Καλησπερα. Εχω το Xiaomi Redmi Note 3 Pro εδω και 1-1 μιση μηνα. Πως μπορω να το ξεκλειδωσω ωστε να δεχεται ενημερωσεις το συστημα;
Xiamo Redmi Note 3 Pro
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H panosbour έγραψε:
Καλησπερα. Εχω το Xiaomi Redmi Note 3 Pro εδω και 1-1 μιση μηνα. Πως μπορω να το ξεκλειδωσω ωστε να δεχεται ενημερωσεις το συστημα;
Καταρχήν με το που ηρθε το τηλέφωνο είχε ελληνικά; -
Καλησπερα. Εχω το Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Το εχω 1-1 μιση μηνα και οταν ηρθε ειχε ηδη ελληνικα και ολες τις γλωσσες. Πως μπορω να το ξεκλειωσω για να δεχεται ενημερωσεις. Χρηστη 3ftw δεν ξερω για καποιο λογο δεν μπορουσα να σου στειλω την απαντηση μου.
-
@panosbour, απενεργοποίησε το adblock ή βάλε εξαίρεση από τις ρυθμίσεις για το φόρουμ και θα μπορείς να απαντήσεις κανονικά
Το ξεκλείδωμα του bootloader δεν έχει να κάνει με τις αυτόματες ενημερώσεις αλλά με την εγκατάσταση της ελληνικής ρομ.
Για να έχεις αυτόματες ενημερώσεις θα πρέπει να βάλεις μία official rom (Global, China). -
Το απενεργοποιησα..Σοβαρα; η δικια μου παντως ειναι η MIUI Global 7.1 Stable. Δηλαδη απο οτι εψαξα στο κινητο εχει ολες τις γλωσσες αλλα το κινητο δεν δεχεται ενημερωσεις συστηματος.
-
Ανέβασε μία φώτο αυτά που δείχνει στο "Σχετικά με το τηλέφωνο", επίσης όπως σου είπε και @3ftw δες στις επιλογές γλωσσών εάν υπάρχει η ελληνική
-
Εχει ελληνικη γλωσσα, αγγλικα τα παντα σχεδον εχει. Ελληνικο μενου κανονικα.
-
Η ρομ που έχεις είναι unofficial, και ας λέει global, από αυτές που βάζουν τα καταστήματα με πληθώρα προβλημάτων.
Οι official δεν έχουν την ελληνική γλώσσα ως επιλογή.
Αν επιτρέπεται το πήρες από κατάστημα του εξωτερικού ή από ελληνικό κατάστημα ?
Τώρα έχεις 3 επιλογές:
1. Βάζεις την official global που έχει google play store κτλ + αυτόματες ενημερώσεις αλλά δεν έχει ελληνική γλώσσα.
2. Βάζεις την ελληνική, που έχει τα πάντα αλλά δεν έχει αυτόματες ενημερώσεις, θα πρέπει να κάνεις χειροκίνητα τα updates
3. Μένεις όπως είσαι (έχει σχέση με το κατάστημα που το πήρες) -
Α καταλαβα. Απο το εξωτερικο ειναι αγορασμενο. Τωρα απο ποιο site δεν θυμαμαι. Στην 1η επιλογη πως την βαζω δηλαδη; Στην 2η πως το κανω χειροκινητα δηλαδη; Μπορεις να μου τα εξηγησεις;
-
Πρώτα άλλαξε την συσκευή στο προφίλ σου, άλλο το Redmi 3 Pro και άλλο το Redmi Note 3 Pro
Οι διαδικασίες είναι σχεδόν ίδιες για το 1 και 2, το θέμα είναι ότι αν πας για το 2 πρέπει να βάλεις διαφορετική ρομ για να ξεκλειδώσεις και να βάλεις μετά την ελληνική από ότι για το 1 -
To Redmi Note 3 Pro εχω ασχετα που λεει στο ονομα της συσκευης μονο Redmi.
Σκεφτομαι να βαλω την official που λες και εσυ..αλλα θελω να εχει ελληνικα στα μηνυματα και στης επαφες. Και βασικα πως την βαζω;
-
Εδώ είσαι Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Και εδώ θα βρεις όλους τους οδηγούς για την συσκευή σου και όχι μόνο Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα