Ο/H papaflessas έγραψε:
πως θα το κανω unpair μεσα απο το myfit αφου δεν εχει επιλογηΟ/H nospa έγραψε:
το εκανα και αυτο και παλι τιποτα η εφαρμογη που κατεβασα και δοκιμασα ονομαζετε fixit for my band αλλα δεν εκανε τιποτα.στην ουσια σβηνει το mi fit και προσπαθει να κανει ξανα pair το watch αλλα ματαια.τιποτα αλλο?Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
Κατέβασε από το play ένα fix-it for mi band και δοκίμασεΣτάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟ/H nospa έγραψε:
καλησπερα σε ολους και μπραβο για το φορουμ.αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το xiaomi myband 2 activity tracker που εχω.το πηρα απο το aliexpress και το συνχρονισα σε ενα samsung κινιτο και ολα ηταν οκ και δουλευε πενα.αλλαξα συσκευη και πηρα το xiaomi redmi pro3 και τωρα δεν δουλευει ο καρδιογραφος που εχει.μετραει το κτυπο και μουυ βγαζει χ.ξεχασα να το κανω στην αλλη συσκευη unpair.υπαρχει τροπος να το κανω τελειως reset και να κανω new accoynt.?
Mi Band 2: The New Successor!
- Review
-
-
Παιδιά καλησπέρα,θα καταφέρω να το σύνδεσω με samsung galaxy s3,εχει δοκιμασει κανεις;
Πηγα να κατεβασω το mi fit αλλα επειδη ειναι η συσκευή με 4.4.2 ελεγε δεν είναι διαθέσιμη!
Θα δουλέψει λέτε; -
Θέλει 4.4.2 τουλάχιστον για να δουλέψειΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Θα το αναβαθμισω στη χειρότερη,κατα τ'αλλα η σύνδεση θα δουλέψει σωστά,λογο παλαιότητας συσκευής;
-
Ο/H nospa έγραψε:
@papaflessas -
-
Παρουσιαζει τελευταια το εξης. Οταν με καλουν, δειχνει παλμους 600+, και γενικα γυρνανε τα εικονιδια (τηλεφωνου, παλμων, ωρας, μπαταριας) σε loop. Δεν εχω παρατηρησεινα επηρεαζει πουθενα αυτο αλλα ειναι βλακεια. Το εχει κανεις αλλος αυτο το θεμα;
-
Είχα το Mi Band 2 σε μια συσκευή και δούλευε άψογα με το official Mi Fit.
Άλλαξα την συσκευή, έβαλα τα ίδια στοιχεία (email + αριθμό τηλ) αλλά όταν ξανατρέχω το Mi Fix μου λέει ότι κάποιος άλλος χρησιμοποιεί την συσκευή και πως πρέπει να γίνει unpair από τον άλλον για να την χρησιμοποιήσω εγώ!
Δυστυχώς δεν έκανα unpair το Mi Band 2 από την παλιά συσκευή, έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις και τώρα δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω στη νέα...
Μήπως κανείς έχει το ίδιο πρόβλημα και έχει βρει κάποια λύση;
Εναλλακτικά προγράμματα για χρήστη του mi band 2 υπάρχουν, αλλά θέλω να χρησιμοποιήσω το official Mi Fit για να κάνω upgrade την συσκευή... -
Ο/H acme έγραψε:
Παρουσιαζει τελευταια το εξης. Οταν με καλουν, δειχνει παλμους 600+, και γενικα γυρνανε τα εικονιδια (τηλεφωνου, παλμων, ωρας, μπαταριας) σε loop. Δεν εχω παρατηρησεινα επηρεαζει πουθενα αυτο αλλα ειναι βλακεια. Το εχει κανεις αλλος αυτο το θεμα;
-
Ο/H brougos έγραψε:
Ο/H acme έγραψε:
-
Ο/H acme έγραψε:
ναι του εβαλα μια μεμβρανη. Κακως; να τη βγαλω;
Όσοι έχετε βάλει την τελευταία αγγλική που σας έδωσα, προσέξατε καμία άλλη αλλαγή που δεν σας ανέφερα!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H xakou έγραψε:
Είχα το Mi Band 2 σε μια συσκευή και δούλευε άψογα με το official Mi Fit.
Άλλαξα την συσκευή, έβαλα τα ίδια στοιχεία (email + αριθμό τηλ) αλλά όταν ξανατρέχω το Mi Fix μου λέει ότι κάποιος άλλος χρησιμοποιεί την συσκευή και πως πρέπει να γίνει unpair από τον άλλον για να την χρησιμοποιήσω εγώ!
Δυστυχώς δεν έκανα unpair το Mi Band 2 από την παλιά συσκευή, έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις και τώρα δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω στη νέα...
Μήπως κανείς έχει το ίδιο πρόβλημα και έχει βρει κάποια λύση;
Εναλλακτικά προγράμματα για χρήστη του mi band 2 υπάρχουν, αλλά θέλω να χρησιμοποιήσω το official Mi Fit για να κάνω upgrade την συσκευή...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0