Απο αυτα που περιγραφεις μάλλον χρειάζεσαι καινούργια μπαταρία φίλε μου. Η παλιά μας άφησε χρόνους ..
Κόλλησε στο FastBoot !
-
-
θέλω να πιστεύω μέχρι 10 Αυγούστου να την έχω. Είναι παραγγελία απο ebay, και δεν έχω tracking number. Άσε που άργησε 2 μέρες να την στείλει, απο την ημέρα που πλήρωσα
-
@nivaz, μετέφερα το πρόβλημά σου εδώ που είδη συζητάνε για αλλαγή μπαταρίας και επαναφορά των συσκευών, ελπίζω να βρεις λύση και για το δικό σου
-
-
Εγώ πάντως βρήκα από Ελλάδα μπαταρία για πιο γρήγορα. Αλλά η τιμή της τριπλή από το ebay.
-
κι εγώ έψαχνα αλλά δεν έβρισκα απο Ελλάδα, και τελικά βρήκα χθες με 21 ευρώ + 6 μεταφορικά. Τώρα όμως θα περιμένω αυτή απο ebay.
-
-
-
-
-
Ο/H pit13 έγραψε:
Όπως γράφει κι ένας φίλος μας στο φόρουμ, "Τα XIAOMI είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν". Όπως καταλάβατε το κινητό δουλεύει μια χαρά με την καινούργια μπαταρία. @nivaz είσαι έτοιμος για παραγγελεία τώρα.
-
Xiaomi mi3 battery
Απο εδώ την πήρα. αν θέλεις μπορείς να δώσεις λίγο παραπάνω, να πάρεις και τα εργαλεία. Είναι πολύ εύκολο. Βρες βίντεο στο youtube, για το πως μπορείς να αλλάξεις την μπαταρία. Απλά να σου πω, πως βγάζεις την πάνω μεριά μόνο, δεν χρειάζεται να ξεβιδώσεις και να βγάλεις και το κάτω πλαίσιο για να βγάλεις την μπαταρία.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα