@sakgio καλά που είδε την λεπτομέρεια ο @makis1024 και επενέβη. Θα γινόταν τώρα η πατάτα!! Γι' αυτό λέμε ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ στο προφιλ σας. Θα γίνει ζημιά!!
REDMI NOTE 3 PRO ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΕΝ ΦΟΡΤΙΖΕΙ.
-
-
ευχαριστω παιδια δικο μου λαθος σας ζαλισα.Θα την περασω σε λιγο
-
@sakgio, και πάλι λάθος συσκευή έχεις, αυτή που έβαλες είναι με τον ΜΤΚ επεξεργαστή, θα επιλέξεις αυτήν που λέει Redmi Note 3 Pro
-
τελικα παρέλαβα ένα τηλέφωνο με προβλήματα και με την βοήθεια σας έχει γινει πύραυλος προσπαθώ να το κάνω να κολισει αλλά τίποτα.Συνχαρητηρια στους δημιουργός της σελίδας και ευχαριστώ για την άψογη υποστιριξη
-
καλησπερα και απο μενα!εγω εχω το εξης θεμα με τη φορτιση ενω με τον δικο του φορτιστη φορτιζει κανονικα αμα κουμπωσω επανω αλλο φορτιστη ενω δειχνει οτι συνδεθηκε δεν ανεβαινει το ποσοστο..τι μπορει να φταιει?να πω οτι το ιδιο γινεται και οταν το συνδεω στο λαπτοπ
-
-
το θεμα δεν ειναι οτι απλα το φορτιζει αργα...δεν το φορτιζει καθολου..μπορει ν το εχω μια ωρα και να μην ανεβει ουτε 1 %
-
-
με νοιαζει γτ πρωτων θελω να εχω ενα εφεδρικο φορτιστη σε περιπτωση που ο μανησιος παθει κατι και δευτερων γτ το μαμα καλωδιο ειν πολυ μικρο και ο αλλος φορτιστης που χρησιμοποιουσα ειναι 2,5 μετρα καλωδιο ;p ...κλειστο το εχω..+ οτι δε φορτιζει ουτε απο το λαπτοπ
-
-
@stergios96, ποια ρομ έχει η συσκευή σου ? Μπορείς να ανεβάσεις μία φώτο αυτά που δείχνει στο "Σχετικά με τηλέφωνο" ?
-
οριστε...ευχαριστω κιολας για την αμεση ανταποκριση
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα