παιδια μου βγαζει συνεχεια οτι δεν ειναι δυνατη η επαληθευση ενημερωσης γιατι?
[GTV-6.6.16/17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/6 15:20)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H Makis Trif έγραψε:
παιδια μου βγαζει συνεχεια οτι δεν ειναι δυνατη η επαληθευση ενημερωσης γιατι?
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
1)Miui art που θα βρούμε το apk αρχείο για την εφαρμογή της αριθμομηχανης και όταν την εγκαταστησουμε η παλιά έκδοση θα ξηλωθη αυτόματα;
2)καινουρια έκδοση της ρομ ποτέ θα βγει ώστε να μην υπάρχουν αυτά τα προβλήματα;
Πληροφοριακά τώρα κλείνει και ο browser της συσκευής. Με το που τον ανοίγω για να σερφαρω κλείνει μόνος του και κάτι πρέπει να γίνετε και με την μπαταρία. Έχω την εντύπωση ότι τελειώνει γρήγορα. -
Ο/H johnkeppas έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Κι εμένα στο Mi5 ακριβώς το ίδιο φαινόμενο παρόλο που έχω κατεβάσει την fixed Ρόμ χθες το βράδυ. Την βάζω στη μνήμη, κάνω factory reset, και την εγκαθιστώ... Κάνει επανεκκίνηση και μου βγάζει το σήμα της Miui, χωρίς να προχωρήσει απ αυτό το στάδιο ξανακάνει επανεκκίνηση και με βγάζει στο recovery. Όλα αυτά έχοντας φλασαρει μέσω fastboot το recovery της ΡΌΜ. Και πρέπει να έχει πρόβλημα η gtv γιατί επειδή σαν τελευταίο βήμα πριν τα παρατήσω έσβησα μέχρι και το internal storage, κατέβασα την αντίστοιχη xiaomi.eu έκδοση και δούλεψε αμέσως κανονικά...
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
me blepo na sto stelno me courier@Octaviastikos
-
Στην επόμενη Version θα εξομαλυνθούν τα προβλήματα...
-
παιδια οποίος θέλει αναγκαστικά την 6.6.16 ας βάλει από το ευρωπαϊκό φόρουμ.
Εγώ αυτή έχω βάλει χωρίς κανένα θέμα -
Όλα καλά για το redmi note 3g
Εκτός από την μπαταρία διότι
δεν μπορώ να πω τίποτα αν δεν το δουλέψω το κινητό μια δυο μέρες και θα πω και για την μπαταρία πως πάει μέχρι στιγμής μου φαίνεται όλα να πηγαίνουν ρολόι -
-
Το μόνο θέμα που παρατήρησα είναι το πρόβλημα με τα pop-ups του messenger.
Έχω κάνει την κλασική διαδικασία με τα permissions του messenger και του facebook, αλλά και πάλι δεν διορθώνεται.
Μήπως γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει?
Το πρόβλημα λύθηκε. Ξαναεγκατέστησα τις εφαρμογές facebook και messenger, ενεργοποίησα τα permissions για τα pop-ups και ολα ειναι μια χαρα πλεον!Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Tsetkin ().
-
-
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Για κάποιο λόγο είσαι απ τους λίγους τυχερους. Επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι εσύ φορούσες και τις alpha roms ενώ εγώ όχι. Δεν ξέρω και τα άλλα παιδια
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμο το Calculator της MIUI V8
Σχεδόν πλήρως μεταφρασμένο και έτοιμο προς χρήση
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το κατεβάσετε, να το βάλετε στην συσκευή σας και να το τρέξετε κάνοντας κλικ επάνω του.
Download => signed_Calculator.apk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα