στην ευρωπαϊκή φλασαρα τον su μετά και δεν έχει κανένα θέμα
[GTV-6.6.16/17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/6 15:20)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
πολύ καλή δουλειά. . Όλα μπήκαν τέλεια....
-
Δεν έχει και τίποτα ιδιαίτερο είναι η αλήθεια.Μεχρι στιγμης κρασαρουν αρκετες εφαρμογές όπως και σρκετές από τις επιλογές στο μενού ρυθμίσεων όπως και στην διαχειριση της μπαταρίας. Απλά μετά απο επανεκκίνηση λειτουργουν καλά, εκτός αμα κρασαρουν και παλι που μετά θελέι παλι επανεκκίνηση. Το μεγαλύτερο μείον είναι η θερμοκρασιά με το γεια σας ανεβαινει 60 C οπως κ σε μια κλήση του ενός λεπτού. Δεν μιλαμε να κατεβασεις εφαρμογες εκει ειναι χειρότερα. Μερικές επιλογές δεν είναι ακόμη στα ελληνικά κ καποιες είναι ακόμα κινέζικα αλλά δεν πειράζει γιατι είναι νωρις ακόμη. Λείπει η αριθμομηχανή αλλά αυτο ειναι γνωστό σε όλους. Η καμερα φαίνεται να λειτουργεί καλύτερα απο πριν. Όσο για την μπαταρία δεν μπορω να αναφερθω ακομη, αλλα θα ενημερωσω μεσα στις υπολοιπες μέρες. Ευχαριστω πολύ. Φιλιά
-
Χίλια ευχαριστούμε αδέρφια για όλη την δουλειά που κάνετε αν δεν ήσασταν εσείς ή Xiaomi θα είναι μια απλή κινέζικη εταιρία της σειράς καλή συνέχεια και καλή δύναμηΦιλικά πάντα Ευστάθιος
-
Μια ερώτηση γιατί δεν κατάλαβα όταν λέμε ότι με Factory reset θα χαθούν όλα.
Δηλαδή από τον φάκελο DCIM που έχω θα χαθούν οι φωτογραφίες;
Στον φάκελο E-books που έχω θα χαθούν τα e-books;
Στον φάκελο Download θα χαθούν όλα;
Ότι θα χαθούν όλες οι ρυθμίσεις και οι εφαρμογές το καταλαβαίνω.
Λίγο μια διευκρίνηση γιατί κάποιοι διστάζουμε για αυτό τον λόγο. -
Ο/H user_1024 έγραψε:
Μια ερώτηση γιατί δεν κατάλαβα όταν λέμε ότι με Factory reset θα χαθούν όλα.
Δηλαδή από τον φάκελο DCIM που έχω θα χαθούν οι φωτογραφίες;
Στον φάκελο E-books που έχω θα χαθούν τα e-books;
Στον φάκελο Download θα χαθούν όλα;
Ότι θα χαθούν όλες οι ρυθμίσεις και οι εφαρμογές το καταλαβαίνω.
Λίγο μια διευκρίνηση γιατί κάποιοι διστάζουμε για αυτό τον λόγο.
-
Καλησπέρα παιδιά!! Ποιες επιλογές τικαρω στο ρεκοβερι για να πάρω backup ?
-
@user_1024 θα χαθούν όλα μα όλα, επαφές, φώτο, εφαρμογές, τραγούδια...τα πάντα...για αυτό φρόντισε για αντίγραφα
-
Παιδιά μπράβο για την δουλειά σας. Νομίζω ότι το χρειάζεστε για να μπορέσετε να συνεχίσετε με τον ίδιο ρυθμό ακόμα και με καύσωνα. Ενώ ήμουν έτοιμος να περάσω την καινούργια, μάλλον δεν θα το κάνω προς το παρόν. Βλέπετε το κόστος του Factory Reset είναι μεγάλο και οι απόψεις για το αν δουλεύει στο Redmi Note 3 είναι μπερδεμένες.
Μπράβο σας και πάλι.
-
Παιδιά καλησπέρα και από εμένα. Πέρασα χθες το βράδυ την Ρομ σε Redmi note 3 pro και όλα είναι μια χαρά. Ένα θέμα με τα notifications έχω που βέβαια δεν ξέρω αν είναι κάποια ρύθμιση. ΠΧ Όταν σου γράφει κάποιος στο fb ή σου στέλνει μήνυμα ήκαποιος σε πηρε τηλεφωνο παλιά μπορούσες να δεις ποιος σου έγραψε ή ποιος πήρε τηλέφωνο τώρα απλα σου γράφει ότι έχεις κάποιο notification από το fb ή ότι κάποιος σου έστειλε μήνυμα.
Λοιπον άλλαξα θέμα για να δω τι θα γίνει και ολα καλα τώρα μου τα δείχνει όλα
Συγνώμη -
Ο/H anty έγραψε:
καλησπερα την περασα κ εγω στο redmi note 3 κ ειναι μια χαρα.....το μονο που δεν μπορω να βρω ειναι τισ ρυθμισεισ επαφων...κατα ταλλα τελεια
Πατώντας παρατεταμένα το Ξ;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου -
Ο/H pangio2 έγραψε:
είμαι στο ''Σύνδεση στο λογαριασμό Mi''
Λέει αυτη η συσκευή εχει συσχετιστεί με υφισταμενο ID λογαριασμού μi (160****__7).
Πρέπει να εισαγετε κωδικό για να επαληθευσετε τη συσκευή.
(αριθμος ξεκλειδωματος:3f.......7ΖΥ)
Τί κανω;
να πω τι έκανα...
Έβγαλα την κάρτα σιμ από το κινητό. Την έβαλα σε ένα άλλο.
Μπήκα στο imi.com και δήλωσα ότι δεν θυμάμαι το κωδικό.
Έδωσα αριθμό τηλεφώνου και μου έστειλε μήνυμα επιβεβαίωσης με έναν 6ψηφιο κωδικό.
Από κει και πέρα επιτρέπει δημιουργία νέου κωδικού.
Τώρα έχει στήσιμο του τηλεφώνου με την νέα ΡΟΜ V8 από τη λίγη χρήση που του έχω κάνει φαίνεται μια χαρά!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα