τι να σου πω πρώτη φορά μου έχει συμβεί θα δω στο μέλλον ! οπως εγραψα αλαξα χερι
Mi Band 2: The New Successor!
- Review
-
-
-
Ο/H tarnanas έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά πήρα ένα mi Band και το συνδέω μόνο με το πρόγραμμα Fix και και με πετάει σε μια άλλη εφαρμογή με το mi fit δεν γίνεται να μην περνάω όλοι αυτή τη διαδικασία?
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρώτα από όλα να υποθέσω λες για το fix-it του notify and fitness ;
ΑΥτό είναι για να διορθώσεις κάποιο θέμα σύνδεσης , έχεις θέμα ;;;
Αν σε "πετάει" σε άλλη εφαρμογή μάλλον θα είναι το Notify & fitness.
Βασικότερο όλων , τιιιι θες να κάνεις ;;;;;;; Και σε ποια διαδικασία αναφέρεσαι ;; -
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
Ο/H tarnanas έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά πήρα ένα mi Band και το συνδέω μόνο με το πρόγραμμα Fix και και με πετάει σε μια άλλη εφαρμογή με το mi fit δεν γίνεται να μην περνάω όλοι αυτή τη διαδικασία?
Πρώτα από όλα να υποθέσω λες για το fix-it του notify and fitness ;
ΑΥτό είναι για να διορθώσεις κάποιο θέμα σύνδεσης , έχεις θέμα ;;;
Αν σε "πετάει" σε άλλη εφαρμογή μάλλον θα είναι το Notify & fitness.
Βασικότερο όλων , τιιιι θες να κάνεις ;;;;;;; Και σε ποια διαδικασία αναφέρεσαι ;;
Ναι στα παραπάνω αναφέρομαι απλός δεν μου εντοπίζει το mi fit το mi Band και μέσα από το Bluetooth μου βγάζει άρση
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Είχες πρόβλημα και κατέφυγες σε αυτή την λύση ;
Επειδή δεν είχα ποτέ θέμα και δεν ξέρω 100% λύση ας ρωτήσω τι κινήσεις έγιναν από την αρχή
Εβαλες το mi fit , δεν γινόταν τίποτα και τότε δοκίμασες το fix ;
Πήγες να κάνεις την σύνδεση από τις ρυθμίσεις του bt ; (γιατί δεν πρέπει).
Σβήσε το μια από εκεί και διέγραψε τα δεδομένα από το mi fit και ξανά δοκίμασε (μέσα από το Mi fit πάντα)
Δοκίμασε και με άλλη εφαρμογή π.χ. mi fit από το play ή mi fit του γιατρού
Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και σκέτο (βγάλε το Mi fit) το Notify & fitness και το fix που έχεις ήδη βάλει να δεις αν κάνει τίποτα
υ.γ. ελπίζω να μην παίζει κάτι επειδή έχεις και το amazfit γιατί κι εγώ θέλω να τα έχω κάπως και τα 2 μαζί -
Είχες πρόβλημα και κατέφυγες σε αυτή την λύση ;
Επειδή δεν είχα ποτέ θέμα και δεν ξέρω 100% λύση ας ρωτήσω τι κινήσεις έγιναν από την αρχή
Εβαλες το mi fit , δεν γινόταν τίποτα και τότε δοκίμασες το fix ;
Πήγες να κάνεις την σύνδεση από τις ρυθμίσεις του bt ; (γιατί δεν πρέπει).
Σβήσε το μια από εκεί και διέγραψε τα δεδομένα από το mi fit και ξανά δοκίμασε (μέσα από το Mi fit πάντα)
Δοκίμασε και με άλλη εφαρμογή π.χ. mi fit από το play ή mi fit του γιατρού
Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και σκέτο (βγάλε το Mi fit) το Notify & fitness και το fix που έχεις ήδη βάλει να δεις αν κάνει τίποτα
υ.γ. ελπίζω να μην παίζει κάτι επειδή έχεις και το amazfit γιατί κι εγώ θέλω να τα έχω κάπως και τα 2 μαζί
Το amazfit δεν έχει κανένα πρόβλημα με το mi Band δεν συνδέεται με τίποτα πρώτα από το mi fit to έβαλα και μετά πήγα και μέσω του Bluetooth αλλά πάλι τίποτα έβαλα την ελληνική βερσιόν του mi fit από εδώ από τα παιδιά και πάλι τίποτα και μετά έβαλα το Fix και συνδέθηκε αλλά στο άλλο πρόγραμμα που μου πρότεινε.
Αν δοκιμάσεις να σβήσεις το amazfit πρόγραμμα (ή να κάνεις unpair το amazfit γενικά) παίζει ; (ικανοί είναι να έχουν κάνει χαζομάρα
)
-
Μπα δεν νομίζω δεν πολύ καίγομαι κιόλας γιατί το ρολόι τα σπάει
λογικό
, απλά για να δεις αν φταίει αυτό το λέω
-
λογικό, απλά για να δεις αν φταίει αυτό το λέω
Ναι εννοείται θα το τσεκάρω αύριο!
Εγώ πάντως θα προσπαθώ να τα έχω και τα 2
Ρολόι γενικά και όπου δεν γίνεται (γυμναστήριο / μπάσκετ) τότε band και export το workout σε strava με το Notify & fitness -
Ωραίος έτσι λέω και εγώ να το κάνω γιαυτό πήρα και το mi Band!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0