Διαφήμιση

Redmi Note 3 Pro και Miui 8

• Redmi Note 3 Pro και Miui 8

Μιας και βγήκε η πρώτη Miui 8 και για το Kenzo λέω να αρχίσουμε να γράφουμε εδώ ότι αφορούν το Miui 8 ώστε να είναι μαζεμένα και να μην μπλέκονται με την Miui 7! Οπότε καλή μας αρχή στην νέα μεγάλη αναβάθμιση και αναμένουμε σχόλια, bugs κλπ κλπ σε όσου την έχουν δοκιμάσει! :)
    • ...πισωγύρισμα η miui 8...

...τεστάρισα κι εγώ την miui 8...
      ...πέρα από τα αναμενόμενα bugs + lags...
      ...αισθητικές κυρίως οι αλλαγές, οι οποίες ειναι αμφιλεγόμενες...
      ...κάποιες καλές στο toggles layout, κάποιες κακές στα υπόλοιπα settings...
      ...ακόμα μεγαλύτερο μπέρδεμα με battery saver και στα της μπαταρίας...
      ...δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί κάποιος και να χαλάσει το καλοσεταρισμένο του τηλέφωνο...
      ...και μόνο το γεγονός ότι ξεμείναμε με lolipop, ενώ ένα σωρό κινεζιές του σωρού φοράνε marshmallow, είναι λόγος να γυρίσω την πλάτη στην miui..
      ...( έχουνε βγεί ποιοτικές καστομιές mm 6.1)...
      ...μεγάλο fail από την xiaomi και απαξίωση της συσκευής μας...
      ...συμπέρασμα: ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ !!!

...ΕΜΠΡΟΣ, ΠΙΣΩ !
    • RE: ...πισωγύρισμα η miui 8...

Ο/H jazzu4ia έγραψε:

...τεστάρισα κι εγώ την miui 8...
      ...πέρα από τα αναμενόμενα bugs + lags...
      ...αισθητικές κυρίως οι αλλαγές, οι οποίες ειναι αμφιλεγόμενες...
      ...κάποιες καλές στο toggles layout, κάποιες κακές στα υπόλοιπα settings...
      ...ακόμα μεγαλύτερο μπέρδεμα με battery saver και στα της μπαταρίας...
      ...δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί κάποιος και να χαλάσει το καλοσεταρισμένο του τηλέφωνο...
      ...και μόνο το γεγονός ότι ξεμείναμε με lolipop, ενώ ένα σωρό κινεζιές του σωρού φοράνε marshmallow, είναι λόγος να γυρίσω την πλάτη στην miui..
      ...( έχουνε βγεί ποιοτικές καστομιές mm 6.1)...
      ...μεγάλο fail από την xiaomi και απαξίωση της συσκευής μας...
      ...συμπέρασμα: ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ !!!

...ΕΜΠΡΟΣ, ΠΙΣΩ !

ΟΙ χαρακτηρισμοι "μάπα το καρπούζι" επειδή εσένα σε χαλάει που δεν πήρες marshmallow δε θεωρώ ότι περιγράφουν ούτε την καινούρια ρομ, πόσο δε μάλλον και τη συσκευή. Επίσης δε θεωρώ ότι είναι απαξίωση όσο το ότι θα έχουν κάποιο λόγο που δε θα βγάζουν ακόμα την 6.0. Πιθανολογω ότι θέλουν να είναι όσο γίνεται πιο απροβληματιστη και μετά να διατεθεί στο κοινό. Αν διαβάζεις στο XDA, οι "καστομιες" έχουν όλες τα θεματακια τους, όσο απροβληματιστες κι αν προσπαθούν να τις λανσάρουν

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Το ότι δεν πήραμε MM περιγράφει απόλυτα την συσκευή μας ως προς το πώς με αντιμετωπίζει ή xiaomi ως πελάτη της! Την στιγμή που δημιουργεί ένα δικό της ecosystem, με αφήνει πίσω τεχνολογικά ως προς το λειτουργικό! Και το MM δεν είναι καινούριο! Είναι προφανές ότι αφού δεν πήραμε MM με το μεγάλο upgrade της miui δεν θα πάρουμε ποτέ! Καλα για Android N ούτε λόγος! Το ίδιο κάνουν σε όλες τις σειρές ,redmi! Anyway, όσο αφορά καθαρά την MIUI 8 νιώθω ότι απλά άλλαξα theme! Είναι αρκετά features του ΜΜ που δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω, κ ο τρόπος που λειτουργεί το second space είναι κάτι το οποίο μπορούσα να κάνω με εφαρμογές!

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Μπορεί να το πάρει αργότερα ρε παιδιά...
      Εγώ προς το παρόν δεν την βάζω την 8. Πραγματικά δεν βρίσκω λόγο. Ας περπατήσει λίγο, να βγει και καμία stable και βλέπουμε. Πάντως για να χαλάσω τώρα την 7.3.2 GR που δουλεύει άριστα για να πάω πάλι σε Android 5...καμία περίπτωση!
      Είναι αλήθεια ότι και εγώ έχω απογοητευτεί πάρα πολύ με το 5αρι αλλά εύχομαι και ελπίζω να δώσει στην 3ων μηνών συσκευή μας το 6. Προσωπικά δεν βγάζω ακόμη κόκκινη κάρτα. Την έχω όμως έτοιμη εάν και αφορούν μείνουμε με το γλυφιντζούρι...

from my RN3 pro
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Προσωπικά, δε βλέπω κάποια αξιόλογη αλλαγή εκτός από το doze. Ακόμα κι αυτό, δε θεωρώ ότι είναι χρήσιμο για τη συσκευή μας, μιας και ακόμα και σ'αυτό το κομμάτι, δεν αντιμετωπίζει κάποιο θέμα

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H jazzu4ia έγραψε:

...ακριβώς...
      ...τέλος η marshmallow γιά μας !
      ...τσαντίστηκα τόσο πολύ που το πουλάω και πάω γιά one plus 3 ...
      ...απαράδεκτη η xiaomi, X από εμένα...
      Πως είσαι τόσο σίγουρος?

Η MIUI 8 που κυκλοφόρησε beta dev δεν είναι? Δεν υπάρχει δλδ περίπτωση να έρθει στα επόμενα weeklies με 6.0.1 base?
      ==Redmi Note 5 4Gb/64Gb==
      ==ROM: 10.0.1.0 Global Stable ==
    • ...σίγουρος δεν είμαι...
      ...υποθέσεις κάνουμε...
      ...η λογική λέει ότι αφού με την σημαντική μετάβαση από miui 7 σε miui 8, δεν φέρανε και marshmallow, τότε δεν θα το κάνουν σύντομα...
      ...οπότε, ζήσε μάη μου να φάς τριφύλλι...
      ...οπότε και εγώ θα τους τιμωρήσω & να πάνε να συνουσιαστούν !!!

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην jazzu4ia: ...fixed ! ().

• Ο/H DaRk_dOg έγραψε:

Ο/H jazzu4ia έγραψε:

...ακριβώς...
      ...τέλος η marshmallow γιά μας !
      ...τσαντίστηκα τόσο πολύ που το πουλάω και πάω γιά one plus 3 ...
      ...απαράδεκτη η xiaomi, X από εμένα...
      Πως είσαι τόσο σίγουρος?

Η MIUI 8 που κυκλοφόρησε beta dev δεν είναι? Δεν υπάρχει δλδ περίπτωση να έρθει στα επόμενα weeklies με 6.0.1 base?

Τον Αύγουστο υπολογίζουν την stable για miui 8! Οποτε το να πάρει MM είναι απίθανο! Την ίδια στιγμή θα έχει βγει το android N! Οποτε για να δουμε ποτε και αν θα πάρει MM η συσκευή μας απο miui

• Ο/H spirosgm έγραψε:

Τον Αύγουστο υπολογίζουν την stable για miui 8! Οποτε το να πάρει MM είναι απίθανο! Την ίδια στιγμή θα έχει βγει το android N! Οποτε για να δουμε ποτε και αν θα πάρει MM η συσκευή μας απο miui

Το γιατί είναι απίθανο δεν κατάλαβα. Στο N5 είχα MIUI weekly κ απο εβδομάδα σε εβδομάδα πήγε απο 5.1.1 base σε 6.0.1 (MIUI7)
      ==Redmi Note 5 4Gb/64Gb==
      ==ROM: 10.0.1.0 Global Stable ==
    • Διαφήμιση
    • Γιατί το ίδιο κάνουν σε όλες τις redmi συσκευές! Αν κάνουν upgrade στην δική μας θα είναι πραγματικά (ευχάριστη) έκπληξη! Απλα το καλάθι έχει μικρύνει πολύ! Anyway, η αλήθεια είναι βγήκαμε απο την αρχή offtopic :)