Στην official κινεζικη που εβαλα εχθες δουλεψα την αριθμομηχανη η οποια ομως ειχε εξτρα και converter, κατι που μας δινει τη δυνατοτητα να μη χρειαζομαστε επιπλεον εφαρμογη για currencies, υψος, αποστασεις κλπ.
Εδω γιατι λειεπει, υπαρχει καποιο θεμα με την εφαρμογη?
Στην official κινεζικη που εβαλα εχθες δουλεψα την αριθμομηχανη η οποια ομως ειχε εξτρα και converter, κατι που μας δινει τη δυνατοτητα να μη χρειαζομαστε επιπλεον εφαρμογη για currencies, υψος, αποστασεις κλπ.Εδω γιατι λειεπει, υπαρχει καποιο θεμα με την εφαρμογη?
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Η αριθμομηχανή άλλαξε με αυτή της Version 7 μέχρι να φτιαχτεί το πρόβλημα με τα 3 ψηφία.
κατεβάσει και έλαμψε
αλλά, όπως και τίποτα δεν συμβεί, im τηλέφωνό μου για πληροφορίες theres xiaomi.eu
Επίσης, δεν υπάρχει dolby, ή άλλες MIUI hellas εφαρμογών (όπως mi ταιριάζει και το άλλο)
Συγχαρητηρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους και το χρόνο τους!Την έχω κανα 3ωρο μέχρι στιγμής όλα οκ δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα!Και πολύ καλό ρυθμό πτώσης μπαταρίας(προς το καλύτερο οσον αφορά με v7)!
Thank you team!Μπράβο!
Καλησπέρα έκανα κανονικά Factory Reset από χτες βράδυ όλα πήγαιναν μια χαρά αλλά πριν από κάνα δυο ώρες όταν βγαίνω από της εφαρμογές αρχησε να κρασαρει συνέχεια έκανα επανεκκίνηση ξαναπερασα την ρομ αλλά τα ίδια. Τη μπορω να κανω??
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk