Mi Band 2: The New Successor!
- Review
-
-
Μου χάλασε το λουράκι από το Mi Band 2. Ουσιαστικά ξεκόλλησε το εσωτερικό πλαίσιο που το κρατάει!
Στα προηγούμενα δύο δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.
Παράγγειλα από το Ali αντικαταστάτες και είπα και να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό, ίδιου τύπου, άλλη εταιρεία. Όταν θα μου έρθει θα σας το παρουσιάσω σε σχέση με το Mi Band 2Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Μου χάλασε το λουράκι από το Mi Band 2. Ουσιαστικά ξεκόλλησε το εσωτερικό πλαίσιο που το κρατάει!
Παράγγειλα από το Ali αντικαταστάτες και είπα και να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό, ίδιου τύπου, άλλη εταιρεία. Όταν θα μου έρθει θα σας το παρουσιάσω σε σχέση με το Mi Band 2
Κι εμένα έπαθε ακριβώς το ίδιο πριν 2 μήνες αλλά είχα πάρει πιο μπροστά αλλά δύο αλλού χρώματος!
Στάλθηκε από το Mars μου -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Παράγγειλα από το Ali αντικαταστάτες και είπα και να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό, ίδιου τύπου, άλλη εταιρεία. Όταν θα μου έρθει θα σας το παρουσιάσω σε σχέση με το Mi Band 2
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Μόλις είδα ότι το mi band 2 το πουλάνε τα media markt στα 39.99€! Άραγε με ποια εφαρμογή το δίνουνε?
το global manual θα έχει και θα έχει σε qr code το link του play store
αν δεν είναι το global ε πάλι το ίδιο αλλά με link από το store της xiaomi
όντως χαλάει εκεί το λουράκι (το βγάζω συνέχεια λόγω μπάσκετ) αλλά πάλι , γενικά είναι πιο ανθεκτικά σε σχέση με του 1
(κι ακόμα περιμένω να μου έρθουν κάτι 2χρωμα λουράκια)
τώρα αυτά τα barometer/altimeter λάθος είναι, αφού έχει μόνο accelerometer -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H alnikou έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ακριβως το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Έχω πάρει από ebay λουράκια, αλλά ήδη το ένα αρχίζει να ανοίγει λίγο...
-
Mi_Band_2_EN.pdf
εχω χαλασει και εγω λουρακια και ανακαλυψα οτι ενας λογος ειναι οτι εβαζα το band 2 απο την πανω μερια ενω αν διαβασουμε το manual, πρεπει να το βαζεις μονο απο κατω, απο τοτε δεν μου εχει χαλασει αλλο, (κανω χρηση μονο τα γνησια)Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα
Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB
Xiaomi Mi Max Pro (prime)6,44" 3/64GB
Xiaomi Redmi Pro 3/64GB
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
Xiaomi Mi Band 1s
Xiaomi Mi Band 2
2 Xiaomi dafang 1080P Smart Monitor Camera
1 Xiaomi Yeelight AC220V RGBW E27 Smart LED Bulb
Xiaomi Amazfit Pace -
Ο/H ikaros80 έγραψε:
Mi_Band_2_EN.pdf
εχω χαλασει και εγω λουρακια και ανακαλυψα οτι ενας λογος ειναι οτι εβαζα το band 2 απο την πανω μερια ενω αν διαβασουμε το manual, πρεπει να το βαζεις μονο απο κατω, απο τοτε δεν μου εχει χαλασει αλλο, (κανω χρηση μονο τα γνησια)
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
@maddoctor καμια μετάφραση πότε θα έχουμε;;; Για την 2.3.0;;;;;Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
@maddoctor καμια μετάφραση πότε θα έχουμε;;; Για την 2.3.0;;;;;
Αυτή εννοείς? Έχω φτιάξει μια πρόχειρη μετάφραση, αλλά δεν είναι έτοιμη. Αν προλάβω μέσα στο σκ...Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ναι γιατρέ!!!Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0