Διαφήμιση

Mi Band 2: The New Successor!

• Review
    • Ο/H zt654 έγραψε:

Φίλε βάλε του γιατρού ή απλα βάλε άλλη εφαρμογή

Στάλθηκε από το Redmi 4 prime μου
      Ευχαριστω πολύ για την απάντηση.
    • Ειχα το ίδιο πρόβλημα χθες με το δικό μου smartphone ενα cubot note s. Το πρόβλημα κυρίως λύθηκε όταν εσβησα την cache του bluetooth. Οδηγίες εδω
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα στην παρέα! Ενδιαφέρομαι και εγώ να πάρω ένα mi band 2 αλλά έχω μπερδευτεί λίγο γιατί βρίσκω 2 εκδόσεις... Την κανονική ή την international? Ποιες οι διαφορές τους?
    • Ο/H nivaz έγραψε:

Καλησπέρα στην παρέα! Ενδιαφέρομαι και εγώ να πάρω ένα mi band 2 αλλά έχω μπερδευτεί λίγο γιατί βρίσκω 2 εκδόσεις... Την κανονική ή την international? Ποιες οι διαφορές τους?
      Καμια διαφορα.....θα εχει manual στα αγγλικα.....τιποτε αλλο
      Redmi PRO
      :thumbup: XTRV_Stable_V9.5.2.0 :thumbup:
    • Ο/H brougos έγραψε:

Καμια διαφορα.....θα εχει manual στα αγγλικα.....τιποτε αλλο
      Ευχαριστώ πολύ! Ωραία τότε! Θα παραγγείλω το απλό γιατί είναι και πιο φθηνό και όταν έρθει το σεταρουμε με την δουλειά του γιατρού και είμαστε κομπλέ!
    • Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω off το bluetooth της συσκευής και δεν το βρίσκω;
      Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω power off την ίδια τη συσκευή και επίσης δεν το βρίσκω;
      Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνουν αυτά με κάποια τρίτη εφαρμογή;

Υποχρεωτικά όλα ανοιχτά; Και κλείνουν μόνο όταν τελειώσει η μπαταρία;
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά έτσι είναι αυτές οι συσκευές, σχεδιασμένες να μην κλείνουν, δεν είναι θέμα xiaomi ή Κινέζων , τόσες παρόμοιες υπάρχουν , και μεγάλων εταιρειών πού δεν κλείνουν.

Υ.γ μη μου αναφέρει κανένας για smartwatch
    • Θέλει λοιπόν και η Huami-Xiaomi να χρησιμοποιείς τη συσκευή όπως θέλουν αυτοί και όχι όπως θέλεις εσύ και να είσαι και ευχαριστημένος με αυτό ως πελάτης; Apple θέλει να γίνει μάλλον. Και όπως το πάμε και εμείς ως καταναλωτές, προκείμενου να ικανοποιήσουμε την καταναλωτική μας μανία, θα την κάνουμε στο τέλος.

Αφού δεν έχει απολύτως καμία χρησιμότητα να είναι όλα ανοιχτά 24/7, για ποιον άλλο λόγο να κάνει κάτι τέτοιο;
      -Για να πρωτοτυπήσει; Όχι, αφού το κάνουν και άλλες λέει, γιατί να μην το κάνουμε κι εμείς;
      -Γιατί έχει πολύ καλή αναμονή η μπαταρία του, οπότε μην ανησυχείς;
      -Μην ανησυχείς επίσης και για την ακτινοβολία του bluetooth γιατί είναι ακίνδυνη;
      -Η το τραγικό "έλα μωρέ, απο συσκευή 25€ τι περιμένεις; ".

Εκτός κι αν τα κινεζάκια έχουν τόσο διαφορετική άποψη και κουλτούρα και για τα γκάτζετ, τη χρήση τους και την σχέση πελάτη εταιρίας. Νομίζω πως αφού ανοίχτηκαν και απευθύνονται πλέον και στον δυτικό κόσμο, καλό θα ήταν να προσαρμοστούν στην κουλτούρα και στις απαιτήσεις αυτής της αγοράς. Διάβαζα τώρα στο net πως μέχρι και mail στα κεντρικά έχουν στείλει κάποιοι ζητώντας απαντήσεις για το θέμα του bluetooth. H Xiaomi σφυρίζει κλέφτικα :( .
    • το συνεχίζεις όμως περί κινέζων

επίσης διάβασες για τον άλλο που ρωτούσε για το SAR λες και είναι υποχρεωμένος ο κατασκευαστής να κάνει μέτρηση για Bt low energy συσκευή και μάλιστα για μια που δεν έχει σχέση με ακουστικό ;;;

