εχεις ενεργοποιημενη τη ρυθμιση να αναβει η οθονη οταν σηκωνεις το χερι σου ??Ο/H nipapa έγραψε:
Θα ξεχάσεις να το φορτίζεις @matsakonas. 34ή μέρα σήμερα και η μπαταρία του βρίσκεται στο 19%
Mi Band 2: The New Successor!
- Review
-
-
Το είχα για καποιο διάστημα, αλλά το απενεργοποίησα.
-
καλησπέρα το παράγγειλα και εγώ το mi band 2 από geekbuying και το περιμένω έχει δυο εκδόσεις βλεπω την απλη και την global εχουν καμια διαφορα εκτος απο το κουτάκι που ειναι λευκό ?
εγω παραγγειλα πάντως την global version !!!@papaflessas -
Έχει και οδηγίες στ' αγγλικά
-
Ο/H Xstos έγραψε:
Έχει και οδηγίες στ' αγγλικά
@papaflessas -
Ο/H papaflessas έγραψε:
ευχαριστώ κάλο και αυτό να καταλαβαίνουμε και τι λένε πάνω κάτω
Ένα πάντα κάνει τα πάτα (γυρίζει το μενού, δηλαδή).
Το "παιχνίδι" γίνεται όταν το συνδέσεις στο τηλέφωνο. Εκεί παραμετροποιείς ότι θες. -
Ο/H Xstos έγραψε:
Ο/H papaflessas έγραψε:
ευχαριστώ κάλο και αυτό να καταλαβαίνουμε και τι λένε πάνω κάτω
Το "παιχνίδι" γίνεται όταν το συνδέσεις στο τηλέφωνο. Εκεί παραμετροποιείς ότι θες.
@papaflessas -
-
Το δικό μου , με το άσπρο κουτί που έβαλα στην προηγούμενη σελίδα, παρόλο που ειπώθηκε περι global έκδοσης οι οδηγίες είναι στα κινέζικα.
Πάντως όντως δεν χρειάζονται καθόλου. -
Η μεγάλη φάση είναι όταν βλέπεις το πως κοιμήθηκες..!! Με όλα να εργάζονται 24χ7 ημέρες από παρασκευή (21/10/2016 και ώρα 14:00) μέχρι και τώρα (26/10/2016 και 20:10) μπαταρία 90%
-
Παιδιά καλημέρα. έχω το mi fit 2.2.1 μεταφρασμένο στα ελληνικά. Μου βγάζει το APKPure οτι έχει αναβάθμιση σε 2.2.4 . θα έχει ελληνικά αν την εγκαταστησω??
Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gthom έγραψε:
Παιδιά καλημέρα. έχω το mi fit 2.2.1 μεταφρασμένο στα ελληνικά. Μου βγάζει το APKPure οτι έχει αναβάθμιση σε 2.2.4 . θα έχει ελληνικά αν την εγκαταστησω??
Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0