Διαφήμιση

Mi Band 2: The New Successor!

• Review
    • Ο/H varitimos84 έγραψε:

ναι......

Σου έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις κανονικά; Γιατί το βράδυ μέχρι την ώρα που κοιμήθηκα λειτουργούσε κανονικά, αλλά το πρωί που χτύπησαν ειδοποιήσεις στο κινητό δεν μου ήρθε τίποτα στο mi band.

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • α, εγω δεν χρησιμοποιω τις ειδοποιησεις... το εχω για καταγραφη παλμων (ανα 30 δευτερα) κ υπνου μονο...
    • Ύστερα από 3 μέρες που το έχω, έχω να πω το εξής. Η εφαρμογή notify and fitness λειτουργεί μόνη της χωρίς να χρειάζεται να έχεις εγκαταστήσει την mi fit! Η mi fit χρειάζεται μόνο για να κάνεις update το firmware. Με την notify and fitness λειτουργούν όλα κανονικά και οι ειδοποιήσεις. Αρκεί να ακολουθήσεις τους οδηγούς που έχει στην βοήθεια για να σετάρεις σωστά την εφαρμογή και τις ρυθμίσεις μέσα στο MIUI.

• Διαφήμιση
    • Ο/H spyrosrotary έγραψε:

Ύστερα από 3 μέρες που το έχω, έχω να πω το εξής. Η εφαρμογή notify and fitness λειτουργεί μόνη της χωρίς να χρειάζεται να έχεις εγκαταστήσει την mi fit! Η mi fit χρειάζεται μόνο για να κάνεις update το firmware. Με την notify and fitness λειτουργούν όλα κανονικά και οι ειδοποιήσεις. Αρκεί να ακολουθήσεις τους οδηγούς που έχει στην βοήθεια για να σετάρεις σωστά την εφαρμογή και τις ρυθμίσεις μέσα στο MIUI.

μετα απο τοσες μερες.. τελικα δουλευει μονη της? μπορεις να δωσεις οδηγιες πως το καταφερες? γτ εγω δε το καταφερα...

μετα απο τοσες μερες.. τελικα δουλευει μονη της? μπορεις να δωσεις οδηγιες πως το καταφερες? γτ εγω δε το καταφερα...
      πλέον λέει ότι δουλεύει και μόνη της

εχω την 4,13,2
      μεσα στις ρυθμισεις εκανες μηπως κ κτ κ εσυ η δε χρειαστηκε?

Αν πας στην βοήθεια έχει ακριβώς τις ρυθμίσεις για να δουλεύει σωστά. Εγώ προς το παρόν δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα.

• Διαφήμιση
    • περασα την dev..... απο το notify κρατησα το backup του.... οταν ξαναεκανα εγκατασταση το notify.. ελεγε οτι πρεπει να εχω το mifit.. αλλιως δεν ανοιγε η εφαρμογη..... οποτε περασα το Mifit... το mifit ειναι στην εκδοση 2,3,0... κ το miband2 στην 1,0,1,39..
      δε ξερω αν φταει η ελληνικη dev, η κατι αλλο.. αλλα το Notify ειτε εχω ταυτοχρονα το mifit ειτε οχι.. δε μπορει να λειτουργησει κ να τραβηξει δεδομενα... βασικα μαλλον ισως το λεω με μια επιφυλαξη αποσυνδεεται το Miband2.... απλως πριν φλασαρω το κινητο δεν ειχα θεμα

περασα την dev..... απο το notify κρατησα το backup του.... οταν ξαναεκανα εγκατασταση το notify.. ελεγε οτι πρεπει να εχω το mifit.. αλλιως δεν ανοιγε η εφαρμογη..... οποτε περασα το Mifit... το mifit ειναι στην εκδοση 2,3,0... κ το miband2 στην 1,0,1,39..
      δε ξερω αν φταει η ελληνικη dev, η κατι αλλο.. αλλα το Notify ειτε εχω ταυτοχρονα το mifit ειτε οχι.. δε μπορει να λειτουργησει κ να τραβηξει δεδομενα... βασικα μαλλον ισως το λεω με μια επιφυλαξη αποσυνδεεται το Miband2.... απλως πριν φλασαρω το κινητο δεν ειχα θεμα

Εγώ έχω την global stable. Όταν είχα το mi fit εγκαταστημένο δεν δούλευε σωστά. Έκανε αποσυνδέσεις κτλ.

• Γεια σας. Κάτοχος mi band 2 από 12/2016. Είχα την official αρχικά (κινέζικη-κατεβασμένη από blackmart) μέχρι που δεν έκανε sign in και αφού έκανε δεν συνδεόταν με τίποτα. Τώρα έχω το notify & fitness και θέλω να ρωτήσω, αγοράζω την pro και ξεμπερδεύω με αναγνώριση κλήσεων κλπ ή κατεβάζω την π.χ 2.2.12 ;

Ευχαριστώ πολύ.

=============== Μαρ 10th 2017, 10:46pm ===============
      Τελικά κατέβασα την 2.2.12 και μπόρεσα να συνδέσω το mi band 2. Η αναγνώριση κλήσεων ισχύει. Δουλεύει ταυτόχρονα κ το notify. Κάποια συμβουλή;
    • να το παρω απο την αρχη..

με beta1 stable (νικελ) ολα ηταν οκ... λειτουργουσαν ολα ακομα κ χωρις το mifit.. το miband2 συγχρονιζοταν κανονικα, εμφανιζοταν στις ρυθμισεις του bluetooth, οταν ειχε γινει συζευξη

αλλαζω κ παω σε beta1 dev 7.3.2, δε βρισκει πουθενα το miband2.. αναβαθμιζω επομενη μερα (σημερα) σε beta1 dev 7.3.9.. το προβλημα συνεχιζεται..
      στο μενου του bluetooth αφαντο το Miband2... στην εφαρμογη BLE scanner, το βρισκει κανονικα, συγχρονιζεται.. αλλα για λιγοο..... μετα το ξαναχανει...
      το εχανε κ οταν εκανα restart το κινητο...
      επειδη δεν εχω bluetooth ακουστικα, ειπα να κανω συζευξη το κινητο με ενα παλιο huawei Που εχω...ολα κομπλε... κ στο μενου του bluetooth υπηρχε.. κ δεν χανοταν η συζευξη ουτε σε restart ουτε μετα απο μιση ωρα...
      επειτα εκανα καθαρο flashαρισμα ξανα της τελευταιας dev, κ οταν ανοιξε το κινητο εκανα εγκατασταση μονο τα mifit κ notify.... ειδα πως οσο λειτουργουσε στο παρασκηνιο το mifit, υπηρχε συγχρονισμος, υπηρχε δλδ συζευξη, αλλα δεν υπηρχε στο μενου του bluetooth ως συζευγμενο... παντως με κλειστο το mifit, συγχρονισμος κ συζευξη γιοκ.....

οποτε.... το πρβλημα που εστιαζεται? Rom? Mifit? Miband2? καποιος συνδιασμος κ των 3?
      παντως μου κανει τρομερη εντυπωση πως στην αναζητηση συσκευης στο μενου του bluetooth δεν εμφανιζει το miband2
    • Διαφήμιση
    • Καλημερα,εχει αγορασει καποιος δευτερο μαυρο original λουρακι?και αν ναι απο που,να μου στειλει ενα pm?
      Redmi PRO
      :thumbup: XTRV_Stable_V9.5.2.0 :thumbup: