Αυτό που μέτρησε σήμερα δεν ισχύει! Κοιμήθηκα στις 02.30 περίπου και ξύπνησα εφτά με ξυπνητήρι! Παρατήρησα στο awake time βάζει την ώρα που μπαίνω και βλέπω την εφαρμογή! Μήπως έκανα λάθος στην εγκατάσταση?Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
για ανέβασε εικόνα γιατί δε σε πιστεύω![]()
μήπως απλά ξύπνησες για λίγο και το μέτρησε σερί όλο ;
Mi Band 2: The New Successor!
- Review
-
-
Ο/H Lia.K έγραψε:
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
για ανέβασε εικόνα γιατί δε σε πιστεύω
-
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
για ανέβασε εικόνα γιατί δε σε πιστεύω
Αυτό που μέτρησε σήμερα δεν ισχύει! Κοιμήθηκα στις 02.30 περίπου και ξύπνησα εφτά με ξυπνητήρι! Παρατήρησα στο awake time βάζει την ώρα που μπαίνω και βλέπω την εφαρμογή! Μήπως έκανα λάθος στην εγκατάσταση?
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει να μας πει τι γίνεται; -
@Lia.K το μήνυμα μου δεν πήγαινε σε σένα
τεσπα
στο ξύπνημα σηκώθηκες αμέσως ή ήσουν στο κρεββάτι ; (το ίδιο και στην αρχή)
δοκίμασε να δεις αν πας στο profile -> επιλέξεις το Mi band 2 Και ενεργοποιήσεις (ή αν είναι ενεργό να απενεργοποιήσεις) το heart rate sleep assistant
επίσης από κάτω από εκεί σου λέει πιο firmware έχει , για γράψτο και τέλος , το app είναι από το Play store ; -
@kodorevi8ulis firmware v1. 01.34
Heart rate sleep assistan είναι απενεργοποιημενο και το κατέβασα από play Store! Επίσης Δεν σηκώνομαι αμέσως! Αλλά χθες διαπίστωσα ότι μετράει ότι να ναι συγκεκριμένα μου έδειξε σήμερα ότι ήμουν σε deep sleep ενώ έβλεπα ταινία και δεν κοιμομουν ίσα ίσα που σηκώθηκα κιόλας! Καλημέρα αααα! -
Ενεργοποίησε το τότε μπας κι στρώσει :-). Για το ξύπνημα την επόμενη φορά μη κοιτάξεις το πρόγραμμα όταν ξυπνήσεις, κοίτα το μετά από μια ώρα.
Υ.γ. Βέβαια δεν ξέρω αν αυτό γίνεται κι σε μένα πλέον, ικανοί είναι με την τελευταία αναβάθμιση να χάλασαν πράγματα
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το δικο μου δεν μετραει παλμους και καμια φορα δεν ξεκλειδωνε το κινητο, οπως επισης ουτε μου δειχνει ποιος περνει τηλεφωνο. ενω στην αρχη δουλευαν μια χαρα,
δεν μου λεει πως υπαρχει διαθεσημο update ουτε για εφαρμογη αλλα ουτε και του band.
και ενος φιλου μου που παλι δεν εχει διαθεσημο update δεν ξεκλειδωνει το κινητο. μονο οταν το παταει για να αναψει το band.
και οι δυο εχουμε διαφορετικη εκδοση. εγω εχω firmware V1.0.1.28 και app version 2.2.9 απο το googleplay -
-
Επειδη το εχω αυτοματη ενημερωση περιμενα να την κανει μονο του..αλλα και οταν πατουσα δεν έβρισκε καποια καινούργια...
Ολα ενταξει τωρα, εκτος απο την αναγνωριση κλησεις. την εχουν βγαλει? εχω ψαξει και δεν το βρίσκω στο menu -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H ikaros80 έγραψε:
Ο/H thanos8 έγραψε:
Η επιλογή antitheft υπήρχε στην εφαρμογή mi fit; Και τώρα που άλλαξες ROM εξαφανιστηκε;
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Ο/H thanos8 έγραψε:
Την εφαρμογη την εχω βαλει απο το xiaomi market και ολα τα updates τα κανω απο εκει. Δεν εχω βρει την επιλογη για antitheft. Μηπως ειναι η επιλογη Play-->Discocerable On/Off? μπορει καποιος να μου πει που ειναι η επιλογη?
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H thanos8 έγραψε:
Την εφαρμογη την εχω βαλει απο το xiaomi market και ολα τα updates τα κανω απο εκει. Δεν εχω βρει την επιλογη για antitheft. Μηπως ειναι η επιλογη Play-->Discocerable On/Off? μπορει καποιος να μου πει που ειναι η επιλογη?
Δεν κατάλαβα την απάντηση σου. Υπάρχει τέτοια επιλογή "Να μπορεί το κινητό να βλέπει το mi band 2"; Μπορείς να βάλεις μία φώτο με την επιλογή για το antitheft;
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0