Διαφήμιση

[GTV-6.6.16/17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/6 15:20)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • MIUI V8
  • Ο/H CyNote έγραψε:

Γεια σας παίδες ελλήνων, επειδή είχα βαρεθεί να μην κάνω άλλη δουλειά απο αναβαθμίσεις μια ζωή για να αποφεύγω bugs κλπ. Έμεινα στην 6.5.19. Για να πάω σε MIUI8 απ' ότι είδα υπάρχουν προβλήματα για το Redmi Note 3G;
    Στο δικό μου πάντως δεν είδα τίποτα από προβλήματα το μόνο που είχα είναι η αριθμό μηχανή αν και αυτήν την εγκατάσταση εχθές το βράδυ και δουλεύει κανονικά το μόνο που δεν μπορώ να σου πω είναι η μπαταρία διότι είναι πολύ νωρίς για να την κρίνω
  • Ο/H Antonios Gagas έγραψε:

• το μονο που ξερω πολυ καλα ειναι οτι πρεπει να βγαλει η χιαομι μια ρομ που να ειναι με της μανισιες εφαρμογες τέλεια...τα αλλα ειναι περιτα οσα τεστ να κανω εγω δεν γινετε τιποτα ουτε αλαζει κατι αν δεν μπορειτε μην κανετε δοκιμες ..δεν ειναι απαραιτητο...ουτε θα παρετε χρηματα απο τα τεστ..η εταιρια ειναι υπευθηνη να τα διορθρωσει.εχετε τωρα 2 ρομ που δεν δουλευουν σωστα ..και παλι ολοι μαζι σας στηριζουμε ....!!!! δεν μπορω να καταλαβω τι θες να μου πεις.... και μου κανεις παρατηρησεις
    • δηλαδη η samsung βγαζει μια νεα ρομ και διορθωνεται απο τους χρηστες;;; χαχαχαχαχα ας γελασουμε...και μη μου πειτε οτι το πηρα φθηνο και δεν πρεπει να μιλαω ....αν ειχα τα λεφτα δεν θα ασχολουμουνα με xiaomi.ειλικρινα
    • δηλαδη πρεπει να με ποναει το κεφαλι ολη μερα αν θα ειναι η ρομ ενταξει;;; τι να το κανω το χιαομι και τα καλα του;;;;;;;;πιο πολη ασχολουμαστε με την ρομ ..παρα με το να απολαμβανουμε το κινητο...ωραια δουλεια βρηκαμε..
    • σοβαρα μιλατε τωρα και μου κανετε και παρατηρησεις.....τι να πω μπραβο......
    • ολη μερα κανουμε upgrade ...downgrade ..μαλον γιαυτο βγηκε το xioami να εχουμε κατι να κανουμε ..αυτο πρεπει να γραφει στα (χαρακτηριστικα)ασχολεια να περνα η ωρα σου!!!!!!
    • το θεμα με την xiaomi ειναι σαν να εχεις εναν να σε ενοχλει συνεχεια και να σου σπαει τα νευρα ...και συ να λες ...που θα παει τον @@@@ θα το φερω στα μετρα μου !!!! εεεε αυτο δεν γινετε ποτε...τερμα και τελεια ...
    • εκανα μεγαλη μ@λ@κι@ που πηρα χιαομι ...αλλα ας οψετε ή ρημαδα ή φτωχειααααα...

Συγγνώμη αλλά δεν φταίει η φτώχεια που πήρες xiaomi αλλά το πήρες διότι άκουσες τα καλύτερα λόγια αλλά αν δεν σου αρέσει το κινητό καλύτερα να το πουλήσεις και πάνε πάρε ένα σαμσουνκ, ιφον ή ότι άλλο θέλεις μιας και θα σου δίνουν συναιχεια αναβαθμίσεις
  • Παιδιά ψάχνω να βρω τις ρυθμίσεις μέσα στις επαφές...πχ ειχε πριν νομιζω πανω δεξια 3 παυλες και απο εκει εβγαιναν οι ρυθμίσεις για να επιλέξεις ποιες επαφες θελεις sim google τηλεφωνου αλλα και αλλες ρυθμίσεις πχ ρυθμίσεις κλήσεων, ειδοποιήσεις κλήσεων. Απο εκει επελεγα πχ να βαζω να αναβοσβηνει το φλασ σε καθε κληση.....Που πηγε τωρα αυτο? Μηπως το ξεχασανε να το περασουν????
    red rice, mi3, mi4c, redmi note4, mi max2, redmi note 5 and continue....
  • Διαφήμιση
  • Ο/H sideris20250 έγραψε:

Ο/H Opanos έγραψε:

Ο/H spoulk έγραψε:

@Opanos η αλλαγή στη σειρά των διακοπτών γίνεται και με παρατεταμένο πάτημα
    Ναι βρε, αλλά μόνο προς τα κάτω.
    Προς τα επάνω κυλίεται και η οθόνη -εκτός και αν είμαι ανάπηρος-.
    Στο δικό μου πάει και πάνω και κάτω στο redmi note 3g είναι και τηλέφωνο 2 ετών και 4 μηνών

Στο δικό μου mi4c στο ξεχωριστό με παρατεταμένο πάτημα ενώ στο συνδιασμένο με γρήγορο διπλό κλικ και κράτημα πάει όπου θες

Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
  • Δεν ήθελα να μπω στην διαδικασία αλλά ο αγαπητός @Antonios Gagas μετά από την τελευταία καθηγητική του παρέμβαση περί Troll, με αναγκάζει να παραθέσω από τα κείμενα που αντέγραψε,ένα κομμάτι, που απορώ που δεν το είδε.
    Το κείμενο αυτό δεν αφορά σε αυτόν αλλά σε όλους εμάς τους άλλους..... για να τελειώνει το θέμα μια και καλή.

Αντιμετώπιση του τρολ

Ένα ιδιαίτερα επίμονο και ενοχλητικό τρολ μπορεί να αποτρέψει άλλους χρήστες από το να συμμετάσχουν σ' έναν κοινό διάλογο, ενώ μπορεί να προκαλέσει ακόμα και τη διάλυση μιας διαδικτυακής κοινότητας. Αν ένα τρολ αγνοηθεί από την υπόλοιπη κοινότητα (πρόκειται συνήθως για το πιο αποτελεσματικό μέτρο), συνήθως αρχίζει να παράγει όλο και πιο ενοχλητικά και προσβλητικά μηνύματα με μόνο στόχο να προκαλέσει αντίδραση. Αν αυτή δεν έρθει, τότε το τρολ συνήθως εγκαταλείπει την κοινότητα.
    Η συμμετοχή ή απάντηση σε συζήτηση που συμμετέχει το τρολ, σατιρικά περιγράφεται ως "τάισμα" του τρολ, γι' αυτό και υπάρχει η συνήθης παραίνεση «μην ταΐζετε τα τρολ» (Αγγλ. "Don't feed the trolls") ώστε να μην προκληθούν αντιδράσεις που θα ικανοποιήσουν το τρολ, ή περαιτέρω δυσάρεστες τροπές.
    Εκτός από την αδιαφορία, σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν χρήσιμα τεχνικά μέσα για την καταπολέμηση ενός χρήστη - τρολ, όπως η άμεση αφαίρεση των μηνυμάτων του, η τεχνική με κατάλληλα φίλτρα προστασίας ώστε αυτά να καθίστανται αυτομάτως αόρατα, ή η φραγή του αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ώστε να μην έχει τη δυνατότητα να γράψει απολύτως τίποτα. Σε chat rooms οι διαχειριστές ("operators" ή "moderators") έχουν τη δυνατότητα να απομακρύνουν το τρολ από ένα "δωμάτιο" συζήτησης (kick) ή και να του απαγορεύσουν την επανείσοδο (ban). Δραστικότερη είναι η μέθοδος κατά την οποία το τρολ τίθεται αμέσως εκτός chat room με την απλή είσοδό του σε αυτό με συγκεκριμένο ψευδώνυμο ή από συγκεκριμένη IP (akick). Τέλος, αν η περίπτωση του τρολ είναι πολύ «βαριά», δεν του επιτρέπεται καν η σύνδεση με το διακομιστή (K-lined).
    :oops:
  • To όλο θέμα καλό είναι να τελειώνει ΕΔΩ !!!

Πάμε παρακάτω... :D
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Διαφήμιση
  • Έχει κανείς άλλος θέμα με το Block list ?
    Δείχνει ότι το app δεν είναι εγκατεστημένο.
  • Εάν ψάξεις λίιιγο καλύτερα στην κεντρική σελίδα του φόρουμ(όχι Αρχική σελίδα) θα το βρεις είμαι βέβαιος.
    ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
  • Καλησπέρα και πάλι. Η μπαταρία και η διαχείριση μνήμης είναι λίγο καλύτερες από πριν. Και θα ήθελα να σχολιάσω κάτι. Ζούμε σε μια Δημοκρατική χώρα και ο καθένας μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα. Και δεν θα χρησιμοποιούμε ξενοφερτους χαρακτηρισμό όπως troll, dwarf κτλ. Φτάσαμε στο σημείο που είμαστε τώρα γιατί μας λείπει λίγο αγάπη για τους γύρω μας. Καλή συνέχεια σε όλους, και ευχαριστώ για την αριθμό μηχανή.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Διαφήμιση