[GTV-6.6.16/17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/6 15:20)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
-
@GEORGE13 Με το συμπάθιο κιόλας αλλά να πας να δεις στην κατηγορία σου. Εάν είναι από τους 5χιλιαδες χρήστες του φόρουμ, οι 500 να ρωτάνε εάν βγήκε νέα ρομ για το κινητός τους την βάψαμε.ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Μέχρι στιγμής μου πάει μια χαρά. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι όταν πάω να κλείσω τις ανοικτές εφαρμογές με το "Χ" κάνει μια καθυστέρηση 3-4 περίπου δευτερολέπτων. Έχει κανείς το ίδιο θέμα;
-
-
-
Ήμουν στην τελευταία Ελληνική και πέρασα την πρώτη 6.17 χωρίς το fix μέσω otg και τελείως καθαρή εγκατάσταση (και τα data) έμεινα 2 μέρες και σήμερα πέρασα την τελευταία 6.17 πάλι μέσω otg μόνο με wipe cache και dalvic αυτή την φορά. Οσον αφορά το calculator δεν το κοίταξα καν ότι λείπει, και απορώ γιατί το αναζητάτε όλοι, ενώ υπάρχουν εφαρμογές σαν το Realcalc που είναι κατά πολύ καλύτερο. Μέχρι τώρα όλα δουλεύουν μια χαρά έχει και preroot και πέρασα και το Adfree για τις διαφημίσεις, το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι όταν πατάω το Ξ, εμφανίζονται οι εφαρμογές και αν πατήσω το Χ για να τερματίσουν περνάνε 5 δεύτερα μέχρι να γίνει. Τα notifications Led δουλεύουν μια χαρά. Θα δω τι γίνεται και με την μπαταρία και θα επανέλθω.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H giasoy έγραψε:
Ήμουν στην τελευταία Ελληνική και πέρασα την πρώτη 6.17 χωρίς το fix μέσω otg και τελείως καθαρή εγκατάσταση (και τα data) έμεινα 2 μέρες και σήμερα πέρασα την τελευταία 6.17 πάλι μέσω otg μόνο με wipe cache και dalvic αυτή την φορά. Οσον αφορά το calculator δεν το κοίταξα καν ότι λείπει, και απορώ γιατί το αναζητάτε όλοι, ενώ υπάρχουν εφαρμογές σαν το Realcalc που είναι κατά πολύ καλύτερο. Μέχρι τώρα όλα δουλεύουν μια χαρά έχει και preroot και πέρασα και το Adfree για τις διαφημίσεις, το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι όταν πατάω το Ξ, εμφανίζονται οι εφαρμογές και αν πατήσω το Χ για να τερματίσουν περνάνε 5 δεύτερα μέχρι να γίνει. Τα notifications Led δουλεύουν μια χαρά. Θα δω τι γίνεται και με την μπαταρία και θα επανέλθω.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βγήκε φιξ για το redmi note 3? -
Ο/H ktsiaras έγραψε:
Σε redmi note 2 δεν δουλεύουν τα led ειδοποίησεων και η εφαρμογή της Αναφωνίσης (διαβάζει τις επαφές,δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα )
Συμβαίνει και σε κάποιον άλλον αυτό με τα led?
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
οκ τότε πρέπει οποσδήποτε να μπει unsigned στο System/app φάκελο.
αλλά επειδή οι περισσότερες ROM κλειδώνουν τώρα με DRM κλειδιά ίσως καταλήξετε σε Boot Loop.
Θα το κοιτάξουμε και θα σας ενημερώσουμε..
-
Η εγκατάσταση έγινε θερμοκρασίες εωσ 50 και γρήγορα Πολύ ωραίο γραφικο περιβάλλον , αρκετές ρυθμίσης θέλουν ψάξιμο π.χ. ποσοστό μπαταρίας αλλά μπράβο σας!!!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα