Mi Band 2: The New Successor!
- Review
-
-
Ο/H zt654 έγραψε:
-
Υπόψιν κυκλοφόρησε ότι αύριο μάλλον ανακοινώνεται το Xiaomi Mi Band 3! Έβγαλε ανάλογο teaser η εταιρεία.
-
καλησπέρα εδώ και 2 εβδομάδες είμαι κάτοχος και εγώ του band αλλά έχω το έξεις πρόβλημα εδώ και 3 μέρες δεν μπορώ να το συνδέσω με το τηλέφωνο έχω δοκιμάσει πολλά από αυτά που λένε αλλά δεν έχω καταφέρει κάτι ενώ μου λέει ότι δεν είναι δυνατή η σύζευξη κάθε φορά χτυπάει η δόνηση και το εικονίδιο ότι δεν είναι συνδεδεμένο το ίδιο και όταν κλείνω την εφαρμογή καμία ιδέα κανείς;;;
-
-
Ναι εννοείτε βλέπει το βαντ και τον αριθμό του αλλά δεν συνδέετε με τίποτα!!
Και το κακό είναι ότι με ζαλίζει συνέχεια ότι δεν είναι συνδεδεμένο! -
Ο/H kaikas έγραψε:
Ναι εννοείτε βλέπει το βαντ και τον αριθμό του αλλά δεν συνδέετε με τίποτα!!
Και το κακό είναι ότι με ζαλίζει συνέχεια ότι δεν είναι συνδεδεμένο!
-
-
-
Ο/H kaikas έγραψε:
Δεν θυμάμαι να έκανα κάτι τέτοιο που λες ούτε Καμία εφαρμογή άλλη Εκτός την επίσημη έχω περασμένη! Υπάρχει τρόπος να το δω αυτό κάπως;
Ο/H fanismarg έγραψε:
Από χθες το δικό μου Band2 δε μετράει καρδιακους παλμούς... Καμία ιδέα; ούτε από την εφαρμογή...
-
Ναι ανάβει κανονικά 2 πράσινα...
Του έκανα μια διακοπή σύζευξης αλλά τίποτα...είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... -
Καλημερα παρατηρησα οτι οταν ανοιγω το κινητο το πρωι εχοντας το κλειστο και χωρις να βαλω bluetooth to band εχει συνδεθει και μου βγαζει ειδοποιησεις. Ανοιγω το bluetooth βλεπω τα στοιχεια που θελω στο mi fit και οταν το κλεινω μια χαρα δεν ειναι συνδεδεμενω και μετα παιζει κανονικα ανοιγω bt συνδεεται κλεινω ξεσυνδεεται. Αυτο που δεν εχω δει ειναι εαν κλείνοντας το κινητο εχω ανοιχτο το bt αλλα ανοιγοντας το δεν βλεπω το σηματακι στη μπαρα του τηλ. Το εχετε δει και σεις αυτο μπορω να κανω κατι? ευχαριστω .
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0