και να στο ξαναπώ
      κάτι fitbit / jawbone / garmin τις γνωρίζεις ; ανήκουν στον δυτικό κόσμο ή όχι ;
      ούτε αυτά έχουν (οι συσκευές που έχουν σχέση με το band) , έτσι είναι οι συσκευές τι να κάνουμε
      αν θες να κλείνει πρέπει να πάρεις άλλη συσκευή , διαφορετική π.χ. smartwatch

δεν σου είπε κανείς περί τιμής
      αν δεν θες την ακτινοβολία του bt , δε το φοράς , χωρίς bt δεν έχει νόημα έτσι κι αλλιώς η συσκευή εκτός αν σου αρέσει τόσο πολύ το ρολόι
    • Διαφήμιση
    • Και βέβαια το συνεχίζω αγαπητέ @kodorevi8ulis . Γιατί όχι δηλαδή; Απαγορεύεται εμείς οι αδαείς, φοβισμένοι, περίεργοι η υπερβολικοί δυτικοί χρήστες να τολμήσουμε να αμφισβητήσουμε τους σχεδιαστές-μηχανικούς bands (Κινέζους και δυτικούς) και να θέλουμε να κλείνει (η συσκευή η το bluetooth) η να αναρωτιόμαστε γιατί δεν κλείνει; Επειδή ο ένας δηλαδή το κάνει έτσι και οι άλλοι ακολουθούν τη μόδα αντιγράφοντας τη βλακεία του πρώτου που πουλάει, πρέπει να το δεχτούμε όλοι ως φυσιολογικό και δεν έχουμε δικαίωμα ως χρήστες να αναρωτηθούμε γιατί, η ότι κακώς το έκαναν έτσι; Και μάλιστα όταν απορούμε η θέλουμε να μάθουμε στην τελική (γιατί δεν ξέρουμε όλοι όπως εσύ) να δεχόμαστε και φιλικές απαντήσεις-συμβουλές του τύπου:

-έτσι είναι οι συσκευές τι να κάνουμε
      -αν θες να κλείνει πρέπει να πάρεις άλλη συσκευή , διαφορετική π.χ. smartwatch
      -"αν δεν θες την ακτινοβολία του bt , δε το φοράς"

Με άλλα λόγια μου λες: Αυτό πήρες, έπρεπε να το ήξερες (ίσως έκανες λαλακία, πάρε κάτι άλλο που να κλείνει γιατί το φοβάσαι, δεν σου κάνει, μη το φοράς), έτσι είναι αυτές οι συσκευές και δεν αλλάζει, τι να κάνουμε (λες και έπεσαν απ' τον ουρανό η φύτρωσαν έτσι) και επιμένεις μάλιστα οτι έτσι πρέπει να είναι κιόλας. Και γενικότερα, τι μας λες τώρα ρε φίλε, μην μας πρήζεις τα "φρύδια" με τις παραξενιές σου.

Αλλά επειδή οι υπόλοιποι που διαβάζουν, δεν ξέρουν πιθανόν οτι την κουβέντα αυτή την κάνουμε και σε άλλο forum, θα κάνω copy-paste το post μου απο εκεί και αν θέλεις λύσε μου την απορία εδώ (γιατί εκεί δεν το έκανες) η πείσε με τέλος πάντων πως κακώς αναρωτιέμαι:

"Καλά να μην κλείνει (το Mi Band 2 εννοώ), ας πούμε ΟΚ, να το πάρει το ποτάμι. Αλλά το bluetooth γιατί να μην κλείνει στον ύπνο; Αφού στον ύπνο δεν περπατάς (εκτός κι αν απευθύνεται σε υπνοβάτες ) , δεν θέλεις να δέχεσαι ειδοποιήσεις, γιατί απλά θες να κοιμάσαι (ακόμη και τα μεγαλο-στελέχη των εταιριών τα κλείνουν όλα το βράδυ) και δεν χρειάζεσαι με την καμία το bluetooth για να καταγραφεί ο καρδιακός σου ρυθμός η ο ύπνος σου γενικότερα, τότε για ποιο λόγο; Τα δεδομένα που συλλέγει άλλωστε, δεν τα κάνει streaming απευθείας στην εφαρμογή. Μόλις την τρέξεις το κάνει. Κάνω λάθος; Α, ξέχασα, ούτε καν για το ξυπνητήρι δεν χρειάζεται".

Στον ύπνο λοιπόν εγω το φοράω για να βλέπω την ώρα αν θελήσω, για την καταγραφή του ύπνου και για το ξυπνητήρι. Που χρειάζεται το bluetooth ? Σου φαίνεται παράλογο και δεν κάνω καλά που αναρωτιέμαι;