Mi Band 2: The New Successor!
- Review
-
-
Γιατί να το κάνω; μια χαρά κάνει αναβάθμιση από μόνο του, γιατί να μπλεκω με περιττα προγράμματα (σορρυ εξακολουθω να μην καταλαβαινω την σχεση, οταν καλα καλα δε μπορει να κανει την δουλειά του το πρόγραμμα εκεί που πρέπει, δηλαδή στα κινητά)
-
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
Γιατί να το κάνω; μια χαρά κάνει αναβάθμιση από μόνο του, γιατί να μπλεκω με περιττα προγράμματα (σορρυ εξακολουθω να μην καταλαβαινω την σχεση, οταν καλα καλα δε μπορει να κανει την δουλειά του το πρόγραμμα εκεί που πρέπει, δηλαδή στα κινητά)
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλά δεν αναφερόμουν σε σένα. Εσύ δεν κατάλαβα γιατί κατεβάζεις από απκμιρρορ , την έκδοση του play δεν έχει εκεί; Γιατί δεν την κατεβάζεις κατευθείαν από το play;
-
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
Καλά δεν αναφερόμουν σε σένα. Εσύ δεν κατάλαβα γιατί κατεβάζεις από απκμιρρορ , την έκδοση του play δεν έχει εκεί; Γιατί δεν την κατεβάζεις κατευθείαν από το play;
-
ερωτηση
1) εχω παρατηρησει οτι μερικες φορες δονειται στο ασχετο οταν τρεχω
(δεν το εχω συνδεδεμενο με κινητο τελευταια),
αν εχω καταλαβει καλα η μια ειναι στα 5χλμλ;
οριζεται αυτο απο καπου; απο την εφαρμογη mi fit;
2) στο τελος του τρεξιματος (1 ωρα)
ενω το παταω δεν ανοιγει ευκολα,
λογω ιδρωμενων δαχτυλων να υποθεσω; -
Σήμερα ήρθε το Mi band 2 δώρο για την Στρατηγό στο σπίτι, έγινε φόρτιση και η απαραίτητες ρυθμίσεις, βέβαια συνδεμένο με τον δικό μου λογαριασμό προς το παρόν.
-
Ο/H ALXIOA έγραψε:
υπαρχει περιπτωση οταν ενα mi band 2 ειναι συνδεδεμενο με εναν λογαριασμο δεν εχει γινει καταργηση απο τον λογαριασμο αυτον να μπορεσει να συνδεθει με καποιο τροπο και με ενα αλλο διαφορετικο accond? και αν ναι πως.??
Προσφατα αγορασα ενα mi band 2 ελαφρως μεταχειρισμενο 15 ευρω που ο προηγουμενος κατοχος του δεν το εκανα καταργηση απο την εφαρμογη παρα μονο αποσυνδεση. επικοινωνησα μαζι του και ου απαντησε πως τον λογαριασμο του τον εχει διαγραψει. τι μπορω να κανω τωρα εγω για γινει η δουλεια μου..???
-
Καλησπέρα σας και καλώς σας βρίσκω.
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία..!!
Μόλις σήμερα το απόγευμα πήρα κι εγώ το mi band 2. Πολύ όμορφο και εύχρηστο μέσα από το software που υπάρχει για android κινητά τουλάχιστον.
Με το δικό μου κινητό (LG G4) απροβλημάτιστα σύνδεση και χειρισμός.
Στην γυναίκας μου δυστυχώς (Huawei P8 lite) τίποτα απολύτως,δεν συνδέεται για κανέναν λόγο.
Με μια γρήγορη ματιά στο ίντερνετ βλέπω ότι υπάρχουν μόνο προβλήματα ασυμβατότητας και τίποτα άλλο,ας πρόσεχα, μπορούσα να πατήσω νωρίτερα 2-3 λέξεις κλειδιά στο google και να έχω άποψη.
Το ερώτημα....
Έχει καταφέρει μήπως κάποιος να τα κάνει αυτά τα δύο να δουλέψουν μαζί...???
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας...!!! -
@leonidasvass Όταν λες ασυμβατότητα κατέβασες το app ? της έχεις κάνει Mi Account ? πρόσφατα πήρα mi band 2 για τον γιο μου έχει το cubot S200 ( κινητό του 2014 ) και πάει σφαίρα, αποκλείεται να έχει ασυμβατότητα κάτι κάνεις λάθος εσύ. Κάνε τσεκ το Bluetooth να είναι ορατό και να ανάψει το μπλε led.
-
Ο/H derveni έγραψε:
@leonidasvass Όταν λες ασυμβατότητα κατέβασες το app ? της έχεις κάνει Mi Account ? πρόσφατα πήρα mi band 2 για τον γιο μου έχει το cubot S200 ( κινητό του 2014 ) και πάει σφαίρα, αποκλείεται να έχει ασυμβατότητα κάτι κάνεις λάθος εσύ. Κάνε τσεκ το Bluetooth να είναι ορατό και να ανάψει το μπλε led.
Δυστυχώς από ότι καταλαβαίνω είναι πρόβλημα σύνδεσης (bluetooth) με το Huawei P8 Lite και όχι software.
Και λογαριασμό καινούριο της έφτιαξα μόλις τώρα (πριν δοκίμαζα από google) και μέσα από το Mi Fit και με το "Fix-it for Mi Band 2" δυστυχώς κανένα αποτέλεσμα.
Ούτε καν μέσα από την εφαρμογή bluetooth του κινητού δεν συνδέεται με τίποτα.
Αντιθέτως με το G4 κανένα απολύτως πρόβλημα. -
Δοκίμασε διαφορετικές εκδόσεις του Mi fit, μπορεί το πρόβλημα να είναι στην έκδοση.
Επίσης η σύζευξη γίνεται απευθείας από το mi fit και όχι από το bluetooth.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0