Τελικά υπάρχουν άλλα εικονίδια στο miband εκτός από το whats app και το app ;
Mi Band 2: The New Successor!
- Review
-
-
Ο/H kosmasdel έγραψε:
Τελικά υπάρχουν άλλα εικονίδια στο miband εκτός από το whats app και το app ;
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Αυτά είναι
ερώτηση , το κουμπί κάνει εύκολα τις εναλλαγές (βήματα / calories / hr , είναι επιλεγμένα από το app) ή απλά σε μένα δε το κάνει (ή το καταφέρνω δύσκολα) γιατί φταίει η βλακεία το προστατευτικό που έβαλα; -
Ναι πολύ εύκολα το κάνει. Έχω και εγώ ζελατίνα αλλά δεν έχει πρόβλημα. Μήπως δεν τα επελεξες απο το app
Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gthom έγραψε:
Ναι πολύ εύκολα το κάνει. Έχω και εγώ ζελατίνα αλλά δεν έχει πρόβλημα. Μήπως δεν τα επελεξες απο το app
Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
είναι επιλεγμένα
-
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
Αυτά είναι
ερώτηση , το κουμπί κάνει εύκολα τις εναλλαγές (βήματα / calories / hr , είναι επιλεγμένα από το app) ή απλά σε μένα δε το κάνει (ή το καταφέρνω δύσκολα) γιατί φταίει η βλακεία το προστατευτικό που έβαλα;αυτα
-
-
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
-
Ο/H panokato1096 έγραψε:
τη βρηκα αλλα ειναι αγοραστη... Υπαρχει καπου δωρεαν ?? Ή απλως να googlaro ??
δοκίμασε αυτό που έχει και free έκδοση (δεν ξέρω αν σε αφήνει να τα επιλέξεις στην free) και γενικά περισσότερα πράγματα
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.miband1 -
Παιδια εχετε βρει τροπο να το φορτιζουμε απο power bank?
-
Ο/H manoc έγραψε:
Παιδια εχετε βρει τροπο να το φορτιζουμε απο power bank?
Πάντως διάβαζα ότι θα έχουμε και νέα χαρακτηριστικά στο Mi Band 2. Η αλήθεια είναι ότι έχω δει το χαρακτηριστικό που αναφέρει το άρθρο και το έχω πει. Μένει να δούμε εάν θα ενσωματωθεί και με τι άλλο....Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0