Το ιδιο θέμα κι εγω.Υπήρξε μια λύση-προσωρινή τελικά-και πάλι τα ιδια .Με wipe κλπ.Μπαίνοντας στο account μου στη Google,μέσω browser απο το κινητό,ζητάει τον αριθμο τηλ,για να στείλει με SMS εναν κωδικό.Το κάνω λειτούργησε και ξανά πάλι τα ιδια.Πολύ φοβάμαι οτι χρεώνει και τα SMS.Τέλος πάντων,αυτή την στιγμή δουλεύει κανονικά.Φοράω την 7.3.3.0.
Play store - gmail -Απαιτείται έλεγχος ταυτότητας
-
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
@geomaza δεν υπάρχει όχι!
-
Απο τοτε που ξεκλειδωσα και περασα την τελευταια Ελληνικη dev ολα εναι μια χαρα....κανενα προβλημα με το play store...το κινητο ειναι τελειο τωρα...
-
Εβαλα την7.1.3.0 και τελος τα προβληματα με το play store. Λειτουργει τελεια!
-
Που την βρίσκουμε την 7.1.3.0?
-
-
Ειναι official Αγγλικά και Κινέζικα η εχει και Ελληνικά?
-
Η δικια μου εχει Ελληνικα και ολες τις αλλες....
-
Ευχαριστώ πολύ!
-
Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το play store στην Ελληνική stable 7.3.3.0, σε Xiaomi Redmi 2 (2014811 - 2/16GB)
Ψάχνοντας διαπίστωσα ότι παρόλο που το play store αναβαθμιζόταν στην τελευταία έκδοση και λειτουργούσε κανονικά, μετά από επανεκκίνηση της συσκευής επανερχόταν στην αρχική έκδοση (την ενσωματωμένη στη ROM) και εμφανιζόταν το γνωστό πρόβλημα με την αποτυχημένη σύνδεση του λογαριασμού google.
H λύση που δούλεψε είναι η απεγκατάσταση των εκδόσεων του Google Play Store και των Υπηρεσιών Google Play που προέρχονται από τη ROM και η εγκατάσταση των αντίστοιχων τελευταίων εκδόσεων.
Η διαδικασία είναι η εξής:
Πάμε Ρυθμίσεις>Εφαρμογές>Google Play Store και πατάμε
- Απεγκατάσταση ενημερώσεων
μετά την επαναφορά στην εργοστασιακή πάμε πάλι και πατάμε
- Τέλος (εφαρμογής)
- Απενεργοποίηση
Μετά πάμε Ρυθμίσεις>Εφαρμογές>Υπηρεσίες Google Play και κάνουμε τα ίδια.
Με Titanium Backup (free έκδοση - rooted) κάνουμε απεγκατάσταση των Google Play Store και Υπηρεσίες Google Play.
Κάνουμε επανεκκίνηση.
Μετά κάνουμε εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης Google Play Services
(διαθέσιμη εδώ: google-play-services.en.uptodown.com/android )
και μετά εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης Google Play Store
(διαθέσιμη εδώ: google-play.en.uptodown.com/android )
μετά μπαίνουμε στο Google Play Store, κάνουμε σύνδεση με το gmail μας και όλα στο εξής δουλεύουν ΟΚ. -
εχω κ εγω ακριβως το ιδιο προβλημα
το επαναφερει 2-3 φορες απ τις εργοστασιακες του ρυθμισεις κ εχω αγανακτησει ...
τλκ τι γινεται ?
το δικο μ βλεπω εχει μια εκδοση 6.8.24 F-all {3085398} στο Play store
MIUI 7.3.2.0.0
πως τν παω σε 7.1.3.0 ? κ να τν κουμπωσω εκει χωρις να αλλαξει ? -
Ο/H CybeRedmi έγραψε:
Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το play store στην Ελληνική stable 7.3.3.0, σε Xiaomi Redmi 2 (2014811 - 2/16GB)
Ψάχνοντας διαπίστωσα ότι παρόλο που το play store αναβαθμιζόταν στην τελευταία έκδοση και λειτουργούσε κανονικά, μετά από επανεκκίνηση της συσκευής επανερχόταν στην αρχική έκδοση (την ενσωματωμένη στη ROM) και εμφανιζόταν το γνωστό πρόβλημα με την αποτυχημένη σύνδεση του λογαριασμού google.
Μετα την απενεργοποιηση το Play Store χαθηκε απο την λιστα προγραμματων και δεν μπορεσα να το βρω ωστε να το απεγκαταστησω.
Το Υπηρεσιες Google play παλι δεν μου εδινε το δικαιωμα να του κανω reset ουτε και τελος. Το απεγκατεστησα με το Titanium αλλα απο οτι καταλαβαινω επανηλθε στο "ενσωματομενο" μετα το reboot της συσκευης.
Τα εγκατεστησα και τα 2 αρχεια σαν update και οχι σαν κανονικη εγκατασταση οποτε απο οτι ψυλιαζομαι την επομενη φορα που θα αναγκαστω να κανω restart θα εχω παλι το ιδιο προβλημα. Τουλαχιστον θα εχω τα 2 .apk για να τα ξαναπερναω απο πανω σαν update.
Το να γινει μια ανανεωση της 7.3.3.0 (σε 7.3.3.1 ισως?) με τα καινουρια Play και Services θα ηταν η καλυτερη λυση φανταζομαι. Στην αναμονη.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα