Διαφήμιση

Problem with Redmi note 3 pro 3/32

• Problem with Redmi note 3 pro 3/32

Dear sir or madam,

I bought from you a Redmi Note 3 Pro. My order number is #3657166
      I was very satisfied from my phone when suddenly without any reason I have two problems

1) I cant hear the caller while speaking with him (I have it at maximum volume). Its like less than 10% of the original sound

2) I have a small shadow below the speaker in my screen.

Please help me find a solution
    • Αφου δεν απανταει το καταστημα εδω για να σας ενημερωνω σας λεω οτι μεσω email....

1) ζητησε φωτο της βλαβης
      2) του κουτιου
      3) Του barcode και του QC number

το προβλημα με το ακουστικο δεν μπορω να το αποδειξω με φωτο
      για οτιδηποτε νεοτερα θα σας ενημερωνω
    • Μετα απο επικοινωνια με το Geekbuying μου προταθηκαν οι παρακατω λυσεις...

1) Να μου επιστρεψουν 25-30 δολλαρια και να το φτιαξω σε εναν τεχνικο εδω. Οπου ρωτησα κανενας δεν αναλαμβανε λογω ελλειψης ανταλλακτικων . Ασε που οθονη και ηχειακι θα εβγαιναν παραπανω απο αυτα τα χρηματα

2) Να το στειλω πισω να το δουνε

Επελεξα την δευτερη επιλογη και τους ζητησα να μου στειλουν την διευθυνση που θα το στειλω πισω και περιμενω. Με λιγα λογια καλο φθινοπωρο τωρα.
      Για καλο και για κακο εχω ανοιξει και υποθεση στο paypal να ειμαι καλυμενος.

να δουμε τι οδηγιες θα μου δωσουν για την αποστολη της επιστροφης.
      Μου κανει ομως εντυπωση το ποσο ΔΕΝ μπαινουν στο φορουμ εδω να διαβασουν τι εγραψα και μιλαω μονος προς ενημερωσης σας. Αχρειαστα να ειναι τα ποστ αλλα και εναν να βοηθησω κατι θα ειναι...
    • Διαφήμιση