Διαφήμιση

Mi Band 2: The New Successor!

• Review
    • Παίδες καλησπέρα.
      προτίθεμαι να αγοράσω ένα δεύτερο mi band 2 και θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποια σημαντική διαφορά η International version από την chinese version γιατί δεν θυμάμαι.
      Το έχω δει στο gearbest.
      Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
    • Ο/H bag67 έγραψε:

Παίδες καλησπέρα.
      προτίθεμαι να αγοράσω ένα δεύτερο mi band 2 και θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποια σημαντική διαφορά η International version από την chinese version γιατί δεν θυμάμαι.
      Το έχω δει στο gearbest.
      Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
      Στη συσκευασία και στο manual διαφέρουν.
    • Για κάποιο λόγο πλέον στην οθόνη του band δεν εμφανίζεται ο αποστολέας του sms κι έχω την εντύπωση πως δε βλέπω και μια ακόμη ρύθμιση στο ανάλογο πεδίο της εφαρμογής Mi Band. Δοκίμασα unpair/pair κι επανεγκατάσταση της εφαρμογής χωρίς όμως αποτέλεσμα. Καμία ιδέα; Είμαι με τη latest official από το Play Store και latest global stable ROM στο RN3 SE.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H newsformobiles έγραψε:

Δοκίμασε να βάλεις του φόρουμ.
      Μάλλον έφταιγε η γλώσσα συστήματος (ελληνικά). Στ' αγγλικά εμφανίζονται οι επιπλέον λειτουργίες αναγνώρισης των επαφών. Λέω "μάλλον" διότι με του forum την εφαρμογή δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.
    • καλησπερα στην παρεα. Σαν καινουργιος κατοχος και εγω του mi band 2 θελω να ρωτησω καποια πραγματακια, συγχωρηστε με αν εχουν υποθει πιο πισω αλλα ειναι δυσκολο να διαβασω τοσες σελιδες.. :D
      1. πρεπει να ειναι παντα η εφαρμογη ''mi fit'' εγκατεστημενη στο κινητο και παραλληλα να τρεχουν και οι αλλες?
      2. υπαρχει περιορισμος στις εφαρμογες που θα ειναι στο κινητο σχετικες με το βραχιολι η μπορω να εχω οσες θελω?
      3. εγκατεστησα την εφαρμογη ''mi band tools'' (και το κακο ειναι οτι την πληρωσα κι απο πανω....) και ενω ειναι πολυ καλη εφαρμογη αν δεν μπω για μερικα λεπτα απενεργοποιειται και κατεπεκταση
      παυει να στελνει ειδοποιησεις στο βραχιολι? την χρησιμοποιει κανεις αυτη την εφαρμογη?
      4. ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για training απ αυτες του play store?

ελπιζω να μην κουρασα.... || :rolleyes:
    • Θετική Απάντηση
      Λοιπό παιδιά εντελώς τυχαία εδώ και καιρό το miband 2 είχε πρόβλημα δεν έκανε αναβάθμιση και ούτε έδειχνε καρδιακούς παλμούς ! Σήμερα συνεδεσα το τηλέφωνό μου στο mi pc suite άνοιξα το mihome πήγα στην εφαρμογή του mi band στην mifit πάτησα επάνω αλαξε οθόνη και στην επόμενη οθόνη πάτησα (επάνω δεξιά έχει ένα ρολογακι) άνοιξα απο εκεί το miband και αρχισε να μου κάνει αναβάθμιση και αφου τελείωσε έκανε και αναβάθμιση γραμματοσειρας όλα καλά τώρα. εχω την mifit 2.3.0 Μετάφραση από τον γιατρό μας με αλγόριθμο 1.0.82

Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην Bodai ()
      Αιτία: System Update.Χρησιμη πληροφορια

• Διαφήμιση
    • Κάπου θα έχει απαντηθεί αλλα το search δεν με βοήθησε.
      θέλω να παραγγειλω σε έναν φίλο το mi band2 ο οποίος το θέλει μόνο για το βηματομετρητή δεν θα το συνδεει με κινητο κλπ.
      Θέλω όμως να του το setάρω και να του βάλω τυχον updates και μετα να του το παραδώσω.
      Μπορώ να το κανω pair με την υπάρχουσα mifit εφαρμογή του τηελφώνου μου που χρησιμοποιώ εγώ τώρα για το δικό μου miband χωρίς να έχω θέματα μετά ή να χάσω τα δεδομένα μου?
      ή να βρώ ξεκάρφωτο κινητο να κάνω τη δουλειά αυτή?
      Επίσης μπορώ να το κάνω με τον δικό μου λογαριασμό ή πρε΄πει να φτιάξω αλλο Mi account μιας και πρόκειται για καινουριο Miband?
    • Ο/H anexitilos έγραψε:

Κάπου θα έχει απαντηθεί αλλα το search δεν με βοήθησε.
      θέλω να παραγγειλω σε έναν φίλο το mi band2 ο οποίος το θέλει μόνο για το βηματομετρητή δεν θα το συνδεει με κινητο κλπ.
      Θέλω όμως να του το setάρω και να του βάλω τυχον updates και μετα να του το παραδώσω.
      Μπορώ να το κανω pair με την υπάρχουσα mifit εφαρμογή του τηελφώνου μου που χρησιμοποιώ εγώ τώρα για το δικό μου miband χωρίς να έχω θέματα μετά ή να χάσω τα δεδομένα μου?
      ή να βρώ ξεκάρφωτο κινητο να κάνω τη δουλειά αυτή?
      Επίσης μπορώ να το κάνω με τον δικό μου λογαριασμό ή πρε΄πει να φτιάξω αλλο Mi account μιας και πρόκειται για καινουριο Miband?
      Αποσύνδεση το παλιό, νέο λογαριασμό, σετάρισμα mi band 2, αποσύνδεση, το δίνεις. Θα χρειαστεί ο φίλος σου την εφαρμογή γιατί δεν κρατάει δεδομένα πιο παλιά από 10 ημέρες.
    • 1 στις 3 φορες οταν πιανω το κινητο στα χερια κ ανοιγω την οθονη, ανοιγει κ η εφαμοργη mifit κ συγχρονιζει... Πως μπορω να το κανω απο το να ανοιγει μονη της...?
      Λογω οτι χρησιμοποιω το notify & fitnes πρεπει να την εχω να τρεχει στο παρασκηνιο.. αλλα μεχρι κ πριν λιγο καιρο δεν ειχα αυτα τα ξαφνικα ανοιγματα της, απλως ετρεχε στο παρασκηνιο
    • Διαφήμιση
    • να επιβεβαιώσω κι εγώ το παραπάνω... Τρέχω το notify & fitness, αν βγω από την εφαρμογή και κλειδώσω το κινητό, στο επόμενο ξεκλείδωμα έχει ανοίξει το mifit...