συγχαρητήρια στους τυχερούς, σε εσάς και στον χορηγό των δώρων !
Αποτελέσματα Κλήρωσης του Giveaway από το Yeso521
- Ολοκληρώθηκε
-
-
-
Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές. Άντε να παίρνουμε και σειρά!Ρόδα είναι και γυρίζει!
-
Συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ! Νικητές, συμμετέχοντες, διοργανωτές. χορηγούς...
-
Ευχαριστώ πολύ, είναι πρώτη φορά και για μενα που κερδίζω κάτι, έστω και τον mitu. Καλή τύχη σε όλους σας την επόμενη φορά.
Υ. Γ. Που στέλνουμε τα στοιχεία μας? -
Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές. Ευχαριστουμε για τα υπέροχα δώρα .
-
Καλά τηλεφωνήματα σε αυτόν που κέρδισε το κινητό και καλές αγκαλίτσες σε αυτούς που κέρδισαν τον mitu!!!
Με την ευκαιρία, αφού έχει γίνει τέτοιο κονέ με το yeso521 δε του ζητάμε να μας προσφέρει κανά κουπόνι έκπτωσης για όλα τα μέλη του xiaomi-miui.gr να ψωνίζουμε από 'κει; Μια ιδέα λέω, δεν ξέρω αν μπορεί να παίξει... -
Έχουμε και άλλους σπόνσορες παιδιά, όσο και εάν συμπαθούμε κάποιον, και άλλοι μας δίνουν τα ωραία τους λεφτάκια.
Proud member of xiaomi-miui.gr -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Έχουμε και άλλους σπόνσορες παιδιά, όσο και εάν συμπαθούμε κάποιον, και άλλοι μας δίνουν τα ωραία τους λεφτάκια.
Proud member of xiaomi-miui.gr
... Ας τους συγκεντρώσουμε κάπου να τους μάθουμε κι εμείς για να ανταλλάσουμε τα λεφτάκια μας... Η πρόταση για το κουπόνι αν είναι δυνατή θα είναι καλή φάση για όλους.
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Ανέβηκε το Video με την κλήρωση στην πρώτη σελίδα !!! -
Ο/H Emmanouil Syrengelas έγραψε:
Καλά τηλεφωνήματα σε αυτόν που κέρδισε το κινητό και καλές αγκαλίτσες σε αυτούς που κέρδισαν τον mitu!!!
Με την ευκαιρία, αφού έχει γίνει τέτοιο κονέ με το yeso521 δε του ζητάμε.....
Eγώ σαν geek buying, δεν θα ήμουν ευχαριστημένος να πληρώνω και να προωθήται κάποιος άλλος, μέσα από μια κοινότητα, που και αυτός μπορεί να πληρώνει παρεπιπτόντως, θέλει λεπτούς χειρισμούς και πάνω από όλα δηπλωματία. Δεν ξέρω εάν συμφωνείται.
Proud member of xiaomi-miui.gr -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες