Ευχαριστούμε τα μάλα!!!! το απίθανο forum της Xiaomi Hellas και το Octaviastikos ιδιαίτερα για τον χρόνο που σπατάλησεΟ/H MIUI_ART έγραψε:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
H ROM είναι επιτέλους έτοιμη και δοκιμασμένη από τον @Octaviastikos !!!
Όπως πάντα ο σύνδεσμος για το Download βρίσκεται στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος !
[GTV-6.6.16/17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/6 15:20)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
ευχαριστω παιδιά . Κατεβαίνει τώρα!
-
Καλησπέρα και από εμένα. Την πέρασα από το πρωί σε note 2 prime χωρίς factory reset και όλα καλά μέχρι τώρα,εκτός το calculator που έχει προαναφερθεί. Ακόμα αν και πολύ νωρίς για συμπεράσματα μπωρω να πω πως η μπαταρία έχει βελτιωθεί αισθητά.Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που εργάζονται για να μας κάνουν την χρήση κινητού ποιό ευχάριστη και όμορφη και ποιο λειτουργική.
-
Παιδιά χαζή ερώτηση αλλά τι χρώμα έχει η ένδειξη μπαταρίας έχει αλλάξει από ασπρο
-
@MIUI_ART αναφέρω drain στην "fixed" 6.6.17 από no deep sleep mode στο Kenzo τουλάχιστον. Με την όχι preroot έκδοση δεν είχα θέμα.... Με το που έβαλα την preroot άρχισε. Δεν είδα κάποιο drain τύπου "shell" αλλά αρνητε να μπει σε deep sleep. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το γ@μω supersu.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Την φλάσαρα μέσω TWRP και απο τότε έχει μείνει στο λογότυπο της Xiaomi.Κάνει τόση ώρα για να την περάσει ή brickαρε?Ο/H Octaviastikos έγραψε:
-
Ο μόνος τρόπος είναι να ενεργοποιηθεί το ενσωματωμένο root της MIUI. Μόνο σε 3 ROM για τις οποίες έχουμε συσκευές για να δουλέψουμε (hongmi, cancro, virgo) δουλεύει απροβλημάτιστα γιατί όπως είναι φυσικό δουλεύουμε σωστά!!! Δες τα προβλήματα που έχουμε με το Mi5 που το επιχειρήσαμε χωρίς να έχουμε τη συσκευή. Το επιχειρήσαμε και μια φορά στο Mi2S και πάλι προβλήματα. Δυστυχώς χωρίς να έχουμε την συσκευή δεν γίνεται σωστή δουλειά, οπότε πρέπει να βολευτείτε με το supersuΟ/H Souits έγραψε:
@MIUI_ART αναφέρω drain στην "fixed" 6.6.17 από no deep sleep mode στο Kenzo τουλάχιστον. Με την όχι preroot έκδοση δεν είχα θέμα.... Με το που έβαλα την preroot άρχισε. Δεν είδα κάποιο drain τύπου "shell" αλλά αρνητε να μπει σε deep sleep. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το γ@μω supersu.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Ειναι δοκιμασμένη....περίμενε και μην διακόψεις την εγκατάσταση.Ο/H manospr έγραψε:
Την φλάσαρα μέσω TWRP και απο τότε έχει μείνει στο λογότυπο της Xiaomi.Κάνει τόση ώρα για να την περάσει ή brickαρε?Ο/H Octaviastikos έγραψε:
-
Είμαι κολλημένος στο λογότυπο πάνω απο 20 λεπτά.Τι κάνω? Περιμένω? Αν το διακόψω τι γίνεται?Ο/H dnomikos έγραψε:
Ειναι δοκιμασμένη....περίμενε και μην διακόψεις την εγκατάσταση.Ο/H manospr έγραψε:
-
Φαντάζομαι πως έχεις το κανονικό TWRP που έχουμε ήδη μέσα στη ROM και όχι το άλλο με τα Ελληνικά το οποίο παρουσιάζει προβλήματα με το Mi5. Αν έχει αυτό, ξαναμπές recovery και κάνε wipe τις cache.Ο/H manospr έγραψε:
Είμαι κολλημένος στο λογότυπο πάνω απο 20 λεπτά.Τι κάνω? Περιμένω? Αν το διακόψω τι γίνεται?Ο/H dnomikos έγραψε:
Ειναι δοκιμασμένη....περίμενε και μην διακόψεις την εγκατάσταση.
Αν έχεις το Ελληνικό, πρέπει να βγάλεις το twrp απο την ROM και να το περάσεις μέσω fastboot πρώτα και μετά ξανακάνε flash την ROM. -
Yπάρχει κάποιο link για το recovery που μου λές?Φορούσα την 6,6,13 Μ8 πριν φλασάρω αυτή.Ποια recovery έχει ?Νομίζω έγραφε 3,0,2 .Aν το διακόψω τώρα τι γίνεται?Ο/H dnomikos έγραψε:
Φαντάζομαι πως έχεις το κανονικό TWRP που έχουμε ήδη μέσα στη ROM και όχι το άλλο με τα Ελληνικά το οποίο παρουσιάζει προβλήματα με το Mi5. Αν έχει αυτό, ξαναμπές recovery και κάνε wipe τις cache.Αν έχεις το Ελληνικό, πρέπει να βγάλεις το twrp απο την ROM και να το περάσεις μέσω fastboot πρώτα και μετά ξανακάνε flash την ROM.Ο/H manospr έγραψε:
Ειναι δοκιμασμένη....περίμενε και μην διακόψεις την εγκατάσταση.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα