Γιάννη, από ότι φαίνεται υπήρχε σοβαρό πρόβλημα με τις μεταφράσεις σε μια γλώσσα και υπήρχαν συσκευές που παρουσίαζαν bootloop στο πρώτο boot και πριν ακόμα ρωτήσει η συσκευή για επιλογή γλώσσας github.com/redmaner/MIUI8-XML-DUTCH/issues/15 .Σε μερικές συσκευές δεν υπάρχει πρόβλημα, σε άλλες πάλι έχει bootloop. Για αυτό τον λόγο έγινε μετά την διόρθωση προληπτικά recompile όλων των εκδόσεων του xiaomi.eu και δεν υπάρχουν πλέον προβλήματα στο Mi5 σύμφωνα με αυτήν την απάντηση..Είναι πολύ σπάνιο αυτό δηλαδή να δημιουργεί πρόβλημα η μετάφραση ακόμα και στην εγκατάσταση της ROM αλλα φαίνεται ότι αυτό έγινε. Δεν είναι σίγουρο βέβαια αν το bootloop γίνεται πάντα ή αν γίνεται εφόσον η γλώσσα του κινητού κατά την εγκατάσταση είναι η συγκεκριμένη που έχει το πρόβλημα... Σε σένα τώρα έτυχε και μπήκε και αν το ξαναεπιχειρήσεις δεν ξέρω τι θα γίνει.Ο/H Octaviastikos έγραψε:
δηλαδη μονο εγω δεν εχω ακομα θεματα??
EDIT:
Επειδή οι δικές μας ROM περιέχουν αυτό το πρόβλημα και επειδή φτάσαμε αισίως Τρίτη βράδυ για να ξαναγίνει recompile και να ξαναβγούν όλες οι ROM (και δεν είναι και σίγουρο αν φταίει αυτό), αυτό που μπορείτε να δοκιμάσετε, είναι να βάλετε μια προηγούμενη ROM πχ στο Mi5 την 6.6.13, να γυρίσετε την γλώσσα του κινητού στα Αγγλικά και ΜΕΤΑ να κάνετε εγκατάσταση την 6.6.16 και αφού ολοκληρωθεί το πρώτο boot, τότε να γυρίσετε την γλώσσα του κινητού στα Ελληνικά. Βέβαια δεν είναι σίγουρο ότι θα μπει έτσι, γιατί λογικά οι γλώσσες δεν έχουν σχέση μεταξύ τους και τα προβλήματα της μιας δεν επηρεάζουν τις άλλες πέρα από κοινές αλλαγές όπως το T9.