Redmi 3 Pro New
-
-
Χτες πέρασα την τελευταία developer αγγλοκινεζικη και μέχρι ώρας έχω πολύ καλές εντυπώσεις. Πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας, το κινητό είναι σχεδόν συνέχεια κρύο... Ενα θέμα που με ενοχλεί είναι ότι όταν πατάω από fb να ανοίξει εξωτερικός σύνδεσμος, μου ανοίγει συνέχεια με το browser της συσκευής, παρότι έχω επιλέξει να είναι ο Chrome ο προεπιλεγμενος. Επίσης δε μπορώ να το απενεργοποιησω από τις "Εφαρμογές", δε με αφήνει. Το άλλο που ήθελα να ρωτήσω, μιας και έβγαλε η xiaomi το built in root, πώς μπορώ να του κάνω μιας και δεν έχω περάσει το twrp?
Στάλθηκε από redmi 3 PRO -
Καλημερα μολις παρελαβα το redmi 3 pro! παρα πολυ ωραιο τηλεφωνο και μου ηρθε με stable 7.8.9.0 που φανταζομαι ειναι official εχει μονο αγγλικα και κινεζικα. εκανα το τσεκ κ ο bootloader ειναι κλειδωμενος. τωρα ξεκλειδωνω και παω για ελληνικη rom? η πρεπει να βαλω developer?
-
Δοκίμασε πρώτα όπως είσαι, αν δεν βάζεις την developer
Καλορίζικο -
ευχαριστω! δηλαδη κλεινω το τηλεφωνο το βαζω σε fastboot το συνδεω με usb στο mi account και παταω ξεκλειδωμα? και αν δεν κανω ολα τα βηματα απ την αρχη περνωντας την developer rom?
-
-
@sebastian Στο κινητό που πήρες, έκανες login με τον Mi λογαριασμό πριν το κλείσεις και το βάλεις σε fastboot;
-
οχι. σορρυ αλλα ειμαι ψιλοασχετος. θα κανω τωρα και βλεπουμε
-
τιποτα παλι το ιδιο βγαζει.
-
@sebastian, έχω την εντύπωση ότι η 7.8.9.0 δεν είναι official, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος
Redmi 3 China Full ROM pack -
@'NasDriver οποτε πρεπει να βαλω official developer κ μετα προχωραω κανονικα?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0