αυθεντικο η οχι δεν βρηκα καποιο αυτοκολλητο στο κουτι οποτε παμε παρακατω.
Το μονο που εκανα ηταν μια αναβαθμιση που μου εβγαλε το κινητο και η νεα εκδοση ειναι αυτη: V7.3.6.0.LHOCNDDΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Επεξεργασία εικόνας ().
-
Αφού σου έβγαλε ΟΤΑ update είναι σίγουρα official, ειδικά εάν δεν έχει και ελληνικά άρα και ο bootloader είναι 99,99% κλειδωμένος
-
Λοιπον με 30% μπαταρία δεν κάνεις τίποτα @vrs5!!
Αφησε το να φορτίσει καλά ... κατέβασε στο ενδιαμεσο την τελευταία dev από το en.miui.com και τα λέμε το απόγευμα .. -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αφού σου έβγαλε ΟΤΑ update είναι σίγουρα official, ειδικά εάν δεν έχει και ελληνικά άρα και ο bootloader είναι 99,99% κλειδωμένος
Ο/H Bodai έγραψε:
Λοιπον με 30% μπαταρία δεν κάνεις τίποτα @vrs5!!
Αφησε το να φορτίσει καλά ... κατέβασε στο ενδιαμεσο την τελευταία dev από το en.miui.com και τα λέμε το απόγευμα ..
Επειτα δοκιμασα και ξεκλειδωσα οπως ηταν χωρις να περασω dev γιατι μου εβγαλε τον κ@ρκινο και μου εσπασε τα νευρα. Λεω χανω τιποτα; Εκανα την δοκιμη και βουαλα
Για αρχη περασα την Stable-V7.2.2.0 που εχω ακουσει και τα καλυτερα και σαν νεος καταλαβαινετε θελω μια σταθεροτητα μεχρι να μαθω τη νεα μου συσκευη.
Ευχαριστω ολους σας και οχι επιλεκτικα γιατι γνωριζω οτι ολοι οι γνωστες οταν εχουν χρονο βοηθουν χωρις εξαιρεση.
Ευχαριστω. Τωρα παω να ''παιξω'' -
Ο/H vrs5 έγραψε:
Ευχαριστω. Τωρα παω να ''παιξω'
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0