Διαφήμιση

Mi Band 2: The New Successor!

• Review
    • Στο τηλέφωνο;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

=============== Δεκ 30th 2016, 4:28pm ===============
      και μετα απο hard reset παλι δεν το αναγνωριζει!!!
      δεν το βρισκει!!!

=============== Δεκ 30th 2016, 6:41pm ===============
      τελικα το εκανα
      το βρηκα πρωτα με μια αλλη εφαρμογη
      και μετα το βρηκα και με την mi fit, οπου και εκανε αναβαθμιση το firmware και την εφαρμογη και ολα οκ τωρα
      ευχαριστω για τον χρονο σου!
    • Ο/H cyberguy έγραψε:

Κατι πολυ σημαντικο που λείπει απο την εφαρμογη mi band 2 ειναι να μπορεις να σηκωσεις το τηλεφωνο πατώντας το mi band 2. βρηκα μια εφαρμογη (mi band 2 func)η οποία σου δίνει εξτρά δυνατότητες. Μια αποαυτές ειναι να σηκώνεις την γραμμη πατώντας μια φορά το band. (π.χ. το θέλω για το αμαξι, οπου το κινητο ειναι συνδεμενο με το στερεοφωνικό και θέλω να σηκώνω την γραμμή χωρίς να πατάω το κινητο ή το στερεοφωνικό). Πατώντας το μια φορά μου εμφανίζει στο κινητο οτι δέχτηκε την εντολή αλλα δεν σηκώνει την γραμμη.

το έχει δουλέψει κανείς? έχει κάποιο security θεμα το miui (εχω την gtv 6.10,20) αλλα το εμφανιζε και με παλαιότερες rom το ιδιο πρόβλημα. Μήπως πρέπει κάπου να δώσω δικαιώματα στην εφαρμογή?
      Έγινε μεταφορά σε αυτό το θέμα για να το δουν άλλα παιδιά που έχουν την ίδια συσκευή μήπως μπορούν να σου απαντήσουν σχετικά :)
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
      Υπάρχει μήπως κάποιος με αναλυτικό οδηγό για την αναγνωριση των κλήσεων στα Ελληνικά;;; Βλεπω ερωτιματικά.
      εχω κάνει ολα τα update αλλα δεν.
      Ευχαριστώ
    • εγώ πάντως με 2.2.9 , αναβαθμισμένο firmware 29 (είχα βάλει την 2.2.10 μόνο και μόνο για το firmware αλλά την έβγαλα πριν δοκιμάσω τις κλήσεις)
      με global , πλέον , ρομ (χωρίς ελληνικά) και ούτε από το mi fit ούτε από το notify & (full permissions) βλέπω εξτρά χαρακτήρες είτε είναι στα ελληνικά ή επαφή είτε στα αγγλικά
      κλασικά μόνο το εικονίδιο της κλήσης μου βγάζει

edit -> έβγαλα το notify κι έκανε (μετά από κλήση) update το mi fit "Updating Fonts" οπότε τώρα έχω τα ερωτηματικά :)

Ο/H cyberguy έγραψε:

Κατι πολυ σημαντικο που λείπει απο την εφαρμογη mi band 2 ειναι να μπορεις να σηκωσεις το τηλεφωνο πατώντας το mi band 2. βρηκα μια εφαρμογη (mi band 2 func)η οποία σου δίνει εξτρά δυνατότητες. Μια αποαυτές ειναι να σηκώνεις την γραμμη πατώντας μια φορά το band. (π.χ. το θέλω για το αμαξι, οπου το κινητο ειναι συνδεμενο με το στερεοφωνικό και θέλω να σηκώνω την γραμμή χωρίς να πατάω το κινητο ή το στερεοφωνικό). Πατώντας το μια φορά μου εμφανίζει στο κινητο οτι δέχτηκε την εντολή αλλα δεν σηκώνει την γραμμη.

το έχει δουλέψει κανείς? έχει κάποιο security θεμα το miui (εχω την gtv 6.10,20) αλλα το εμφανιζε και με παλαιότερες rom το ιδιο πρόβλημα. Μήπως πρέπει κάπου να δώσω δικαιώματα στην εφαρμογή?
      γιατί δε δοκιμάζεις και το Notify & Fitness for Mi Band ? (δεν ξέρω αν στην free έκδοση υπάρχει η δυνατότητα που θες , γενικά υπάρχει)
      αλλά λογικά θα θέλει δικαίωμα να κάνει κλήσεις
    • Ο/H psilaououou έγραψε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
      Υπάρχει μήπως κάποιος με αναλυτικό οδηγό για την αναγνωριση των κλήσεων στα Ελληνικά;;; Βλεπω ερωτιματικά.
      εχω κάνει ολα τα update αλλα δεν.
      Ευχαριστώ

Κοίτα το post #264

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    • Ο/H varitimos84 έγραψε:

εχετε βαλει screen protector η tempered glass στο miband2 σας?
      υπαρχε περιπτωσει να γρατζουνιστει ευκολα?
      Είχα παραγγείλει κι εγώ μαζί με το band 2 και ένα screen protector. Όσο το έβαλα, το έβγαλα. Δεν μου άρεσε καθόλου, γιατί το πάχος τους, όσο λεπτό και να είναι, είναι υπολογίσιμο σε σχέση με το πολύ μικρό μέγεθος της επιφάνειας του mi-band-2. Το έχω γυμνό 2 μήνες, είναι σαν καινούριο.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H JarnoT έγραψε:

Ο/H varitimos84 έγραψε:

εχετε βαλει screen protector η tempered glass στο miband2 σας?
      υπαρχε περιπτωσει να γρατζουνιστει ευκολα?
      Είχα παραγγείλει κι εγώ μαζί με το band 2 και ένα screen protector. Όσο το έβαλα, το έβγαλα. Δεν μου άρεσε καθόλου, γιατί το πάχος τους, όσο λεπτό και να είναι, είναι υπολογίσιμο σε σχέση με το πολύ μικρό μέγεθος της επιφάνειας του mi-band-2. Το έχω γυμνό 2 μήνες, είναι σαν καινούριο.
      Το εχω απ οταν πρωτοκυκλοφορισε.. Αρχικα ειχα παρει κι εγω screen protector αλλα τα εβγαλα αμεσως.. Το χρησιμοποιω στην παραλια μεσα στην αμμο με πολυ κατα-χτυπι... (beach volley) και δεν εχει παθει το παραμικρο! Αν το κοιταξεις στο φως υπο γωνια ισως προσεξεις καποιες ανεπαισθητες γρατζουνιες.. Προσωπικα το θεωρω .."σκυλι" με εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης!!
    • σημερα μου ηρθε τελικααα.......
      ερωτηση... εκτος απο το mi fit..... ποιες αλλες εφαρμογες προτεινετε??

edit: αυτο καταγραφει ολη την ημερα.....κ οταν ανοιξεις την εφαρμογη συγχρονιζει τα δεδομενα? (ερωτησεις γτ τωρα το χρησιμοποιω κ βλεπω πως λειτουργει)
      επιπλεον ερωτηση.. τους καρδιακους παλμους τους καταγραφει συνεχως? η μονο οταν επιλεξουμε να δουμε εκεινη τη στιγμη που θελουμε μονο?
    • Απ΄ότι φαίνεται σύντομα θα δούμε τον διάδοχό του.... :thumbsup:
      Δείτε πρώτοι το Xiaomi Mi Band 3!
    • Ο/H varitimos84 έγραψε:

εκτος απο το mi fit..... ποιες αλλες εφαρμογες προτεινετε??

edit: αυτο καταγραφει ολη την ημερα.....κ οταν ανοιξεις την εφαρμογη συγχρονιζει τα δεδομενα? (ερωτησεις γτ τωρα το χρησιμοποιω κ βλεπω πως λειτουργει)
      επιπλεον ερωτηση.. τους καρδιακους παλμους τους καταγραφει συνεχως? η μονο οταν επιλεξουμε να δουμε εκεινη τη στιγμη που θελουμε μονο?
      Προσωπικα χρησιμοποιω το Notify & Fitness for Mi Band και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εχει συνεχως αναβαθμισεις και εχει την επιλογη να σου καταγραφει τους καρδ. παλμους ειται συνεχομενα ειτε αν οποιαδηποτε χρονικη διαρκεια ορισεις εσυ. Με την εργοστασιακη εφαρμογη μπορει να σου μετρησει συνεχομενα σφυγμους μονο στην επιλογη "RUN".

=============== Ιαν 16th 2017, 6:36pm ===============

Ο/H maddoctor έγραψε:

Απ΄ότι φαίνεται σύντομα θα δούμε τον διάδοχό του.... :thumbsup:
      Οτι θα δουμε στο μελλον διαδοχο το mi band 2 αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

Τωρα που βρηκε το συγκεκριμενο site τις πληροφοριες και κυριως αυτες τις φωτογραφιες μαλλον ειναι ενα θεμα.. Φανταζομαι για να τραβηξει :"hits"... Οσο κι αν ψαξει κανεις στο διαδικτυο δεν υπαρχει ακομα καποια πληροφορια ουτε φυσικα εικονα...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pettros έγραψε:

Ο/H varitimos84 έγραψε:

εκτος απο το mi fit..... ποιες αλλες εφαρμογες προτεινετε??

Προσωπικα χρησιμοποιω το Notify & Fitness for Mi Band και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εχει συνεχως αναβαθμισεις και εχει την επιλογη να σου καταγραφει τους καρδ. παλμους ειται συνεχομενα ειτε αν οποιαδηποτε χρονικη διαρκεια ορισεις εσυ. Με την εργοστασιακη εφαρμογη μπορει να σου μετρησει συνεχομενα σφυγμους μονο στην επιλογη "RUN".

=============== Ιαν 16th 2017, 6:36pm ===============

Ο/H maddoctor έγραψε:

Απ΄ότι φαίνεται σύντομα θα δούμε τον διάδοχό του.... :thumbsup:
      Οτι θα δουμε στο μελλον διαδοχο το mi band 2 αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
      Τωρα που βρηκε το συγκεκριμενο site τις πληροφοριες και κυριως αυτες τις φωτογραφιες μαλλον ειναι ενα θεμα.. Φανταζομαι για να τραβηξει :"hits"... Οσο κι αν ψαξει κανεις στο διαδικτυο δεν υπαρχει ακομα καποια πληροφορια ουτε φυσικα εικονα...
      Να σου πω, μόλις μου ήρθε ενημέρωση στο θέμα, ότι οι φωτό μάλλον δεν είναι αληθινές, αλλά η φήμη ελπίζει να ισχύει. Τι να σου πω. Υποθέτω κάπου το είδε και το αναδημοσίευσε. Εν αναμονή λοιπόν...