Για να μπεί κανείς στο internet πιο εικονίδιο πατάει?
xiaomi redmi note 3 pro
-
-
Για browser εννοείς;
To μωβ που γράφει broswer.
Even dead i will fight. -
Καλησπέρα , έχω το Xiaomi Redmi Note 3 2 μέρες και βλέπω ένα θεματάκι (όχι τόσο σημαντικό αλλα λίγο εκνευριστικό) με την ώρα. Έχω βάλει εγω την σωστή ώρα με το χέρι διότι όταν επιλέγο GMT +2 μου δείχνει 1 ώρα πίσω. Δηλαδή χειμερινή και όχι θερινή ώρα. Ακόμα και αν την βάλω με το χέρι σε πολλές εφαρμογές που απαντάει κάποιός μόλις και λέει οτι το μύνημα ήρθε πριν μία ώρα. BTW Στο Getting Started όταν με ρώτησε να επιλέξω locale δεν είχε επιλογή Ελλάδα. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό ;
Andoird : 5.1.1 LMY47V
MIUI : Global 7.2 | Stable
Στο τηλέφωνο δεν έχει μπει ακόμα SIM card -
-
Μόλις έβαλα την SIM συγχρονίστηκε με κάποιο τρόπο. Το locale δεν κατάλαβα ποτέ τι ήταν. Location ??? Στα υπόλοιπα το κινητό φυσάει.
-
παιδια συγνώμη που το γραφω εδω αλλα μηπως ξερει καποιος πως θα απενεργοποιησω τις διαφημιστικες εφαρμογες που μου πεταει καθε τοσο στην οθονη;
-
-
@Hunter266999, αλλάζοντας την πειραγμένη-custom ρομ που έχεις και συγκεκριμένα
Η ρομ που έχεις unofficial, αυτό σημαίνει ότι σταδιακά η συσκευή θα αρχίσει να παρουσιάζει προβλήματα, αν δεν το κάνει είδη, κολλήματα, να μην ανοίγει εφαρμογές, κτλ, έως και να σβήσει μία μέρα στα καλά καθούμενα, όλα αυτά έχουν συμβεί.
Ξεκινά από εδώ Νέος στην Xiaomi? Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις, θα σου λυθούν πολλές απορίες σχετικά με την xiaomi.
Για να αλλάξεις σε Official και μετά σε Ελληνική πρέπει να κάνεις τα παρακάτω βήματα με την σειρά:
1. Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader
Αναμονή 2-3 ημερών για έγκριση
2. Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Για να ξέρεις ότι η συσκευή είναι όπως βγήκε από το εργοστάσιο
3. Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Για να είσαι σίγουρος ότι κλείδωσε ο bootloader, αν δε βγάλει "false" δεν προχωράς παρακάτω !!!
Αν δεν θες να συνεχίσεις για ελληνική, σταματάς εδώ, αλλιώς πας για τα επόμενα βήματα
4. Οδηγός για Ξεκλείδωμα του Bootloader
5. Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)
ΟΙ διαδικασίες είναι πολύ ποιο μικρές και εύκολες από όσο φαίνονται -
ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια ειμαι νεος κ μου φαίνονται λιγο βουνό
-
Δυστυχώς η μόνη λύση για να αποφύγεις αυτά που σου πετάγονται είναι να πας σε επίσημη ρομ , να ξεκλειδώσεις bootloader και μετά να περάσεις μία ρομ που να μπορείς να την ρουτάρεις.. Ελληνική πχ.
-
Ο/H Hunter266999 έγραψε:
ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια ειμαι νεος κ μου φαίνονται λιγο βουνό
Όσο δύσκολα και αν δείχνουν, λόγω άγχους πρωτάρη, στο τέλος θα δεις ότι είναι πολύ ποιο εύκολα + ότι θα ξέρεις πλέον πως να επαναφέρεις την συσκευή σου ανά πάσα ώρα και στιγμή -
Καλημέρα σας παιδιά, σκοπεύω να προβώ στην αγορα δυο xiaomi redmi note 3 pro απο vickmall και ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την ρομ. Μου δίνει τρεις επιλογές
- Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language))
- Official Stable Global Rom(OTA update&No Greek Language)
- Official DEV CN Rom (Only Chinese&English language)
- Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language))
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα