Διαφήμιση

Κλειδωσε μετα την εγκατάσταση!

• Κλειδωσε μετα την εγκατάσταση!

SOS!!! Καλησπερα σας.Μολις σημερα κατεβασα την xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_v8_GTV-6.6.14.zip μεσω του κινητου xiaomi mi 4w και την εγκατεστησα απο την εφαρμογη "αναβαθμιση". Οταν εγινε επανεκινηση εκτος του οτι παρεμεινε στα αγγλικα η ρομ μου το βγαζει κλειδωμενο με την ενδειξη που σας αποστελω στη φωτο.Με παραξενευει το γεγονος που μου βγαζει καποιον αριθμο ηδη επανω και μου ζηταει password. Το κινητο το εχω αγορασει απο fastcardtech.com. και το ελαβα μολις εχθες και θελησα να του περασω ελληνικη ρομ και παρουσιαστηκε αυτο το προβλημα τωρα..
      1. Υ.Γ.:Εχει marshmallow.
      Images
      • 20160617_151848.jpg

399,55 kB, 1.152×2.048, viewed 156 times
    • Αυτό που σου βγάζει είναι ο Mi account που έχει εγκατασταθεί στην συσκευή κάποια στιγμή, αν δεν είναι δικός σου μίλα με το κατάστημα να δεις τι έχουν κάνει.
      Αν είναι δικός σου, θα πρέπει να βάλεις το password για να συνδεθείς.
      Αν δεν θυμάσαι το password θα πρέπει να κάνεις επαναφορά του password Mi account

Όπως και να έχει χωρίς τον mi account δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις την συσκευή :/
    • Εστειλα ηδη στο site που το αγορασα ενα email κ αναμενω.Το θεμα ομως ειναι οτι οσο ειχε την αρχικη εκδοση ρομ (αγγλικη) δεν ειχε θεμα.Σήμερα που εγκατεστησα την ελληνικη ρομ στην επανεκκίνηση μου εβγαλε αυτο το προβλημα.Εν το μεταξυ εντύπωση μου κανει που έχει ήδη περασμενο τον αριθμο κ ζηταει το password λες κ τα περασε καποιος μεσα κ απλα μου τα ζητα για επιβεβαίωση! :( Εγω εχω προφιλ στο mi.id το οποιο κ δημιούργησα σημερα αλλα δε προλαβα να περασω κανενα στοιχείο στο κινητό αλλα κ παλι αυτο εμφανιζει αλλα νουμερα οπως φαίνεται κ στη φωτο που έστειλα!! Υ.Γ.:Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.. :)
      Attention Ironie
    • Διαφήμιση
    • Ναι, σωστά όλα αυτά.
      Μέχρι να αλλάξεις ρομ είχε μέσα τον λογαριασμό που σου βγάζει τώρα, έχει γίνει δηλαδή αντιστοίχηση συσκευής-λογαριασμού πλέον.
      Για να βάλεις νέο δικό σου λογαριασμό, πρέπει να διαγραφή από την συσκευή ο λογαριασμός που έχει τώρα + διαγραφή της συσκευής από το προφίλ του λογαριασμού mi που έχει τώρα.