1 Ποια είναι η καλυτερη επιλογη για ROM για το MI NOTE PRO; Ιουν 21st 2016, 10:07am - Καλημέρα ... Θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι κατά την γνώμη σας η "καλύτερη" επιλογή σε ROM για εγκατάσταση σε ΜΙ ΝΟΤΕ PRO;
2 Ιουν 21st 2016, 10:47am θεωρητικά πάντα η νεότερη αφού βγαίνει για να διορθώσει bug η οτιδήποτε άλλο έχοντας ως βάση την προηγούμενη
3 Ιουν 21st 2016, 10:53am Καλημέρα Γιώργο!!! Να βάλεις του @gkalen την ρομ όπου είναι καλύτερη... Official Miui Global Beta Tester XTreme Rom Version by Greek Team... Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά.... Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
5 Ιουν 21st 2016, 11:48am xiaomi-miui.gr/community/wsif/…o-Leo-MiUi8-6-6-17/#files Official Miui Global Beta Tester XTreme Rom Version by Greek Team... Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά.... Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
6 Ιουν 21st 2016, 3:37pm Ο/H Octaviastikos έγραψε: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…o-Leo-MiUi8-6-6-17/#files Έβγαλε για MIUI 8...δεν το είχα δει Θα την βάλω αύριο που θα έχω ρεπό. Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR) Γίνε VIP!!! Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή