[GTV-6.6.16/17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/6 15:20)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
Φιλε μου τι εννοεις FIX ? εννοεις των λινκ ή κάποιο fix μέσα στην Ρομ ?
-
Παιδιά σε redmi note 3 pro δουλεύει μία χαρά...λείπουν όμως η αριθμομηχανή και οι ελληνικές εκδόσεις των xiaomi apps!αυτά να τα κάνουμε διαφορετικά ή να περιμένουμε ενσωμάτωση στο 1ο update?περιμένω από εβδομαδας το miband2 και θα ήθελα να έχω τις εφαρμογές
-
Ο/H hadji13p έγραψε:
Παιδιά σε redmi note 3 pro δουλεύει μία χαρά...λείπουν όμως η αριθμομηχανή και οι ελληνικές εκδόσεις των xiaomi apps!αυτά να τα κάνουμε διαφορετικά ή να περιμένουμε ενσωμάτωση στο 1ο update?περιμένω από εβδομαδας το miband2 και θα ήθελα να έχω τις εφαρμογές
-
Ο/H omek07 έγραψε:
Φιλε μου τι εννοεις FIX ? εννοεις των λινκ ή κάποιο fix μέσα στην Ρομ ?
-
καλημερα εχω το to xiaomi mi5 εχτες πριν κατεβασεται την προβληματικη ρομ ειχα ξεκινηση να την περναω
το μονο που εκανε ηταν να αναβοσβηνη το TWPR και σε καποια φαση σταματησε και αυτο
το προβλημα που εχω πλεον με την συσκευη ειναι πως αναβει μονο το logo χωρις να φορτωνει κατι και μπαινει μονο σε fastboot
τιποτα αλλο ουτε μπορω να μπω σε twrp δοκιμασα να το βαλω με τον 3ο τροπο η διαδικασια φαινεται να γινεται σωστα αλλα και παλι δεν ανοιγει
την βοηθεια σας να αναστησουμε το κινιτο
ευχαριστω εκ των προτερων -
Ο/H xaalaaraa έγραψε:
καλημερα εχω το to xiaomi mi5 εχτες πριν κατεβασεται την προβληματικη ρομ ειχα ξεκινηση να την περναω
το μονο που εκανε ηταν να αναβοσβηνη το TWPR και σε καποια φαση σταματησε και αυτο
το προβλημα που εχω πλεον με την συσκευη ειναι πως αναβει μονο το logo χωρις να φορτωνει κατι και μπαινει μονο σε fastboot
τιποτα αλλο ουτε μπορω να μπω σε twrp δοκιμασα να το βαλω με τον 3ο τροπο η διαδικασια φαινεται να γινεται σωστα αλλα και παλι δεν ανοιγει
την βοηθεια σας να αναστησουμε το κινιτο
ευχαριστω εκ των προτερων
Δεν μπαίνει καθόλου στο TWRP?Εχεις τραβήξει κα΄ποιο back up της προηγούμενης Rom? -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μπορείτε να βρείτε τις ROΜ ατην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος.
Την ξαναπερναμε πάνω από την προηγούμενη που περάσαμε χθες ή θέλει πάλι factory reset;
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk -
Ο/H d4almond έγραψε:
Ο/H Ser milo έγραψε:
Ευχαριστω πολύ . Λειτουργει παρά πολύ καλά στο RN3 PRO
τι αποκατάστασης που χρησιμοποιείτε από τον τρόπο?
Factory reset στο TWRP και install kenzo rom -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Έγινε FIX (Διόρθωση) στις ROM για το Mi-5 (Gemini) και το RedMi Note 3 PRO (Kenzo).
Μπορείτε να βρείτε τις ROΜ ατην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος. -
Στο Redmi Note 3 μετά το πέρασμα της rom διαπίστωσα τα εξής:
Το λειτουργικό του τηλεφώνου παραμένει στο android 5.0.2
Λείπει η αριθμομηχανή (μικρό το κακό,υπάρχουν πολές για κατέβασμα απ'ο το store).
Η φωτεινότητα πρέπει να έχει πέσει σε σχέση με τις προηγούμενες rom.
Δεν μπορεί να αλλάξει η θέση των διακοπτών (bt,wifi κ.λ.π.).
Η κατανάλωση της μπαταρίας είναι καλύτερη.
Η εφαρμογή διαγραφής των εφαρμογών είναι στα αγγλικά.
Μετά την εγκατάσταση πατώντας το κουμπί power δεν βγαίνουν οι επιλογές επανεκκίνησης,σβησίματος κ.λ.π. αλλά
πρέπει να πατηθεί για 10 δευτερόλεπτα ώστε να γίνει επανεκκίνηση,στη συνέχεια μετά την πρώτη επανεκκίνηση
εμφανίζονται κανονικά οι επιλογές. -
ναι δεν εμπαινε καθολου τωρα με me miflash ebala stable 7.2.11.0 και ανοιξε δεν ειχε twpr το περασα με διαδικασια adp και μπηκε αλλα παω για
ινσταλλ την ελληνικη και δεν την βλεπει λογικα πρεπει να βαλω dev και να το κανω σωστα???
εχω και καποιο backup nai
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα