Διαφήμιση

Mi Band 2: The New Successor!

• Review
    • Ο/H kostas έγραψε:

Ο/H thanos8 έγραψε:

Καλημέρα
      Έκανα update στη εφαρμογή στην έκδοση v 3.03 και τώρα δεν μου βγάζει αναγνώριση ονομάτων. Η έκδοση του firmware του mi band είναι v 1.0.1.50 έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Βασικά τώρα είδα ότι δεν αναγνωρίζει τους Ελληνικούς χαρακτήρες αν γυρίσω μια επαφή σε αγγλικά μου βγάζει αναγνώριση. Πριν το update είχα κανονικά αναγνώριση στα Ελληνικα
      Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
      Που την βρήκες την 3.0.3 έκδοση; Στο play store υπάρχει η 3.0.2

Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Στο mi market την βρήκα. Update κάνω μόνο από εκεί τις κινεζικές εκδοσεις

• Επειδή είναι γνωστό ότι δεν κάνει βλακείες η εταιρία με τις "ντόπιες" εκδόσεις ;; :)

Αν βάλεις του Play και δεν έχει αναγνώριση τότε έχεις θέμα , το να βάζεις την κινέζικη και να απορείς για προβλήματα γλωσσών (εκτός από china-english) δε στέκει :)))
    • Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

Επειδή είναι γνωστό ότι δεν κάνει βλακείες η εταιρία με τις "ντόπιες" εκδόσεις ;; :)

Αν βάλεις του Play και δεν έχει αναγνώριση τότε έχεις θέμα , το να βάζεις την κινέζικη και να απορείς για προβλήματα γλωσσών (εκτός από china-english) δε στέκει :)))
      Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τις κινεζικές εκδόσεις ίσα ίσα που είναι και πιο αξιόπιστες

• Διαφήμιση
    • Ο/H thanos8 έγραψε:

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τις κινεζικές εκδόσεις ίσα ίσα που είναι και πιο αξιόπιστες

αξιόπιστες ως προς τα "text strings" των προγραμμάτων φυσικά και δεν είναι :)
      εδώ ξεχνάνε κινέζικα ενώ το έχεις στα αγγλικά , περιμένεις σωστή multilanguage υποστήριξη?

υ.γ. μη σχολιάσω ότι κάποτε οι πανέξυπνοι είχαν σαν default τα κινέζικα οπότε για να έβλεπες αγγλικά έπρέπε να γυρίσεις τη συσκευή στα αγγλικά (γιατί αν την είχες στα ελληνικά σου έδειχνε τα κινέζικα)
    • Γεια σας και από μένα. Μόλις 3 ημέρες από την παραλαβή του mi band2 (που σχετικά άργησε να το παραλάβω) είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Το ρολογάκι τα σπάει και νομίζω πως αξίζει τα χρήματά του και με το παραπάνω. Το μόνο που με χάλασε λίγο είναι ότι ενώ στην αρχή που το σύνδεσα με το τηλέφωνο μου είχα αναγνώριση τώρα πλέον δεν αναγράφει όνομα στην οθόνη του. Είτε ελληνικούς είτε αγγλικούς χαρακτήρες.
    • Πάντως με την τελευταία 3.0.2 του play, κατάφεραν και έχασα ρεκόρ 300 ημερών λόγω συγχρονισμού(ήμουν καλύτερος απ' το 99%). Το συγχρονίζω 1-2 φορές τη βδομάδα(όπως πάντα), και κάθε βδομάδα έχει 1-2 μέρες με 0 βήματα! Πώς τα κατάφεραν μετά τόσο καιρό και τη χάλασαν, αντί να τη φτιάξουν την εφαρμογή, μόνο οι κινέζοι ξέρουν...

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
    • Έγραψα και σε άλλο ποστ πέρασα και την 3.0.2 την γνήσια και την 3.0.4 του γιατρού και πάλι δεν μου συνδέεται μόνο μέσω του fix it mi band εσείς συνδέεστε κανονικά?

Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H tarnanas έγραψε:

Έγραψα και σε άλλο ποστ πέρασα και την 3.0.2 την γνήσια και την 3.0.4 του γιατρού και πάλι δεν μου συνδέεται μόνο μέσω του fix it mi band εσείς συνδέεστε κανονικά?

Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      εμένα με την 3.0.2 από play, συνδέεται καλύτερα κι από πριν(κάποιες φορές ήθελε άνοιγμα-κλείσιμο το Bluetooth). Αλλά έχει αυτό το πρόβλημα που χάνει κάποιες μέρες στο μέτρημα :thumbdown: Είπα και πριν, σε κάθε update, 1 φτιάχνουν-1 χαλάνε :p

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
    • Ο/H JamFati έγραψε:

Καλησπέρα παίδες.
      Το mi band 2 συνδέεται και με iPhone?

Sent from my Redmi N3
      Ναι συνδέεται,το δικό μου miband το πήρε ο γιος μου και αφού πρώτα αποσυνδέθηκε από το δικό μου τηλέφωνο μετά το iPhone το είδε κανονικά

• Ο/H kostas έγραψε:

Ο/H JamFati έγραψε:

Καλησπέρα παίδες.
      Το mi band 2 συνδέεται και με iPhone?

Sent from my Redmi N3
      Ναι συνδέεται,το δικό μου miband το πήρε ο γιος μου και αφού πρώτα αποσυνδέθηκε από το δικό μου τηλέφωνο μετά το iPhone το είδε κανονικά

Ευχαριστώ πολύ @kostas
      Φαντάζομαι ότι υπάρχει mi fit για ios.

Sent from my Redmi N3
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά τελευταία ασχολήθηκα με τις μετρήσεις των 2 mi band 2 που έχω σπίτι.

Αποφάσισα να κινηθώ σε δρόμους κύριους ώστε να το ελέγξω για απόκλιση.

Να μην πολυλογώ, χάνει αρκετά.
      Στα 3 χιλιόμετρα μου βγάζει απόκλιση σχεδόν 1 (μιλάω πάντα σύμφωνα με το google maps).

Από την άλλη ανέβασα το ύψος για να δω στα πόσα πρέπει να πάω για να βγάζει σωστά και τώρα το έχω στο 2.85 και εγώ δεν είμαι πάνω από 2.60 μέτρα :o :lol:

Αυτό συμβαίνει και στα 2. Το ένα από geekbuying και το άλλο από banggood.

Υπάρχει κανείς άλλος που το τέσταρε?