Καλησπέρα στο Φορουμ!!!Θα ήθελα παρακαλώ να μου δείξει κάποιος πως μπορώ να περάσω στο κινητό μου την miui 8;;;;
xiaomi mi4 miui8
-
-
Περίμενε μέχρι την παρασκευή που θα βγεί για το κοινό (public developer). Τότε θα το συζητήσουμε και θα υπάρχουν οδηγίες για το πως θα γίνεται η εγκατάσταση.
Ποιά rom φοράς τώρα; (εαν screenshot απο το about θα ήταν ότι πρέπει :D) -
-
-
Ναι είναι ακόμα με 2 system partition. @geotsil Πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W για να κάνεις ενοποίηση των system partition σε ένα ή καλύτερα να περάσεις την Ελληνική developer fast-boot ROM από εδώ να σου τα κάνει όλα μόνο του (χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι άλλο εσύ) και μετά περνάς κατευθείαν όποια MIUI8 θέλεις.Ο/H Bodai έγραψε:
-
-
Όλες οι MIUI8 που έχουμε τώρα είναι έκδοση Alpha και όχι Developer και μια που φτάσαμε αισίως μια μέρα πριν την developer MIUI8, δεν περιμένεις μια μέρα ακόμα να βάλεις αυτήνΟ/H geotsil έγραψε:
Ποια Rom προτείνετε να βάλω;;
-
Πριν περάσω την fast-Rom θα πρέπει να κάνω στο τηλέφωνο factory reset?? Και επίσης την flashαρω μέσο της miui???Ο/H geotsil έγραψε:
-
-
Θα την πάρεις από το κινητό και θα την πας στον H/Y σου. Μετά την κάνεις unzip μόλις ολοκληρωθεί μέσω του miflash install.
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
Όταν πατάω στο Miflash refresh, δεν μου αναγνωρίζει το κινητό και δεν μπορώ να κάνω flash, τι μπορώ να κάνω;;;Ο/H spideman3 έγραψε:
Θα την πάρεις από το κινητό και θα την πας στον H/Y σου. Μετά την κάνεις unzip μόλις ολοκληρωθεί μέσω του miflash install.
Sent from my MI 3W using
-
Σου έχω στείλει μήνυμα στο cchatΟ/H geotsil έγραψε:
Όταν πατάω στο Miflash refresh, δεν μου αναγνωρίζει το κινητό και δεν μπορώ να κάνω flash, τι μπορώ να κάνω;;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα