Πως μπορουμε να απαλαγουμε απο αυτα;;; help!
-
-
@Ronnie10 και σε εμένα έχουν εμφανιστεί 2-3 φορές αυτά τα μηνύματα και όντως είναι πολύ 'αγχωτικό" αλλά ιούς δεν έχεις.
Ο Τρόπος για να σταματήσουν είναι:
1. Κλείνεις wi-fi
2. Κλείνεις data
3. Ρυθμίσεις ---> Εφαρμογές ---> Chrome ---> Διαγραφή μνήμης + Καθαρισμός Δεδομένων
4. Επαναλαμβάνεις το βήμα 3 για όλους τους browser που έχεις.
5. Επανεκκίνηση
6. Άνοιγμα wi-fi
7. Άνοιγμα data
Έτοιμος -
@Ronnie10 μην δίνεις σημασία.. κ εμένα ακριβώς τα ίδια μου έβγαλε χθες το Inew μετά από καθαρή εγκατάσταση και είσοδο στο xiaomi-miui.gr.
-
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτά τα μηνύματα βγαίνουν μόνο με τον Chrome.
Δοκιμάστε και με άλλους browsers και επιβεβαιώστε εδώ.. ώστε να βγάλουμε μία άκρη τι φταίει.
Με τον πλοηγό της MIUI δεν βγαίνουν πάντως..
Δοκιμάστε και με Firefox και πέιτε μας παιδιά...Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Έχω μαμά + firefox + chrome και μου τα εμφανίζει κατά καιρούς.
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Έχω μαμά + firefox + chrome και μου τα εμφανίζει κατά καιρούς.
Redmi Note 8T (Willow)
-
Εμένα με firefox δεν εμφανίστηκαν ποτέ
-
Εμενα με Miui πλοηγο παντα τα βγαζει. Επισης σηεμρα δοκιμασα opera ο οποιος εχει ενσωματωμενο adblocker και παλι βγαινουν οι σελιδες αυτες... Ακριβως ιδια συμπεριφορα με το miui browser. Δοκιμασα μολις με firefox στις συγκεκριμενες σελιδες που μου βγαιναν αυτα, εβαλα το adblock plus και δεν εμφανιστηκε τπτ απολυτως! Το μονο που με χαλαει στον firefox ειναι στο facebook ολα τα thubnails τα δειχνει θολα.. Ο miui τα δειχνει πεντακαθαρα.. δε ξερω αν ειναι καποια ρυθμιση του mozilla, Εψαξα δε βρηκα κατι.. Chrome δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε.. Αν εχει adblock που κανει οντως καλη δουλεια οπως του firefox αλλα και δειχνει και τα thubnails στις ιστοσελιδες καθαρα... ισως τον τιμησω...
-
Άμα τα εμφανίσει σε έναν browser τα εμφανίζει μετά σε όλους, τουλάχιστον σε εμένα έτσι γίνεται...δεν χρησιμοποιώ κανένα adblock πρόγραμμα γιατί έτσι κι αλλιώς από το κινητό σε 2-4 site μπαίνω
Όταν μου τα εμφανίζει, συνήθως είναι επειδή από κεκτημένη ταχύτητα πατάω κάνα διαφημιστικό λινκ που με πάει σε άλλη σελίδα... -
Οπότε καταλήγουμε ότι είναι θέμα ιστοσελίδων;;;Redmi Note 8T (Willow)
Ο/H pechr έγραψε:
Οπότε καταλήγουμε ότι είναι θέμα ιστοσελίδων;;;
Απο οτι εχω καταλαβει ναι.. Σε μενα τουλαχιστον μου τα πεταει σε καποιες συγκεκριμενες ιστοσελιδες.. Οχι οτι εχω μπει και σε πολλες μεχρι τωρα.. αλλα φανταζομαι ποσες υπαρχουν στο διαδικτυο...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα