Mi Band 2: The New Successor!
- Review
-
-
Καλησπέρα,
Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε καταγραφή καρδιακών παλμών από το mi band χωρίς το κινητό μας; Για να γίνω πιο κατανοητός, ένας φίλος μου θέλει να αποκτήσει το mi band 2 για να καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς του εν ώρα τρεξίματος αλλά δε θέλει να κουβαλάει μαζί το κινητό του παρά μόνο να φοράει το mi band 2 και να βλέπει τους παλμούς του στην οθόνη του band. Είναι εφικτό; Ευχαριστώ εκ΄των προτέρων. -
Ναι γίνεται αλλά όχι σε όλη την διάρκεια. Πατάς το κουμπάκι και σε 10sec περίπου υπολογίζει εμφανίζει στην οθόνη του mi band τους σφυγμούς σου.
-
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.
-
Καλησπερα
Ειδα σε ενα καταστημα απο κινα που το εχει σε δυο εκδοσεις
1) xiaomi mi band 2
και
2) Global version xiaomi mi band 2 - pre-orders - Shipping in:25days
ξερετε τι ειναι αυτη η global version και τι διαφορες θα εχει με αυτο που υπαρχει ? -
Ο/H Karthan7 έγραψε:
Καλησπερα
Ειδα σε ενα καταστημα απο κινα που το εχει σε δυο εκδοσεις
1) xiaomi mi band 2
και
2) Global version xiaomi mi band 2 - pre-orders - Shipping in:25days
ξερετε τι ειναι αυτη η global version και τι διαφορες θα εχει με αυτο που υπαρχει ?
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
-
Ο/H pit13 έγραψε:
παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή για iphone, που να μπορεί να συνδεθεί και να πάίρνει τα δεδομένα;
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ευχαριστώ. δεν είναι για μένα, εγώ έχω xiaomi κινητό, όχι αηδίες, χαχαχαχαχαχα. Θα του πω να ψάξει και ότι βρεί.
-
Παιδιά καλησπέρα και από εμένα! Χθες απέκτησα και γω το mi band 2!
Πρώτη επαφή με wearable συσκευές όποτε μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος!
Απλά αντιμετωπίζω ένα θέμα και το οποίο είναι αρκετά ενοχλητικό, όταν κάνεις συγχρονισμό τους καρδιακούς παλμούς (που μέτρησες από το band) με το app (Mi Fit) μου εμφανίζεται λάθος ώρα στο app (+1 ώρα). Γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να το ρυθμίσουμε κάπως ή είναι bug οπότε περιμένουμε?!?
Το έχω κάνει unpair και ξανά pair
Aν βάλεις το app να μετρήσει τους παλμούς η ώρα εμφανίζεται σωστά -
Ο/H dourmioan έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα και από εμένα! Χθες απέκτησα και γω το mi band 2!
Πρώτη επαφή με wearable συσκευές όποτε μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος!
Απλά αντιμετωπίζω ένα θέμα και το οποίο είναι αρκετά ενοχλητικό, όταν κάνεις συγχρονισμό τους καρδιακούς παλμούς (που μέτρησες από το band) με το app (Mi Fit) μου εμφανίζεται λάθος ώρα στο app (+1 ώρα). Γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να το ρυθμίσουμε κάπως ή είναι bug οπότε περιμένουμε?!?
Το έχω κάνει unpair και ξανά pair
Aν βάλεις το app να μετρήσει τους παλμούς η ώρα εμφανίζεται σωστά
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0