Πάντως στην αριθμομηχανη δεν δουλεύει σωστά το σύμβολο %
[GTV-6.6.16/17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/6 15:20)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
Mετά από μία εβδομάδα χρήσης της 6.6.17 με factory reset στο Redmi note 2 .
Exω παρατηρήσει τα εξής υψηλές θερμοκρασίες στην διάρκεια της ημέρας
και επίσης 4 reboot (σε 10 ημέρες) .
Επίσης μετά από πέντε μήνες κάτοχος συσκευής XIAOMI έχω εντυπωσιαστεί με την ομάδα
και την αμεσότητα των αναβαθμίσεων . Όπως και με την ευκολία ανεύρεσης λύσης σε διάφορα προβλήματα
χρήσης μιας συσκευής.Ως κάτοχος πολλών κινέζικων συσκευών τα τελευταία 10 χρόνια πιστεύω ότι η
υποστήρηξη πού προσφέρετε είναι μοναδική. -
Επειδή θέλω να κάνω factory reset μπορεί κάποιος να μου δώσει το λινκ με τον αναλυτικό οδηγό που δείχνει βήμα βήμα το πως παίρνουμε backup?
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Redmi Note 2 με 6.6.17, είχα μία κλήση στο viber πριν από λίγο, δεν χτύπησε ο ήχος αλλά μόνο η δόνηση παρ' όλο που δεν την έχω ενεργοποιημένη, επίσης δεν μπορούσα να απαντήσω με τίποτα την κλήση και μετά δεν σταμάταγε με τίποτα η δόνηση.
Αναγκαστικά έκανα επανεκκίνηση
Έχει τύχει σε άλλον ? -
Καλημέρα
Μία ασχετη ερώτηση το τελευταίο καιρό μου κατεβάζει συνέχεια θέματα τρεις φορές το καθένα φταίει που τα αποθηκευω στην sd πάρα στο τηλέφωνο ή είναι άσχετο αυτό και έχει να κάνει καθαρά με την xiaomi
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H kinezos69 έγραψε:
Επειδή θέλω να κάνω factory reset μπορεί κάποιος να μου δώσει το λινκ με τον αναλυτικό οδηγό που δείχνει βήμα βήμα το πως παίρνουμε backup?
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
Ο/H Opanos έγραψε:
Ο/H kinezos69 έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ πολύ!!!
Αυτό που δεν δείχνει στο βίντεο είναι πως εγκαθιστούμε το backup αφού περάσουμε την νέα ρομ. -
Μετά απο 4 μέρες χρησης... σε Mi4C 3gb/32gb παει μια χαρα δεν εχω αυξημένες θερμοκρασίες...Ολα καλα Δεν ειδα και τρελες διαφορες με την προηγούμενη εκτος της εμφάνισης....Η μπαταρία θα πρεπει να την δω λιγο περισσότερο γιατι δεν εβγαλα ακομα συμπεράσματα.....Παντως νομιζω μια απο τα ιδια με την προηγουμενη η μπαταρία μεχρι τωρα στο τελος της ημερας μου αφηνει 20% περιπου αλλες φορες 30 αναλογα την χρηση. Παντως καθε μερα θελω φορτιση το βραδυ....Απο reboot τιποτα....Μεχρι τωρα οκ....
-
Μια μικρή βελτιστοποίηση ίσως στην μπαταρία σαν να βλέπω σε σχέση με την προηγούμενη. Στο antutu σκόραρε υψηλότερα. Στη χρήση δεν έχει κολλήματα. Αλλά μιλάω για την Custom του @gkalen
Πρόβλημα έχω όταν πάω να διαλέξω θέμα online με πετάει έξω καθώς και ταπετσαρία όταν πατάω Change την lock skreen. Αλλά αυτό μπορεί να γίνεται επειδή χρησιμοποιώ τον tsf launcher. @geotok για δές το αν το κάνει και σε σένα ή είναι δικό μου μόνο το το πρόβλημα
Edit: Τελικά το δοκίμασα και είναι πρόβλημα του TSF-Launcher που χρησιμοποιώ
Edit: Τώρα διορθώθηκε και στον tsf launcher
Στάλθηκε από το Mi4c με Tapatalk -
Εγινε εγκατάσταση σε redmi note 2 prime όλα καλά μόνο που όταν μένει η οθόνη αναμένη πάω απο 5 λεπτά (sudoku) ανεβαζει θερμοκρασία ανω των 45 και βαραει το κεντρο ασφαλείας
-
-
Η μπαταρία στο redmi note 2 είναι για κλάματα, μου φαίνεται ή χειρότερη ρομ που έχω βάλει ..... ελπίζω αύριο να έχουμε μία καλή ρομ...!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα