[GTV-6.6.16/17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/6 15:20)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
-
-
-
Παιδιάα Help
Ξανα εκανα factory reset και ξανα περασα την ρομ αλλα το πρόβλημα με τις sim δεν λύθηκε.
Πηγα και εκανα rocover από backup και γυρισα σε Miui 7 kai 6.5.26 και το πρόβλημα με τις sim συνεχίζει. -
Παιδιά καλησπέρα , έκανα οτι οι οδηγίες σαν πρώτη φορά σε Μι8 δηλ. πέρασα το TWRP Recovery ( twrp3._Miui8_kenzo.zip) κάνω factory reset επειτα κάνω reboot περνάω την GTV-6.6.13 και μετα τίποτα.
Τελειώνει και ξαναγυρνάει στο TWRP Recovery δεν μπαίνει καθλολου μεσα στο τηλ. πια.
Θα προσπαθήσω να ρίξω πάλι την παλαιά 6.5.26 -
που βρηκες την 6.6.13 φιλε ? εισαι Vip μέλος ?
edit:
εκανα απλα κλικ στο "android filehost" , χωρις να σκρολάρω προς τα κατω όπως και επρεπε.
απολογούμαι για το ελαφρύ πρήξιμο... -
παιδια εβαλα την ρομ αλλα στο σημειο πουμε ζηταει κωδικο στην εγκατασταση βαζω τον κωδικο του mi account και δεν τον δεχεται
-
Παίδες, τουλάχιστον για το kenzo, η ρομ που μου ήρθε με email (είμαι VIP) δεν είναι ούτε rooted, ούτε έχει το script για 160 χαρακτήρες με κεφαλαία ελληνικά στα SMS.
Δείτε το, σας παρακαλώ, γιατί αυτά αναγράφονται ότι υπάρχουν στην ρομ. Μήπως απλά να τα αναμένουμε στην επόμενη;
Sent from my MI PAD using Tapatalk -
Ο/H fanatic έγραψε:
Παίδες, τουλάχιστον για το kenzo, η ρομ που μου ήρθε με email (είμαι VIP) δεν είναι ούτε rooted, ούτε έχει το script για 160 χαρακτήρες με κεφαλαία ελληνικά στα SMS.
Δείτε το, σας παρακαλώ, γιατί αυτά αναγράφονται ότι υπάρχουν στην ρομ. Μήπως απλά να τα αναμένουμε στην επόμενη;
Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Παιδια μπορεί κάποιος να τσεκάρει αμα μπορεί να κατεβάσει την Rom για Note 3 Pro ???
Δεν μπορώ να την κατεβάσω λεει οτι δεν μπορει να βρει το λινκ -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα