Διαφήμιση

Mi Band 2: The New Successor!

• Review
    • Ο/H Maronbil έγραψε:

Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

τα εικονίδια , δυστυχώς είναι standard μέχρι στιγμής , οπότε μπορείς να διαλέξεις εσύ πιο να εμφανίζεται με κάθε app
      Φίλε μου, αυτό με ποια απο τις δυο, γίνεται ? Δουλεύουν μαζί , παράλληλα με το mifit ?
      ναι , ίσως το 1ο δουλεύει και μόνο του δεν ξέρω, πάντα σαν συμπληρωματικά τα έβαζα
      το 1ο έχει και free (και διάφορα πράγματα)
      το 2ο μόνο με πληρωμή , κάνει λίγα πράγματα (αλλά ποιο ωραίο θα έλεγα)

βάζεις το 1ο και δοκιμάζεις αν σου κάνει ή όχι
    • Έβαλα την πρώτη, αλλά ούτε σε αυτήν εχω επιλογή στα εικονίδια.
    • Ο/H Maronbil έγραψε:

Έβαλα την πρώτη, αλλά ούτε σε αυτήν εχω επιλογή στα εικονίδια.
      Τα εικονίδια έχω πει είναι fix. Οι εφαρμογές αυτές απλώς συσχετίζουν με ότι εφαρμογή θέλουμε με τα συγκεκριμένα εικονίδια που υπάρχουν.
    • Διαφήμιση
    • Καλημερα. Οπως εγραψα και σε προηγοθμενο ποστ μου το παρελ; βα χθες και ειχα θεμα με τις ειδοποιησεις απο τις εφαρμογες. Αρχικα ειχα εγκαταστήσει την εφαρμογή του Mi Fit την ελληνικη και ειχα αυτο θεμα. Μετα εβαλα μαζι αυτη που την αγοραζεις Tools κτλ απο το playstore και μου ρλανε τα ιδια. Εσβησα την ελληνικη Mi Fit και περασα αυτη που εχει στο playstore και εκει ειδα διαφορά αρχισα και ειχα ειδοποιεισεις. Ειχα βάλει και τα εικονίδια απο την εφαρμογη Tools και εβγαζε διαφορετικα. Λεω κατσε τωρα να δοκιμασω να σβησω την εφαρμογη Mi Fit και να περασω την ελληνικη. Την λερναω και απο εκει που δεν με ειδοποιουσε αρχισε και με ειδοποιυσε με τα λιγα εικονιδια λου εχει και δεν αναγνωριζει τα αλλα που βαζω απο την εφαρμογη Tools. Καποια βοηθεια ρε παιδια γιατι εχ μπερδευτει;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλημέρα παιδιά,

έχω πάρει ένα mi band 2 πρόσφατα. Προσπαθώ να φτιάξω λογαριασμό στην εφαρμογή Mifit (που έχω κατεβάσει στο κινητό μου _ LG3) αλλά δυστυχώς όλες οι προσπάθειές μου ήταν ανεπιτυχείς.

Προσπάθησα τόσο με λογαριασμό στο yahoo όσο και στο gmail.

Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;

Βασίλης
    • Διαφήμιση
    • Ο/H soupis88 έγραψε:

Καλημερα. Οπως εγραψα και σε προηγοθμενο ποστ μου το παρελ; βα χθες και ειχα θεμα με τις ειδοποιησεις απο τις εφαρμογες. Αρχικα ειχα εγκαταστήσει την εφαρμογή του Mi Fit την ελληνικη και ειχα αυτο θεμα. Μετα εβαλα μαζι αυτη που την αγοραζεις Tools κτλ απο το playstore και μου ρλανε τα ιδια. Εσβησα την ελληνικη Mi Fit και περασα αυτη που εχει στο playstore και εκει ειδα διαφορά αρχισα και ειχα ειδοποιεισεις. Ειχα βάλει και τα εικονίδια απο την εφαρμογη Tools και εβγαζε διαφορετικα. Λεω κατσε τωρα να δοκιμασω να σβησω την εφαρμογη Mi Fit και να περασω την ελληνικη. Την λερναω και απο εκει που δεν με ειδοποιουσε αρχισε και με ειδοποιυσε με τα λιγα εικονιδια λου εχει και δεν αναγνωριζει τα αλλα που βαζω απο την εφαρμογη Tools. Καποια βοηθεια ρε παιδια γιατι εχ μπερδευτει;;;

Εγω φίλε μου, έβαλα την mifit απο play store , στα αγγλικά μεν αλλά εχω ενημερώσεις και πρόσθετα την Mi band tools.
    • Ο/H Maronbil έγραψε:

Ο/H soupis88 έγραψε:

Καλημερα. Οπως εγραψα και σε προηγοθμενο ποστ μου το παρελ; βα χθες και ειχα θεμα με τις ειδοποιησεις απο τις εφαρμογες. Αρχικα ειχα εγκαταστήσει την εφαρμογή του Mi Fit την ελληνικη και ειχα αυτο θεμα. Μετα εβαλα μαζι αυτη που την αγοραζεις Tools κτλ απο το playstore και μου ρλανε τα ιδια. Εσβησα την ελληνικη Mi Fit και περασα αυτη που εχει στο playstore και εκει ειδα διαφορά αρχισα και ειχα ειδοποιεισεις. Ειχα βάλει και τα εικονίδια απο την εφαρμογη Tools και εβγαζε διαφορετικα. Λεω κατσε τωρα να δοκιμασω να σβησω την εφαρμογη Mi Fit και να περασω την ελληνικη. Την λερναω και απο εκει που δεν με ειδοποιουσε αρχισε και με ειδοποιυσε με τα λιγα εικονιδια λου εχει και δεν αναγνωριζει τα αλλα που βαζω απο την εφαρμογη Tools. Καποια βοηθεια ρε παιδια γιατι εχ μπερδευτει;;;

Εγω φίλε μου, έβαλα την mifit απο play store , στα αγγλικά μεν αλλά εχω ενημερώσεις και πρόσθετα την Mi band tools.

Βρηκα ενα οδηγο απο την Mi Band Tools και εβγαλα λιγο ακρη μπορω να πω αλλα μερικες φορες εχω αποσυνδεσεις στα ξαφνικα. Δεν με ειδοποιει σε ολες τις ειδοποιειεσεις που εχω. Τωρα εχω το Mi fit με το Mi band tools κι εγω. Απλα ειδα αλλαγη οταν κλειδωσα την εφαρμογη Mi Band Tools και δεν την κλεινεξ οταν κανει εκκαθαριση και την εβαλα να κανει εκινηση οταν ανοιγει το τηλεφωνο στην ασψαλεια.

• Ο/H soupis88 έγραψε:

Βρηκα ενα οδηγο απο την Mi Band Tools και εβγαλα λιγο ακρη μπορω να πω αλλα μερικες φορες εχω αποσυνδεσεις στα ξαφνικα. Δεν με ειδοποιει σε ολες τις ειδοποιειεσεις που εχω. Τωρα εχω το Mi fit με το Mi band tools κι εγω. Απλα ειδα αλλαγη οταν κλειδωσα την εφαρμογη Mi Band Tools και δεν την κλεινεξ οταν κανει εκκαθαριση και την εβαλα να κανει εκινηση οταν ανοιγει το τηλεφωνο στην ασψαλεια.

α ε ναι , δεν είναι να τα αφήνεις στην τύχη τους στην Miui αυτά :)
    • Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για αγορά του xiaomi mi band 2. Που παίζει σε καλύτερη τιμή αυτήν τι στιγμή? Πρέπει να προσέξω κάτι γιατί βλέπω σε μερικά μαγαζιά έχουν και global edition και κανονική ενώ κάποια άλλα δεν αναφέρουν τίποτα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H FeatherBrain έγραψε:

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για αγορά του xiaomi mi band 2. Που παίζει σε καλύτερη τιμή αυτήν τι στιγμή? Πρέπει να προσέξω κάτι γιατί βλέπω σε μερικά μαγαζιά έχουν και global edition και κανονική ενώ κάποια άλλα δεν αναφέρουν τίποτα.
      Φιλε μου καπου στα 23 παιζει η τιμη....υπαρχουν βεβαια και καποιες προσφορες για καποιες ωρες σε καποια site(βρηκα και 19 ευρω)........δεν υπαρχει διαφορα στην global εκδοση.....ετσι νομιζω
      Redmi PRO
      :thumbup: XTRV_Stable_V9.5.2.0 :thumbup: