Καλησπέρα παιδιά εδώ και λίγες ώρες το κινητό μου κάνει συνέχεια reboot χωρίς λόγο και δεν μπορώ να το σταματήσω ... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ;
Redmi note 3 pro
-
-
Καλημέρα φίλε μου, έκανες εσύ κάποια ενέργεια πριν ξεκινήσει τα reboot η συσκευή;
-
Μπορείς να μας πεις επίσης αν είχε Ελληνικά στο μενού? Πιθανόν να είχε unofficial rom με πολλά προβλήματα που κατέληξε τελικά σε αυτή την κατάσταση. Αν κρατήσεις πατημένα τα κουμπιά Volume- και Power μπαίνει fastboot? Και αν μπαίνει μένει εκεί ή και από εκεί κάνει reboot? Δώσε μας λίγες παραπάνω πληροφορίες για να μπορέσουμε να σου προτείνουμε κάτι. Επίσης δοκίμασε με κρατημένα τα κουμπιά Volume+ και Power να δεις αν μπαίνει σε download mode και αν μένει εκεί! Αν δες ξες τις έννοιες fastboot /download mode δες το λινκ στην υπογραφή μου για το αν είσαι νέος στην Xiaomi
-
Τέλος ποια συσκευή έχεις ?
Στον τίτλο γράφεις Redmi Note 3 Pro αλλά στο προφίλ σου έχεις το Redmi 3 Pro -
Καλησπέρα , αρχικά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας . Η αλήθεια είναι ότι είμαι εντελώς άσχετος με τις έννοιες που προαναφερατε . Ας τα πάρω όμως από την αρχή . Το κινητό μου είναι το Redmi note 3 pro και το πήρα από το vickmall πριν από 2 μήνες περίπου με multi language rom ζητώντας τους παράλληλα να μου αφαιρέσουν κι όλες τις κινεζικές εφαρμογές καθώς και να μου εγκαταστήσουν το Google play . Πριν από μια εβδομάδα την ώρα που μίλαγα στο κινητό ξαφνικά μου τερμάτισε την κλήση και έκανε κάτι σαν ενημέρωση μάλλον η οποία όμως δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς ήταν κολλημένο για πάνω από μια ώρα . Εκείνη τη στιγμή αποφάσισα να πατήσω το power παρατεταμένα για να κάνει επανεκκίνηση . Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα το κινητό άνοιγε για μισό λεπτό κι έπειτα έκανε επανεκκίνηση έως ότου έσβηνε από μπαταρία . Το κινητό κατα αυτή τη διαδικασία ανέβαζε και μεγάλη θερμοκρασία . Τώρα όσον αφορά τους συνδυασμούς πλήκτρων που προαναφερατε το μόνο που λειτουργεί είναι το vol - και power που μου εμφανίζει το fastboot . Όταν είναι στο fastboot δεν κάνει επανεκκίνηση και παραμένει εκεί , φαντάζομαι αυτό είναι θετικό ... Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και ελπίζω να έδωσα όσες πληροφορίες χρειάζεστε για να με καθοδηγήσετε .. Να θυμάστε ότι είμαι εντελώς άσχετος όποτε αν μπορείτε να είστε όσο πιο αναλυτικοί γίνεται ... Ευχαριστώ και πάλι
-
Ο/H Achilleas12 έγραψε:
Όταν είναι στο fastboot δεν κάνει επανεκκίνηση και παραμένει εκεί , φαντάζομαι αυτό είναι θετικό ...
Μιας και είσαι όμως κλειδωμένος (αφού δεν είδα πουθενά να πεις πως ξεκλείδωσες) τότε δοκίμασε για αρχή να βάλεις στον υπολογιστή σου το MiPcSuite και όταν το τελειώσεις, όπως είναι σε Fastboot mode το κινητό σου, ένωσε το με τον υπολογιστή και άσε το για λίγη ώρα.
Υπάρχει πιθανότητα να σου εμφανίσει εκεί 2 επιλογές. Πρώτα μία που θα αναγράφει Stable και μετά από λίγο μία που θα γράφει Beta. Επέλεξε την 2η και το κινητό σου θα φτιάξει (αν εμφανιστεί...κανονικά θες Recovery και usb debugging.... που δεν ξέρουμε αν στο άνοιξαν).
Αν δεν εμφανιστεί τότε πάμε για MiFlash. Όπως και να έχει το ότι το κινητό σου μπαίνει Fastboot αυτό σημαίνει και ότι φτιάχνεται.
Επίσης στο προφίλ σου βάλε το σωστό κινητό (redmi NOTE 3 pro και όχι redmi 3 pro που είναι άλλο)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα